kerpe kefken turunu yaptıysanız bu tur size çerez gelir.orada da hatırı sayılır rampalar var.yaparsanız bu turu siz.biz kimleri gördük de fenalık geçirmedik buyrun gelin.bekleriz...
1 saatlik sıkıcı yolculuk eşittir sudüşende 2 saat fazla keyif ve muhabbet demektir erenim.dönüşte pedal basarız.turu 100 km ile bitiririz.gidişi tren yapalım diyorum ben.fikirlere göre yön değiştiririz tabi.50 km gözümü korkutmaz
yok be.rampaya geldikmi en beter adam 1 saatde çıkar.kısa ama etkili.fakat toplamda 50 km içinde tur yapmayalım istiyorum.gerçi isteyeni gebzeden trene bindirir bizde yamacından pedal basarak tren ile yarışırız biraz fazla attım galiba en azından elimizden geleni yaparız.
merhaba mustafa.sabah en geç 7:30 da hareket ederek kadıköye geçtikten sonra 8:15 treni ile bir saatlik yolculuk sonunda gebzede oluruz.gebzeden de eskihisara yanlış hatırlamıyorsam 6-7 km lik bir yol sonucunda feribota ulaşırız.feribot da 45 dakika bir zamanda geçiyor karşıya.yani yolda herhangi bir aksaklık ile karşılaşmazsak tahminimce 10:30-11:00 gibi yalova ido iskelesinde oluruz gibime geliyor.tabi her arkadaşın performansını bilmediğimden çok da net konuşmak istemem.ama gidişimiz elimizden geldiğince en az mola ile tamamlanacak ki şelalede fazla zaman geçirebilelim...
Arkadaşlar merhaba,
Planladığınız tura ben de katılarak hem tanışmak hem de bu güzel rotayı beraber katetmek istiyorum. Oldukça eğlenceli olacak görünüyor...
vallahi bir çok arkadaş için eğlenceli olacağına emin olsamda bazılarına işkence gibi gelecek ama olsun ne demişler tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş görüşmek üzere...
Katılımcılar
1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol çakır
11. Samet kuş