Scudo Sports

14 Temmuz Alanya-Gazipaşa Turum

@Cüneyt HOCAOĞLU
Cüneyt Abi güzel bir seçim yapacağına inanıyorum Allah nazarlardan saklasın. Yeni tur fotoları da bekleriz.

Scudo
Valla o sıcakta 90 km 190 km'ye bedeldir,nabız kendi kendine yükseliyor:)Ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
O asfalt erimesini çok iyi bilirim.Lastik adeta asfalta yapışıp gitmez.Tüm zorluklara rağmen sabırlı ve kondisyonlu bir tur olmuş tebrikler.Ayrıca mosso maşa çok yakışmış:)

• Beğen
@Onur07

Malesef turizm diye canım Alanya'nın her yanı beton doldu, yapacak birşey yok. İnsanlar her yanlarının betonla dolduğunu gördüğünde geri dönmek isteselerde yapacak birşeyleri olmayacak.

@Atilla.C

Yeni tur için Ramazan'ın geçmesini bekliyeceğiz,

@Ali.K

Gerçekten öyle, dönüşte evde vücudu zor soğuta bildim, fakat insan aklında planladığını gerçekleştirecek, Gazipaşa hep aklımdaydı o gün nasi oldu kazasız belası gidip geldim, fakat yolda içtiğim sodanın sayısını unuttum.

@HASAN TONBUL

Maşayı epey bir zamandır değiştirmeyi düşünüyordum, Haziran başında ebay'dan aldım 700 gr civarında orjinal maşasıyla 1000 gr'dan fazla hafifledi. Şimdi sıra cantlara geldi, temiz bir ikinci el falan birşely bulursak onuda değiştirirsek bayağı iyi olacak. Hasan Kardeşim İyi dileklerin için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: H.T
:) Cüneyt Bey Tebrikler.Güzel bir tur ayaklarınıza ellerinize sağlık.Fotoğraflar güzel ama 4.'üncüsü çok hoş.Bisikletlerimiz aynı marka.Benim Bisikletim Whistle Guipago 1160 Tur Bisikleti.

Tekrar nice turlar dileğiyle...

• Beğen
@mustafasayan

Teşekkür ederim, Gazipaşadan öncede ince kum tarafına doğru gitmiştim Alanyadan 32-33 km kadar, oradan geri döndüm. Akdenizde sahildeki turları 5, 6 civarı başlayıp engeç 11 civarında bitirmek lazım, o günde evden çıkış biraz gecikti 9 gibi çıkınca fazla ileri gitmek pek akıl karı olmadı onun için geri döndüm. Neyse seneye artık. Bayramda geleceğim fakat bu sefer 2-3 günlük olacağı için bisikleti getiremem. İyi günler dilerim.

@erendiz çetiner

Alanya, Temmuz-Ağustos aylarında zaten çok sıcak oluyor, bu sene biraz daha sıcak onun için istediğim şekilde turlama imkanı olmadı, daha çok Alanya merkezli 15-20km'lik geziler yapabildim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Tebrik ederim. O sıcakta çok güzel mesafe yapmışsınız. Bende düşünüyordum gazipaşa turu yapmayı ancak benden önce gazipaşa turu yapan arkadaşımın kafasına pet şişe atıldığını duyunca o tarafları haritadan sildim. Daha çok alanya kalesine tırmanış veya avsallar tarafına gidip geliyorum. Umarım bir gün beraber de pedallarız.

• Beğen
@celilcetiner

İnş. birlikte yaparız haberleşelim lütfen ;)

@celilcetiner

Yabancı sahıp helo falan diyenler oldu ama, pet şişe olmadı.

@MEHMETHİN

Mehmet Kardeşim, güzel yerlerde mevsimini ve bisiklete biniş saatini ayarlamak lazım, yoksa zevk eziyete dönüşebilir. Fakat yinede sahilde pedallamak harika birşey.

@alierkanimrek

Ali Bey geerçeekten 45'i kesinlikle geçmiştir, dönüşte içtiğim maden suyunun sayısı belki 10 buldu. Fakat dediğim gibi hep aklımdaydı, ogüneymiş kısmet gidip döndüm. Güzel bir tur oldu, bilhassa sabah gidiş sahilden yolculuk, çok güzel deniz kokusunu ciğerlerinize çeke çeke gitmek bir başka. Ankara'da ekzoz dumanlarını çekiyoruz, biraz baca temizliği yaptık sayılır.

Bu sıcakta tek başına. Tebriklerimle.
Bisiklet insana etrafıyla ilgili herşeyi hissettirir. Asfaltın erimesini, muzun sarısını, havanın sıcaklığını, çevrenin katlini....
Bisiklet insana insanı farkettirir, insanlığını farkettirir.
Selamlar üstadım.

• Beğen
Geri