Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

@Eren Tublek

eyvallah eren.senide görsek güzel olurdu ama başka turdasın sanırım...

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Scudo
@nevra demirhan

kerpe kefken turunu yaptıysanız bu tur size çerez gelir.orada da hatırı sayılır rampalar var.yaparsanız bu turu siz.biz kimleri gördük de fenalık geçirmedik :D buyrun gelin.bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: nevra demirhan
@Eren Boz

1 saatlik sıkıcı yolculuk eşittir sudüşende 2 saat fazla keyif ve muhabbet demektir erenim.dönüşte pedal basarız.turu 100 km ile bitiririz.gidişi tren yapalım diyorum ben.fikirlere göre yön değiştiririz tabi.50 km gözümü korkutmaz;)

Ben gidişi de dönüşü de tren yapalım, şelalede daha çok kalalım :) diyorum ki zaten çıkış uzun sürecekmiş gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@krankmili

yok be.rampaya geldikmi en beter adam 1 saatde çıkar.kısa ama etkili.fakat toplamda 50 km içinde tur yapmayalım istiyorum.gerçi isteyeni gebzeden trene bindirir bizde yamacından pedal basarak tren ile yarışırız :p :p biraz fazla attım galiba :p :p en azından elimizden geleni yaparız. ;)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Merhabalar bende sizi yalova merkezden karşılayabilirim, Yalova mtb grubundaki arkadaşlarıda haberdar ederim, Yalovada kaç gibi olursunuz, topçular yada merkezde sizi karşılayalım.

• Beğen
@nevra demirhan

ne rampası.rampa falan yok.tamamen düz yol hatta hep iniyoruz hiç çıkmıyoruz :p :p :D

@mustafa şükrü yıldırım

merhaba mustafa.sabah en geç 7:30 da hareket ederek kadıköye geçtikten sonra 8:15 treni ile bir saatlik yolculuk sonunda gebzede oluruz.gebzeden de eskihisara yanlış hatırlamıyorsam 6-7 km lik bir yol sonucunda feribota ulaşırız.feribot da 45 dakika bir zamanda geçiyor karşıya.yani yolda herhangi bir aksaklık ile karşılaşmazsak tahminimce 10:30-11:00 gibi yalova ido iskelesinde oluruz gibime geliyor.tabi her arkadaşın performansını bilmediğimden çok da net konuşmak istemem.ama gidişimiz elimizden geldiğince en az mola ile tamamlanacak ki şelalede fazla zaman geçirebilelim...

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol çakır
11. Samet kuş
12. serkan geniş
13. ...... bu kadarcıkmı :D

ben de ekstra birşey çıkmazsa katılmak isterim.

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol çakır
11. Samet kuş
12. serkan geniş
13. Reyhan Yılmaz

@enver avcı

Arkadaşlar merhaba,
Planladığınız tura ben de katılarak hem tanışmak hem de bu güzel rotayı beraber katetmek istiyorum. Oldukça eğlenceli olacak görünüyor...

• Beğen
@chari

vallahi bir çok arkadaş için eğlenceli olacağına emin olsamda bazılarına işkence gibi gelecek :D ama olsun ne demişler tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :p :p görüşmek üzere...

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol çakır
11. Samet kuş
12. serkan geniş
13. chari
14. ...... bu kadarcıkmı

enver topladın milleti gene gedeyon şelaleye acaip sıcaktır o şelale şimdi,,,

:in: :in: :in:

Hava sıcak mı olacak bende şaşırdım ama nemli olacağı aşikar. Hele şelalenin orası...:)

Bu arada yağmurlu hava bir süre devam edecekmiş. Ama yağmurdan kaçmamak lazım arkadaşlar. Kadir'in, 3 kişilik turu güzel bir örnek teşkil ediyor:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=78100

Ben de katılmak isterdim ama malum Ramazan ayındayız, aşar beni...

Geri