Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

@krankmili

umarım yolunuzu bulursunuz.özkan abi biliyor yolu.umarım herkes içim keyifli bir tur olur.tekrar herkesden özür dilerim.bu durumlara düşmekten hiç hoşlanmam ama ne yazıkki önce iş arkadaşlar.döndüğümde sağlam bir tur ile bir araya geleceğiz umarım yine..zirveye çıkmadan yemek olayını aşağıda halletmeyi unutmayın.çıkınınızı alın yanınıza mutlaka.herkese başarılar...
ayaklarınıza kuvvet.ben 11 de yola çıkıyorum.ah ulan ahhhh :ci: :ci: :( :(

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Scudo
@enver avcı

hele sen bi gel kışın işimiz var biliyorsun ,,,,neyse iş önemli tabi,,,ekmek parası ,,,
tura beş yıldız verdim ona göre,,,

Enver Bey geç gelicek sanırım.
Yalova topçulardan sizi bir kaç arkadaş karşılıyıcağız.
10:00 civarında iskeledeyiz.
Cep numaram 535 210 14 30. Mesaj biraz geç oldu kusuruma bakmayın ramazan malum.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Kudret Kurtcebe

sen 5 yıldız verdin ben de topiğin başına zeval gelmesin diye nöbet tutuyorum.

Tura katılacak tüm arkadaşlarımın dikkatine:

Yarın : hava güzel ramazan olmasına rağmen katılım var Hiçbir konuda problem olmayacak merak etmeyin .

Şimdi hazırlıklara başlıyorum.Enver giderken sizleri bana emanet etti. Herşeyin iyi olması için hepimiz yardımlaşacağız ve hp birlikte kazasız belasız güzel bir gün geçireceğiz.Enver İzmir'de olsada o hep grubun arasında olacak ve hep kulakları çınlayacak .

Şimdi herkese iyi geceler.SaBAH 7.20 de çok büyük bir aksilik olmazsa Beşiktaş vapur iskelesindeyim.Görüşmek üzere sağlıcakla kalın .Pedalınız hep iyiye dönsün.Katılacak olan ve katılamayan tüm pedalcı arkadaşlarıma Enver'in adına burdan teeşekkür ederim. NOKTA

Saati 6 ya kurdum çapa - silivri turu yaptık bu gun baldırlarım sızlıyor uyumaya calısıyorum inş kalkabılırım :(

@enver avcı

Enver Bey

BF İl temsilcisi olmanız ve böyle bir hataya düşmenize çok şaşırdım doğrusu çok acil bir durum olur cenaze, hastalık, kaza ona diyeceğim bir şey yok zaten Ne demek işim çıktı Madem işiniz o kadar önemli o zaman işinizi gücünüzü halledin ondan sonra turunuzu düzenleyin böyle olmazki ama insanları turdan soğutuyorsunuz. Turunuz iptal olmadı tura katılacak arkadaşlar turu düzenleyecekler ama böyle yapmakla puan kaybediyorsunuz bunu unutmayın. Şahsen ben senin bundan sonra düzenleyeceğin turlara katılırsam iki defa düşünürüm yinemi işi çıkacak diye

Yaşlanarak değil yaşayarak Tecrübe kazanılır.
Zaman İnsanları değil armutları olgunlaştırır.
Bizlere böyle bir tecrübe yaşattığın için sana teşekkür ederim.
Siz önce düzenli ve planlı çalışıp zamanın değerini bilinki İnsanlarda size değer versin.

İmzanız her şeyi anlatıyor.

İlgililer mutlaka cevap vereceklerdir ben kimsenin avukatligini yapmak istemiyorum ama bence insanlik halidir olabilir. Neticede tur iptal olmadi ve yapiliyor. Bence bu spora emegi gecen insanlari elestiren mesajlari cok kolay yazmayalim. Ben, arkadasin turlarina katilma firsati cok istememe ragmen hic denk getirip katilamadim ama cabalarini gonulden destekliyorum.

