Scudo Sports

14 Eylül Cuma - Avrupa Yakası Turu - Haliç Pedal Grubu

@keremkeke

İyi yönden bakarsan gençleşecen(daha ne kadar).
Kötü yönden bakarsan rüyamda görürsem dudağımda uçuk çıkabilir:)

Scudo
yaaa ben de istiyorum böle turlara katılmak ama bisikletim tamirde,kaza geçirdim bebekte anca cmts alabilcem bi de gece turu yapıosunuz gözüm korkuyo:(( bi de çok hızlı gidices 100 km vs diosunuz iice tırsıyorum,yokuşlarda da çok zorlanıyorum,basıp gitmenizden endişe ettim resmen...bi de güzergah çok ters.daha müsait yerlerde toplansanız ii olmas mı ki???

@judith

dostum kemal abi iyi bilir ama cokda sakin gitmiyoruz.
eger korkuyosan benim gibi biraz alistirma yapican...

yanlis anlama , ben 3 hafta oncesine kadar tek basima geceleri hizli ve birazda tehlikeli surerdim
ben pc de deilim biriniz gonzalesin mesajini koyabilir...

@judith

merhaba
1-çarşamba haliç turlarımızda grup halinde yavaş yavaş pedal çeviriyoruz. ctesi bisikletini alacağına göre önümüzdeki çarşamba katılabilirsin.
2-cuma turlarına ise çarşamba turlarında alıştırmalarını tamamladıktan sonra katılmalısın.
3-grubun çoğu için toplanma noktası olarak alibeyköy meydanı uygun olduğu için orada toplanıyoruz. sen nerede ikamet ediyorsun ?

@keremkeke

ehuehe yav ne güzelleşmişsin keremcim :D çamurun hikmetinden sual olunmuyor :D

@judith

judith, çarşamba turlarımızı tüm arkadaşlarımızın katılımını sağlamak için haliç çevresinde yapıyoruz. seni çarşamba turlarında aramızda görmemiz ancak bu güzergahta mümkün olacaktır. unkapanı eminönü noktalarından grubumuza katılabilirsin :D

@judith

unkapanından katılabilirsin eminönü tarafından geçiyoruz

Baktım muhabbet sıkı ben de bi şeyler yazayım dedim :)
Çarşamba çok kötü oldu ama inşallah cuma günü yani yarın acısını çıkarıyoruz .
Judith sana da merhaba ve hoşgeldin demek isterim .
Eğer vatan caddesinden edirnekapıya doğru yönelip Haliç Köprüsünün kenarından Feshane'ye doğru inmeyi başarabilirsen :) ekibe anlamlı bir noktadan da dahil olmuş olursun .
Ve eğer istersen msn üzerinden haberleşerek daha uygun seçenekler belirlemek de mümkün olabilir . . .
cetinertamer@hotmail.com , görüşmek üzere

Selam grup:)
Akşama yağmur yağcak gibi görünüyo ama neyse.Eğer gelirlerse Wolfram,Cevat,ben sizi fenerdeki durakda bekliyor olacağız.

kısa bir özet geçeyim :
kesin gelecek konuya msj atmış arkadaşlar : tamer sertac sgonzales ve ben
onceki turlara katılmış bu tur için haber beklediklerimiz : mehmet_svm dağcı cevat zuhal soneryen leon74
yeni katılmasını ümit ettiklerimiz: wolfram
sehir disinda olacagi icin akli bizde kalacak olanlar : keremkeke :D
bide hep aynı mazareti sunanlar var : cagatay :D

ne yağmur ne kar yağmayacak :D
saat saat hava tahmini için tıklayınız
(link)
(link)

hatırlatma : turumuz ramazan dolayısı ile 20:00 dan 21:00 a kaydırılmıştır. erken gidip beklemeyin sakın mısırda :D

21:00 bana biraz geç geldi taş çatlasa 01:00 e kadar gezilmesi lazım yoksa, bisikletimin lastiklerinin bek fazla uzun ömürlü olacağını sanmıyorum(ekmek bıçağı:D)

@kemaletik

Eeee dağcı, soneryen, Wolfram, Dapoet, mehmet_svm, zuhal sesiniz çıkmıyo hayrola yaaa gelmiyormusunuz.

Biraz uzun bir tur olcak bu inşallah ve tabiki birazda performans :)

@sertacr88

Ben geliyorum. Ama bir şartla! Tur geç saatte başlıyor. Bana eve kadar eşlik ediyorsunuz, değil mi? Özellikle sayın keremkeke: size söylüyorum. :confused:

@Zuhâl

kerem maalesef aramızda olamayacak bu akşam :(
ama centilmen gop ve eyüplü arkadaşlarımız zaten sen istemesende seni tek başına bırakmazlar :D

@sertacr88

Performanstan yana şikayetimiz yok Sertaç,her türlü uyarız gruba sen merak etme:) Kemaletikle konuştum biliyor durum,haftaya görüşürüs inş...

@Zuhâl

Evet Zuhal merak etme seni eve kadar bırakırız.. Tabi bi sorun olup tura katılamassam bırakamam ama orada olduğum müddetçe bizimlesin :D Ve tura katılmayı düşünen tüm bayan arkadaşlara bi duyuru yapayım zaten sabit bi rotamız olmadığı için her nerde oturursanız oturun turu ona göre şekillendirip evinize kadar korumalık yapabiliriz:D

@sGonzales

İşte centilmen bisikletçi ruhu! Kutlarım sizi arkadaşlar. Benden size kocaman bir alkışş! :winkenlux

Arkadaşlar merhaba !
Ben de geliyorum . Davetli olduğum bir iftar var oraya katıldıktan sonra akabinde hemen Alibeyköy'e doğru yola düşüyorum .
İftara'da bisikletle gidiyorum haliyle :D
Dolayısıyla evden gelmeyeceğim için kısacıkta olsa bir gecikme olursa kızmazsınız umarım , ama zamanında orada olmaya çalışacam söz .
Görüşürüz . . .

Ne demek gel abicim hem tanışmış oluruz bayağı yeni kişiler var grupda :)
olmadı yolda yakalarsın onları. ben fenerde beklicem sizi.

arkadaşlar bende geliyorum bekleyin bizi sertaçla beraber gelicez :D:D

arkadaşlar aranızda olmam çok zor şu an eczanedeyim ama yetişmeye çalışıcam .Zuhal bu akşam için özür dilerim ama diğer akşamlarda evin yolumun üstü memnuniyetle bırakırım hepinize iyi eğlenceler :)

Geri