Cüneyt HOCAOĞLU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.439
- Bisiklet
- Trek
(link)
Bir aydır Alanya'dayım senelerdir bugün yarın giderim derken, nasip bugüneymiş. Saat sabah 06.30 Alanya gecenin yorgunluğu, havanın nemli sıcağıyla henüz uykuda
(link)
Sabah Mersin yolu henüz sakin
(link)
(link)
Alanya olurda Kalesi olmazmı.
(link)
(link)
Gezi biraz lay lay lom tarzında devam ediyor, sabah çok güzel bir hava deniz havasını ciğerlerime çeke çeke yola devam, hız 15-16 km arası. Yolumuz toplam 45 Km, git gel 90 Km olacak.
(link)
Turizim için bu canım yerleri betola doldurmak ne kadar akılcı oda tartışılır.
(link)
Denize sıfır mesafede muz bahçeleri
(link)
(link)
Alanya muzunun tadına bakmadan olurmu, kilos 3 TL, Ankarayı aratmıyor.
(link)
(link)
Biraz rampaya geldik ama, eğimin yüzdesi belli değil, hani gönlünüzden ne koparsa misali.
(link)
(link)
Bu yol dağ tarafından, Gazipaşa-Merin yolu
(link)
(link)
Sonunda Gazipaşaya geldim, sorun nasıl geldim. Lastikteki kaçak yüzünden en az 10-15 kez lastiği şişirmek zoruda kaldım.
(link)
Parkta biraz dinlendim, lastiğin tamir işini hallettim.
(link)
Yoruldum biraz mola, azıcık beslenme.
(link)
Çok sıcaklara kalmayayım dedim,
(link)
(link)
Rampaların durumu böyle
(link)
(link)
Burada 3-4 saat mola verdim zira hava o kadar sıcak ki güneşte durmanını imkanı yok.
(link)
Bu ne diyeceksiniz, asfalt eridi.
(link)
Şekil A'da görüldüğü üzere
(link)
Dönüş yolundayım, büfelerden aldığım su veya maden suları 15 dakika sürmüyor, adeta ocakta ısınmış gibi oluyor.
(link)
Birde bu otelin yeri için üzüldüm, çevresi komple muz bahçesi, betonu ortaya kondurmuşlar. Tur toplam 5 saat 40 dakika sürdü, yol çalışması olduğu için gidiş geliş pek tad vermedi desem yalan olmaz, seye duble yol tamamen biterse ozaman güzel olur. Fakat o gün hava sıcaklığı 40 derecenin üzerindeyd, nemle birlikte gerisini siz hesap edin.Yinede güzel bir tur oldu benim için.
Bir aydır Alanya'dayım senelerdir bugün yarın giderim derken, nasip bugüneymiş. Saat sabah 06.30 Alanya gecenin yorgunluğu, havanın nemli sıcağıyla henüz uykuda
(link)
Sabah Mersin yolu henüz sakin
(link)
(link)
Alanya olurda Kalesi olmazmı.
(link)
(link)
Gezi biraz lay lay lom tarzında devam ediyor, sabah çok güzel bir hava deniz havasını ciğerlerime çeke çeke yola devam, hız 15-16 km arası. Yolumuz toplam 45 Km, git gel 90 Km olacak.
(link)
Turizim için bu canım yerleri betola doldurmak ne kadar akılcı oda tartışılır.
(link)
Denize sıfır mesafede muz bahçeleri
(link)
(link)
Alanya muzunun tadına bakmadan olurmu, kilos 3 TL, Ankarayı aratmıyor.
(link)
(link)
Biraz rampaya geldik ama, eğimin yüzdesi belli değil, hani gönlünüzden ne koparsa misali.
(link)
(link)
Bu yol dağ tarafından, Gazipaşa-Merin yolu
(link)
(link)
Sonunda Gazipaşaya geldim, sorun nasıl geldim. Lastikteki kaçak yüzünden en az 10-15 kez lastiği şişirmek zoruda kaldım.
(link)
Parkta biraz dinlendim, lastiğin tamir işini hallettim.
(link)
Yoruldum biraz mola, azıcık beslenme.
(link)
Çok sıcaklara kalmayayım dedim,
(link)
(link)
Rampaların durumu böyle
(link)
(link)
Burada 3-4 saat mola verdim zira hava o kadar sıcak ki güneşte durmanını imkanı yok.
(link)
Bu ne diyeceksiniz, asfalt eridi.
(link)
Şekil A'da görüldüğü üzere
(link)
Dönüş yolundayım, büfelerden aldığım su veya maden suları 15 dakika sürmüyor, adeta ocakta ısınmış gibi oluyor.
(link)
Birde bu otelin yeri için üzüldüm, çevresi komple muz bahçesi, betonu ortaya kondurmuşlar. Tur toplam 5 saat 40 dakika sürdü, yol çalışması olduğu için gidiş geliş pek tad vermedi desem yalan olmaz, seye duble yol tamamen biterse ozaman güzel olur. Fakat o gün hava sıcaklığı 40 derecenin üzerindeyd, nemle birlikte gerisini siz hesap edin.Yinede güzel bir tur oldu benim için.