@Berk Yıldırım

Enver bey sağolsun düşünmüş organizasyon için Özkan Aydın abimizi görevlendirmiş. Bu kadar ön yargılı olmak iyi birşey değil. Herkesin seçimleri hayatı farklı, yargılmamak ve saygıyla karşılamak gerek diye düşünüyorum.
Tur çok harikaydı çok güzel yeni arkadaşlar, insanlar tanıdım. Emeği geçen herkese teşekkürler herkesin ayağına sağlık .
Saygılar.

Sn. Berk Yıldırım evet belki hoş bir şey değil tur düzenleyip gelememek ama Enver arkadaşımız iş için İzmir'e gitmek zorunda kaldı ve beni arayarak çok üzgün olduğunu söyledi ve foruma yazarken de insanlara karşı mahçup hissetti.

Başkaları gibi tur iptal olmuştur diyip kestirip atmadı. Neticede 2 arkadaş ile telefonla irtibata geçerek onların onayını alıp, onları takım kaptanı olarak görevlendirdi ve tel numaralarını foruma yazdı. Bence bu da onun organizasyon yeteneğini ortaya koyuyor. Özkan ve Eren de açıkçası Enver'in eksikliğini hissettirmediler bize. (Sağolsunlar.)

Uzun zamandır bu kadar güzel bir tur yaptığımı hatırlamıyorum. Bugün çok eğlendim gerçekten, bir çok yeni arkadaşla tanıştık. Eren, Nevra hn, Kadir, Mustafa Şükrü, Birol, Bünyamin, Göksu ilk aklıma gelenler.

İyi ki gerçekleştirmişiz bu turu. Yalovalı arkadaşlar da bize yardımlarını esirgemediler. Onlara da teşekkür ederiz.

hayatımın en güzel turuydu diyebilirim. şelale tam bir doğa harikası başta Özkan abiye, Yalovada bize eşlik ve öncülük eden yalovalı arkadaşlara Birol Arkadaşa, yayında ve yapımda ve katılımda bulunda herkeslere çok teşekkürler. Çok eğlendik, çok süper insanlarla tanıştık, çok güzel muhabbetler ettik. Her turumuz böyle olsun :D

Enver arkadaşım, başta size olmak üzere bu güzel etkinliğin organizasyonunda yer alan ve katılan bisiklet dostlarına Malatya'dan selamlarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz.Turun fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım

• Beğen
@Eren Boz

Sana katılıyorum. Bu kadar güzel bir şelaleye girmemiştim. Ramazan nedeniyle fazla kalabalık olmaması bizim de hem yoldaki güvenliğimiz açısından daha iyi oldu hem de rahatça yüzebildik ya da debelenebildik mi desem :)

• Beğen
Katıldığım çok sayıdaki tur arasında, az sayıdaki çok keyifli olanlardan birisiydi !

Katılan herkesin pedalına sağlık. Pazar sabahının erken saatinde uykuyu yenip aramıza katıldığınız için herkese teşekkürler.
Çok klişe olacak ama çok değerli insanlar tanıdım. Başta Özkan Abi olmak üzere Samet, Göksü, Mustafa ile beraber grubun arkasında gayet iyi teftiş ettik herkesi :)

Tez zamanda bir bu güzel insanlar ile tekrar bir araya gelebilmek dileği ile.

Not: Berk Yıldırım'ın mesajı ile ilgili duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istiyorum. İnsanlık hali olan bir durum, bir insanı kötülemek için kullanılmamalı. Kaldı ki gayet yapıcı bir güzel organizasyonda hiçbir aksaklık olmadan birçok güzel tecrübe yaşanmışken böyle bir yoruma ne gerek vardı ki? Sevmiyorum bu zihniyeti...

Selamlar, Saygılar.
Reyhan YILMAZ.

Geri