Scudo Sports

14 Eylül Cuma - Avrupa Yakası Turu - Haliç Pedal Grubu

ewwet arkadaşlar evdeyim yemeğimi yedim ve güzel bi akşam için son hazırlıklarımı yapıyorum yaklaşık bi 30dk sonra sizlerle pedallıyor olucağım gelen arkadaşlar çook eğlenicez gelmeyenler ise kafasını şimdiden başlasın duvarlara vurmaya! Bide kötü bir haber emre saat geç oldu diyerek gelmekten vazgeçti ona en yakın evlerinin çelik kapısını tavsiye ediyorum çünkü onu duvar kesmiyecek..! :D Hadi arkadaşlar yakınlardaysanız hiiç tereddüt etmeyin biz mısırın oradayız atlayın bisiklete gelin pişman olmayacaksınız.. :D:D:D

Scudo
Kusura bakmayin ben gelemiyorum, sonrakilere katilmaya calisacagim..
Bi de saat 20.55, Zuhal harici herkes online gorunuyor, ne is :D
Umarim hos vakit gecirirsiniz..

Güzel bir turun ardından sonunda eve gelebildim. Zuhal ile ortaköyden dönmek zorunda kaldık zuhalin yarın için planları olduğundan fazla devam edemedik ve söz verdiğim gibi kapısına kadar bıraktım umarım diğerleri eğleniyorlardır. Şahsen ben kendi adıma söliyim ortaöye kadarda olsa çok keyifli geçti önümüzdeki turlarda herkezi orada görmek isterim..

eğer o saatlerde çalışmak zorunda olmasaydım, kafamı duvarlara vurmama gerek kalmayacaktı :) malesef tur performansımın nasıl olacağını merak etmeye devam edeceğim :)

Beyler biz eve geldik haberiniz ola cevat ve ben bide yeni katılan bir üye başı p ile başlıyo:D

Kemal abi ile unkapanından sonra yollarımızı ayırdık sokaklar zifiri karanlıktı..

Fantastik bir tur için herkese teşekkürler....

Ayrıyetten kurufasulyelere de teşekkür :D zuhal,sgonzales

Arkadaşlar merhaba ben başını duvara vurması gerekmeyen zümredenim :D
Alibeyköy'den başlayarak Ortaköy'e ve oradan da Sarıyer'e doğru pedalladık.
Gerçi ben sağ dizimdeki sıkıntı nedeniyle Yeniköy'de turu bitirip bir süre soluklandıktan sonra dönüşe geçtim.
Arkadaşlar Sarıyer'e doğru devam ettiler.
Ben dönüş yolunda Balat civarındayken onların da Beşiktaş'a yaklaştıklarını haber aldım.
Uzun lafın kısası güzel turdu.Daha geniş katılımlı turlar olması dileğiyle herkese iyi akşamlar . . .

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@tamer306

Bir dahaki sefer sağlam gelmen dileğiyle ammaa ! turdaki eksiklikler kendini çok belli etti
:cool:

bende tüm arkadaşlara teşekkür ederim. güzel bir turdu. eve girdiğimde km sayacım 75 km yi gösteriyordu :D

@kemaletik

Aaa 75 az olmuş ya bak ben gelseydim sizi hacıosmana sokar sokar oradan devam ederdik siz dönüşü yine sahilden düz yol rüzgarda arkadan zaten ohh keyf yapa yapa gelmişsinizdir..:D

@sGonzales

ahmetcim ramazandan sonra söz yaparız :D
oruç zorladı biraz yav düz yola mahkum etti :D

Güzel bir turdu ben Emre Aksaraydan başı P ile başlayan üye:) herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim zevkli ve akıcı oldu en kısa zamanda görüşmek üzere

@Pugtdeem

Emre eğlenmene sevindim kusura bakma dün bildiğin gibi turdan erken ayrırıp sizi yanlız bıraktım umarım bidahakinde sonuna kadar birlikte basarız önümüzdeki turlarda..

@kemaletik

Evet haklısın olsun kısmet ramazandan sonraya zaten artık yağmur, çamur, kar, kış sokucaz sizi ormana birazda orada basalım olmuyor böle hep asvaltta MTB'nin hakkınıda varmek lazım sonra küzmesin bize.. Ramazanı hayırlısıyla bi atlatalımda;)

Ramazan ayından sonra bende sizinle turlara devam edeceğim. Şuan için dükkan 1 ay kapalı :) bayramdan sonra görüşmek dileğiyle...

@sGonzales

kesinlikle katılıyorum :D hatta bahçeköyden evmi tutsak napsak :D

@soneryen

her zaman bekleriz :D

@Pugtdeem

rica ederiz. her zaman bekleriz :D

evet bende ramazan dolayısıyla kapalıyım iyişallah ramazandan sonra görüşürüz

@dagci

Ramazan bahane bisikleti bozuk şahane :) (uymadı ama olsun anlayan anladı) :D:D:D:

ben yemeği yer yemez yola koyuldum ve o yemekler yolda geri geldi:eek:

Aynı yerlerde oturuyoruz sanırım tam olarak neresindesiniz

haseki hastanesinin yukarısında oturuyorum ben,tam aksaray diil.

Bende vatan hastanesinin orada oturuyorum aramızda millet caddesi var

Geri