Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol Çakır
11. Samet Kuş
12. Reyhan Yılmaz
13. Chari
14. Berk Arat
15. Recep Tiryaki
16. Aykut Yiğitel
17.Uğur Pala

Orda olucam

Scudo
Arkadaşlar gideceğimiz yerde üst değişmek için bir yer yokmuş Enver ustanın söylediğine göre, dolayısıyla mayolarınızı üzerinize giyin.

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol Çakır
11. Samet Kuş
12. Reyhan Yılmaz
13. Chari
14. Berk Arat
15. Recep Tiryaki
16. Aykut Yiğitel
17. Uğur Pala

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
sadece oruçlu olacağım için düşünüyorum ama bu turuda kaçırmak istemiyorum benide yazın geçen hafta orhangaziye köfteci yusufa gittim iftara oruç lu bunada giderim heralde yazın yazın siz

@nevra demirhan

Geçen hafta kefkende bir bisiklet grubu evin önünden geçti büyük ihtimal sizdiniz, grubu görünce nedense birden sevinmiştim :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: nevra demirhan
arkadaşlar ben size maltepeden katılmayı planlamaktayım son kararımız nedir acaba kadıkyden pedallamakmı yoksa trenmi?
eğer tren ise irtibata geçip kaç treniyle geldiğinizi öğrenmem gerekecek diğer türlü sahilden gelirsiniz sanırım maltepe ido önünde beklersem karşılaşırız.

çok yazılmış çizilmiş tur hakkında,
en son bi tekrar edeyim evropa yakasından kopup gelecekler 7:30 da beşiktaş iskelesinde olacak dimi?
sonrasına sonra karar verilecek sanırsam
pedalcılar trenciler idocular hayli opsiyon var
bu arada kaç gibi istanbul'da olunur?
zira avrupaya geçtikten sonra yaklaşık bir 13km eve gidiş yolum olacak :/

Eveeeeeet.gelelim fasülyenin faydalarına… :p en son Tekirdağ ve Edirne turumdan sonra sağlam bir tur yapamadım işlerim sebebiyle.sadece şehir içi birkaç ufak çaplı tur.en son geçen sene sonu gittiğimde giremediğim için tabiri caizse içimde kaldı :p :p sudüşene gitmek ve buz gibi suyuna girmek.yanınıza şort almayı unutmayın.havlu alıp gereksiz yük taşımanızı tavsiye etmiyorum.ama yolumuz uzun olduğundan yanınıza güneş kremi alın bence.bacaklarınıza sürer daha bi sexi görüntüye kavuşursunuz :D :D :D gidişimiz beşiktaşdan kadıköye geçerek sahilden eskihisara kadar yaklaşık 55 km’yi bulacak.eskihisardan feribot ile topçulara geçerek Yalova üzerinden 25 km kadar sonra sudüşene tırmanıcaz.gidiş geliş toplamda 150-160 km yi bulabilir.. %15 eğim ve sıcakları düşünürsek sağlık sorunu olan,tansiyonu olan,kalp rahatsızlığı olan ve oruç tutanlar katılmayı düşünmesinler lütfen.üzücü sonuçlar ile karşılaşmayalım yolda.dönüşümüzde fazla karanlığa kalmayacağımızdan ışık ışık diye kimsenin başını ütülemiycem.kask tamamen serbest fakat takmanızı öneririm.kendine güvenen kask takmayabilir.ama genç arkadaşlar yanındaki pro ağabeylerine bakarak bende takmayacağım moduna girmesinler.sudüşene çıkmak zorlu fakat inmesi fena keyifli bir o kadar da keskin virajları olduğundan tehlikelidir.dönüşümüzde kısa süre önce başka bir turda kolu kırılan arkadaşımız gibi tatsız bir duruma maruz kalmamak için iniş tamamen kotrolüm altında gerçekleşecektir.tek uymanızı istediğim yer rampa inişidir.uymayacak olan gelmesin.diğer yerlerde sürüş serbesttir.araçlara dikkat ettiğiniz sürece sorun yok.14 ağustos'da yola çıkıyoruz.hareket saati sabah saat 07:15 de Beşiktaş Barbaros hayrettin paşa heykeli.07:00 de toplanmaya başlıyoruz.geç kalanlar için ararlarsa en geç saat 07:30 da hareket ederiz.buradan kararlaştırarak kadıköye geçerek trene binip gebzede inerek sudüşende daha fazla zaman geçirmek için fikirlere açığım.yada pedal basarız eskihisara kadar.iç lastik ve kuruyemişi unutmayın arkadaşlar.pazara görüşürüz… olmayan arkadaşlar için numaram 0533 491 70 59

enver üstad yukarda yazmış ,,,beşiktaşta saat 07.30 hareket nereye kadıköye ordan nereye ta gebzeye ,,,,,,,,,toplam 150 km ye eşdeğer bi tur anadolu yaka saat 08.00 de beşiktaşa iskele önüne gelecek -kadıköydeki beşiktaş iskele önü,,,

arkadaşlar enver arkadaşın mesaj atmasını bekleyin,,,,

@nevra demirhan

pek geçe kalınacağını sanmam, bi terslik olursa ben de avrupa yakasındayım size eşlik ederim.

