Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

Katılımcılar güncel biçimde aşağıdaki gibidir. Gelemeyen varsa şimdiden söylesin lütfen.

Katılımcılar

1. Engin Özen
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran
7. Funda Taşkıran
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol Çakır
11. Samet Kuş
12. Reyhan Yılmaz
13. Chari
14. Berk Arat
15. Recep Tiryaki
16. Aykut Yiğitel
17. Uğur Pala

Scudo
Degerli Arkadaslar;
Besiktas-kadikoy vapuru pazar gunu en erken 07:45 de var, 07:00 de Besiktasta bulusmanin manasi yok. 07:30 uygun gibi. 07:45 de Besiktastan vapura binenlere gore de bir bulusma saati ayarlanmali kadikoy iskelede.

Enver arkadasimiz gelemiyor ise organizatorlugu forumu da yakindan takip eden birinin ustlenmesi uygun our. Yoksa yarin tura birbirimizi fellik fellik arayarak baslamak zorunda kalacagiz :)

saygilar

@aykut yiğitel

Evet haklısın o halde buluşma saati 07.30 Beşiktaş olarak değiştirilmiştir. Lütfen geç kalmayın. 1 kişi için grup beklememeli.

Ben 08.00'de Kadıköy'de olacağım. Gelmek isteyenler Kadıköy'deki Beşiktaş iskelesine gelsinler. Bu arada Aykut , Enver son mesajının altında takım kaptanlarının isim ve telefonlarını belirtti.

Takım kaptanlarının ismini ve telini tekrar yazıyorum.
özkan abi : 0542 580 0408
eren :0536 816 8938

mayoların üstümüzde olması konusuna kısaca değinmek istedim.
şelale etrafında illa kıyafet değiştirmek için biryer bulunabilir diye düşünüyorum.
zira mayo giyip o kadar yol pedallamak günün keyfini kaçıracak sonuçlar doğurabilir.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
görkem ,,07.30 da beşiktaştan harekete geçen arkadaşlar hemen ilk vapura atlayıp kadıköye gelsinler sen onları karşıla kadıköy beşiktaş iskelede ..sonra hep birlikte haydarpaşaya giderek ilk trene atlayın ,gebze treni banliyö treni ,bu trenler çok iyi ve geniş ilk vagona gidin rahat rahat sığarsınız bisikletleri yanınıza alın ve oturun ,,,,,
gebzeden eskihisara iniş ve sonra eskihisarda bisiklete para yok zam geldimi bilmiyorum banliyö treninde bisiklet 1.5 idi ve tam 1.5 idi feribot 3.5 olmuş ,,,,
toplam yol parası 13 ytl olur ,,,
topçulara 45 dakikada geçer feribot .....topçulardan sonra düz yol 12 km sonra yalova ve yalovadan çıkın alın yolda bulamazsınız yol üzerinde dürümcü usta var ona uğrayın selamımı söylersen memnun olurum o adam çok iyi bi insandır ,,,,,rampalar var zati sen gittin biliyorsun ,,,,
28 km yalovadan su düşen ,,bu tur toplam 88 km denk gelir ,,,,

@Reyhan YILMAZ

biz şöyle yapıyorduk tabi arkadaşlar yapıyordu ,,havlu alıyordu arkadaşlar ağaç arasında yukarda mayo giyiyordu ...bu sezon mangalcılar ordadır duman altı olabilirsiniz...

@Kudret Kurtcebe

Ben gitmedim, ilk kez gideceğim Sudüşene'e. Sadece 1 kez Erikli'ye gittim.

Önerilerini dikkate alacağız. Dürümcü ustaya uğrar selamını söyleriz o halde. Tabi arkadaşlara da uyarsa.

Fazla mangalcı olacağını sanmam zira ramazandayız.

Mayo konusunda herkes istediği gibi yapsın.

ayrıca küçük bir hatırlatma daha:
uzun süre pedallamadan sonra beden çok sıcakken ve kalp ritmi çok yüksekken birden soğuk suya girmek çok sağlıklı olmayabilir !
bu senaryoyu yaşayan bir rahmetli biliyorum...
10-15 dakika sakinleşmek için beklemek iyi gelebilir.

bu arada sudüşen'in yolunu ben de bilmiyorum, geçen sene erikliye gitmiştik :).

@Eren Boz

yav eren ben görkem biliyor sanıyordum yalnız bilen biri varmı o yolu ..görkem erikliye gitmiş,,,şimdi burdan size tarif etsem yalovadan sonra çınarçık istikametine dönen yola girmiyorsunuz orda solda benzinci var direk devam ediyorsunuz .....

özkan abi biliyodur, o da bilmiyosa rotayı erikliye çeviririz ya da sora sora bağdat bulunur demişler abi sorarak buluruz :D

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Eren Boz

hah oldu özkan geliyorsa o bilir .. unuttum biz özkan ile gitmiştik ama onunla eriklimi idi su düşenmi o kadar çok gittimki unuttum valla ...

ben 2 adet iç lastiğim, levye ve alian takımım, sabah öğlen ve ara atıştırmalarımla 5 yıldızlı sedonoma binmek üzere hazırım
7 de beşiktaşta kadıköy iskelesi önünde buluşmak üzere!

herkese seviler!

@nevra demirhan

Saat 07.30 buluşma saati. Erken gitmenize gerek yok. Çünkü ilk vapur 07.45'te.

Rotayı ben öğrendim. Kafanızı yormayın. Zaten Yalovadan aramıza katılacaklar da var.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri