Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

Scudo
ben de herkese herşey için toplu bir teşekkür bombardımanı yapmak istiyorum;
harika bir tur oldu,
çıktığımız yokuşlu yollar çevre cennet gibi olsa cehennemin yolları gibiydi ama varılan yer, verilen cesaret, fiziksel kopma olsa da zaman zaman hiç kopmayan manevi iletişim, güleryüz, hoşsohbet turu tadından yenilmez yaptı.
sinirlerimin hepsi yollarda, pamuk helvası gibiyim :)
yine yeniden yenisini yapalım!

herkese sevgiler

Tura katilan ve kuvvetle ihtimal cok rutin gececek olan pazar gunumuzu renklendiren herkese cok cok tesekkurler. Inanin katilan herkes birbirinden pirlanta, birbirinden mustesna insanlardi. Hepsiyle tanistigima cok mutlu oldum.

Ozellikle kaptanligi icin Ozkan abiye, buyuk bir gorev bilinciyle gun boyu grubun arkasini toplayan Reyhan'a, guler yuzunden oturu Engine, hos sohbet krankmiline, Oruclu olarak bizi Topculardan alip, geziye katilip sonra da Topculara kadar geri birakan Birol'a tesekkuru bir borc bilirim.

Yine yapak mi? :)

Bir çok arkadaşımın da dediği gibi inanılmaz bir tur oldu.İşin en güzel yanlarından biriside yine bir çok arkadaşımın dediği gibi güzel insanlarla tanışmaktı.Reyhan'nın da söylediği gibi Reyhan, Samet, ben ve Mustafa arkayı iyi toparladık:D
Şelale kısmınada diyecek söz yok mükemmeldi özellikle o rampalardan sonra buz gibi suya girmek inanılmazdı.Sağolsun sayın kırankmili kolumdan tutup çekmeseydi o buz gibi suya giremez bu fırsatı kaçırmış olacaktım :)
Turda olan herkese teşekkür ederim umarım bu güzel insanlarla kısa vakitte tekrar görüşürüz.

tebrikler,,,,,,herkezi kutlarım zati görkem işin piridir o yolların tecrübesini iyi bilir bu forumun en sağlam bayan bisikletçisi kendisidir, huzurunuzda onu kutlarım ,,,kendisine teşekkür ederim ayrıca özkan dostumun tam bi takım kaptanlığı olayını ise sadece alkışlarım ,,,ayrıca arkayı toplayan reyhan arkadaşı takdir ederim en önemli görevi yerine getirmiştir ...
yalnız bu tip uzun yollara gitmek için oruçlu olmanın sakıncalı olduğuna inanmaktayım su içmeden gidilemez ,,ramazan ayı dolayısıyle insanlar oruç tutmaktadır 80-100 km lik etaplar oruçlu bedende tahribat yaratabilir ...genede hiç bi kaza olmaması son derece önemlidir ,,,,,
enver dostumuzun aklı burda kaldı tabi,ama unutmayın o gene gelecek ve gene turlara imza atacak bu önümüzdeki kış bu forumda üç insana destek vereceğim görkemin düzenleyeceği turlara ve cengiz arkadaşın ve enver dostumun turlarında artık boy göstereceğim ,,,evet enverin bi sonraki turuna şimdiden yerimi ayırtıyorum görüşmek üzere arkadaşlar ,,,,

Oruçlu olan arkadaşlar Yalova'dan katılanlardı :). Birol abi alışıkmış sorun olmaz dedi, Bünyamin abide kalabalığı ve sıcak ortamı görünce dayanamadı geldi. Yol çok yokuşlu ve sıcak bir gün olduğu için litrelerce su içtik, oruçlu o kadar yol gitmeleri inanılır gibi değil :).
Arkadaki grubumuzda güzeldi Reyhan, Samet ve Göksu arkadaşlarımızla çok güzel vakit geçirdik hepsine burdan selamlar .
Fotoğrafları merakla bekliyorum :).

Tüm katılımcı arkadaşlara selamlar ,
Çok güzel bir tur olduğunu söylememe gerek kalmamış herkes aynı fikirde.

Oruçlu olarak bisikleti ne ilk sürüşüm nede son sürüşüm olacak. Her bünyenin ihtiyacı diğerine göre farklı olabilir.
Normal sürüşlerimde bile 60 km veya 2 saat su içmeden gittiğim çok zaman oldu.
Çocukken ağustos ayında Denizlinin kuru sıcağında hem oruç tutup hemde inşaatta çıraklık yapmanın faydalarıdır belki :)

@birolcakir

birol arkadaşım yüksek tempo bastığın zaman 200 km yi susuz alabiliyorsan helal olsun sana başkada bi şey demem 200 km lik etabı biz 8 saatte tamamladık kısa molalar ile ve su içtik tabi ,yüksek tempoda hiç bi şansın yok basamasın anında krampı yersin bunlar yaşanmış olaylardır ,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abicim su konusunda dayanıklıyımdır. yalovadan körfezi dolaşıp Avcılar / bahçeşehir 190 km civarı kadıköy-eminönu vapurdaki zamanımla beraber 6 saatimi alıyor toplamda 0.5 lt yada 1 lt su bana yetiyor ama varış noktasında şişmemekle beraber bol sıvı tüketirim.

Pazar günü iftarda 750 ml su içtim yarım saat sonra yemeğimi yedim.

@Berk Yıldırım

berk bey
öncelikle yazdıklarınıza kimseden destek gelmemiş olması ve kimsenin sizi sallamamış olmasından dolayı bende pek umursamıyorum ama bazı şeylere açıklık getireyim.işimin çıkması dediğim konu paramı kazandığım,aileme çocuklarıma bakmamı sağlayan bir konu.sizin gibi hayta hayta gezerek sağa sola taş atmaya bayılan bu şekilde prim toplamaya çalışan tiplerden değilim.puanınızın ekside olduğunu düşünürsek nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz belli zaten.ama bana sorarsan bu tarz konuları sanki çıkarımın olduğu ortamlardan değilde karakter sahibi insanlar gibi özelden yada yürekli ve ERKEK insanlar gibi birebir çözmeyi de tercih ederim.ama bu dediğim erkekler için geçerli elbette.benim söylemem gereken herşeyi turuma katılan dostlarım söylemiş zaten.meyve veren ağaç mı taşlanırdı neydi o söz :D bu arada ben sdizin turunuza gelirsem iki kere düşünürüm demişsiniz ya,zahmet edip gelmeyin.sağlıklı olmayabilir.kocaelinden turuma gelen de olmamıştı zaten.oda yalandır zaten.kimin adamısın merak ediyorum.nedir bu alemde birbirini çekememezlik.çok meraklıysan buyur yöneticilere mesaj at bu adam yapamıyor ben daha süperim ben yaparım yaz.herkes de sana ..... gülsün.selam sevgi anlayana yollanır ya,neyse insanlık bende kalsın.hoşçakal...

aranızda olmamak ve sizlerle pedal basamamak çok üzdü dostlar ama yinede içim rahat.halden anlayan dostlar desteklerini eksik etmemişler sağolsunlar.özkan babaya eren dostuma görkeme teşekkür ederim.yazılanlara bakınca yokluğumu belli etmediklerine sevindim.tüm katılımcılara da teşekkür ederim.resimlere bakınca iç çektim ama nafile tabiki.izmirin güneşinde cılkım çıkıyor ama akşamları antremanlarıma devam ediyorum.iki bisiklet getirdim buraya.bir ondan bir bundan içiyorum.seni çok seviyorum scott.seni çok seviyorum giant :D burada izmir temsilci dostum korhan nas ile buluşup turlarına katılarak da devam edicem antremanlara...havalar soğumadan yetişebilirsem turlara hep beraber devam edicez....sağlıcakla kalın.

Geri