• Beğen
Tepkiler: nevra demirhan
Taşkıranlar katılıyor, yanlız Gölcükte cumartesi akşamı arkadaşlarla bi programımız var dolayısıyla katılım yerimiz Yalova tarafındaki feribot iskelesi (isimlerini hep karıştırırım eskihisar-topçular) :) Enver kardeş tel. kaydettim sabah tekrar irtibat kurarım.

@barış taşkıran
siz akşama bi tekrar başlığı kontrol edin, turla ilgili bir değişiklik olabilir.

• Beğen
Enver topiğe mesaj çekecekmiş. Bu arada trenle gideriz bu kadar kişi pedallamaya kalkarsak akşama ancak varırız Eskihisar'a.

Avrupa yakası katılımcıları 07.30'da Beşiktaş'ta buluşuyor. Beşiktaş'tan Kadıköy'e giden vapur 07.45'te.

Anadolu yakasından katılacaklar 08.00'de Kadıköy'de buluşalım. (Beşiktaş iskelesi önü)

@krankmili

görkem saat 7:00 de buluşma zamanı.7:15 de hareket.geç kalacağını bildiren olursa grup beşiktaşda en geç 7:30 a kadar bekler ve hareket eder.7:45 vapurunu beklerseniz 8:15 trenine yetişemezsiniz.beşiktaşdan motoru tercih edin bu sebeple.bu arada herkesden çok özür diliyorum.öğlen aldığım bir telefon sebebiyle bu akşam izmire yola çıkmak zorunda kalıyorum:( :( :ci: :ci: .imkanları zorladım fakat ne yazıkki çözüm bulamadım.tur hakkında kimse iptal oldu düşüncesine kapılmasın.o güzergahı geçen sene beraber gittiğim eren kardeşim ve daha önce farklı ekip ile giden uyaroğlu özkan abi biliyor.ekibi onlar idare edecek.yolları bilmeyenler lütfen kendi başlarını alıp gitmesin.kimse kimsenin emirlerine uymak zorunda olduğu için söylemiyorum.herkes özgür.sadece uyarılarını dikkate alın lütfen.üzücü bir duruma maruz kalmasını istemem kimsenin.en önemli kural dönüşde rampa sırasında ereni ve özkan abiyi geçmemeniz.gerisi kolay.umarım kimse kırılıp alınmaz bana.ama inanın çıkış yolu bulamadım.tekrar özür dilerim herkesden. hepinize başarılar dilerim.

takımkaqptanlarına bu numaralardan ulaşabilirsiniz dostlar..

uyaroğlu özkan abi : 0542 5800408
jet eren :0536 8168938

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
PARDON arkadaşlar, buluşma Beşiktaş'ta saat 07.00'de imiş. 07.15 hareket. Eğer geç kalacağını düşünüp takım kaptanlarını arayan olursa hareket en geç 07.30. Kendinizi buna göre ayarlayın lütfen.

Ya bu arada Beşiktaş - Kadıköy motorlarını bulamadım internette ? Turyol ve Dentur'a baktım yok. Neyse en kötü ihtimal Vapurla gelirsiniz. Ben Kadıköy'de bekliyor olacağım.

@krankmili

öyle bi motor yok ki zaten
7:15e yetişemeyecek birini bekleyecek olursanız 7:45 vapuruna binersiniz ancak

• Beğen
Tepkiler: krankmili
arkadaşlar bn maltepeden katılacaktım ancak kesin olarak trenle gidilicekse kadıköye gelicem hep beraber ordan trene bineriz.
akşama kesin bir saat verebilirseniz sevinirim yada sabah iletişim kurabileceğim birisi olursa yeterli olur.

• Beğen
@Rıdvan UĞUR

Evet ben de yok diye biliyordum, Enver usta motorla gidilir yazınca araştırdım, Üsküdara var Kadıköye yok.

Ayrıca Pazar günü ilk vapur 07.45 'miş.

@Göksu.Güler

Enver'in mesajının altında iki tane telefon numarası var takım kaptanları . Onları kaydet. Kaçta kalktığımızı öğrenip Maltepe'den binersin. Şu tren saatleri işine yarayabilir. Haydar'dan kalkanın ne zaman Maltepe'de olduğunu anlamak için.
(link)

Herkese merhaba.. Bende geliyorum.. Kadıköyden 08:15 trenine yetişilecek sanırım. Ben de bostancıdan binerim. Bostancıdan binecek varsa orada buluşuruz. Bu arada telefonumu da yazayım. 0530 5407006 Beni bir arkadaş trene bindikten sonra arayabilir mi.. Barış bu görevi sana vereyim :p Treni kaçırmazsınız umarım.. Sabah görüşürüz..

@yunus polat

Bunda sadece gidiş değil, hem gidiş hem dönüş var bence iyi düşünün. İftar'a gitmiyoruz.

Geri