Scudo Sports

14 Ağustos Pazar İFTAR & BİSİKLET TURU VE CANLI MÜZİK

@Cem Şentin

Cem Bey

Bir mesajınızda Ama öncelikle dahada Form tutup inatçı fazla kiloları vermeye başlasam iyi olacak. Bunun için Diyetisyene gitmeyi

düşünmüyor değilim.

Diğer mesajınızda Benim için hem kilo vermek, hemde bacaklarımdaki yorgunluğu azaltmak için bir Abi nasihatı verebilirmisin.

Çünkü buna çok ihtiyacım var.

Diye yazmışsınız.

Üstteki mesajınızda ise yemek siparişini şimdiden vermişsiniz.

Peki Bu ne Perhiz Bu ne Lahana Turşusu diye sormazlarmı sana

Sana bir Abi nasihatı vereyim. Yemene içmene uykuna dikkat etmelisin.

Günde en az yirmi dakika Yoga yapmanı tavsiye ederim.

Scudo
@Berk Yıldırım

Eskiye göre daha az yiyorum Berk. Ancak kararında yenen köfte ve ekmeğin bir zararı olmaz. Şu ana kadar 92 kiloya düştüm. Ancak daha da kilo vermem gerekiyor.

@Cem Şentin

(link)

Bu sitede çok faydalı bilgiler mevcut inceleyip uygularsanız istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

@Cengiz Yargıç

Cengiz hocam iznin olursa katılıp tanışmak isterim.

Kudret abi pazar sabahı tur planını iptal edince meseleyi öğrendim. ben maltepe'de olduğumdan caddebostana direk gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
@Ümit BAKAY

yolları bilsende iftardan sonra gece kurtköy gitmen sıkıntılı olur gibime geliyor.

@Bahadır Gürel

Aramızda olmanız bizi sevindirir..
Madem Kudret Abiyle birlikte önceden Caddebostan a geleceksiniz o zaman Kudret Abiye yardım edersin. Çünkü o önceden gelip domatesleri doğruyacaktı ve Rock konseri için sahneyi ayarlayacak tı.. sende yardımcı ol adamcağızın çok işi var :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ümit BAKAY

Caddebostan ı kime sorsan gösterir... Maltepe den Sahil yoluna in ve bisiklet yolundan dümdüz gel... Biz Caddebostan da Basket sahalarının yanında olacaz..
Dönüş işin biraz zor ama istersen sahura kadar takılırız... Gece dönüşün zor olur Kurtköye

@Cengiz Yargıç

ben hem anfileri taşıyacağım ondan sonrada sahneye çıkacağım domatesleri doğramaya vakit yok yahu ,,,,,:in: :in: :in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

İşte tecrübe burada... Sen yaparsın Kudret Baba ! Kudret Babaaaa!
Biraz daha dolduruşa getirdik mi tüm organizasyonu yıkarım Kudret Babaya...
Yardımcı olun arkadaşlar! Kudret Baba yapar hepsini değilmi? :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ümit BAKAY

Bende aydosta oturuyorum Yardımcı oalbilirim size. Eğer hızlı değilseniz :D :p

@Cengiz Yargıç
Muhtemelen bu fikir kabül edilmeyecek ama şöyle bir önerim var...:)

Tur güzergahını arkadaşların evleri doğrultusunda kararlaştıralım. Efenim Aydos'a da gideriz, Kurtköy'e oradan da döner Çekmeköy tarafına da. Yani kim geliyorsa gelsin endişe etmesi bire...:rolleyes:

Artık sona ben mi kalırım başkası mı gideriz hep beraber eksile eksile turu bitiririz...

• Beğen
@Cengiz Yargıç

yahu eski günlerdeki gibi yalnız harbiden orda bi adet bayağı sıkı bi rock konseri vermek lazımda bunun için migser artı tabi güç kaynağı olan bi tır düşün herşey para ile ,,,,,bateri artı anfiler ve klavye elektro gitar ve bass olay büyük hocam ,,,,,,,inletiriz orayı toplam 15.000 wat yıkılır ora ,,caddebostanda deprem olur ,,,,,

:D :D :D :D :D :D :D :D

@Salih Dinçer

Tamam bu fikire katılırım... Önce sizlerin gideceğiniz yön hangisi ise o tarafa doğru gideriz, Çekmeköy e kadar... Ama sonra ben yanlız kalmayayım diye sizde beni eve bırakırsınız.. Ben Fatih te oturuyorum. Siz beni bıraktıktan sonra bende sizi yanlız göndermem merak etmeyin gelirim Çekmeköye kadar.... Bu döngü böyle gider...

@Kudret Kurtcebe

Yaparız baba... inletiriz ortalığı. Pazar günü işin provasını yapalım önce.
Repertuara Cem Karaca dan gireriz, Pink Floydan çıkarız...
Bu gençler bilmezler bunları... onlara kalsa Serdar Ortaç a bularlar ortalığı...

• Beğen
Tepkiler: murat aluçlu
@Cengiz Yargıç

jethro tull,,,,,,,,,,,,,, thick as a brick,,,,,
pinkten, wish you were here,,,,,,,,,,,,,
gene pink türkçe versiyon the wall ,,,,,,,,,,,,,,,,

yeğenin dükkandan yazıyorum modem göçtü benim ,,,,,,

@Cengiz Yargıç
En son biri kalacak illa ki...:D

Aslında bir gün Avrupa yakadan biri tek kalır, başka gün Anadolu yakadan. Sırayla o zaman kimse gücenmez. Tabi bunlar gece etkinlikleri için. Herkesi güvenlik bir şekilde ve evine yakın bir yere bıraktık mı böylece tur da yapmış oluruz. Üstelik birbirimizi de sadece suratından değil yaşadığı mekanda da tanımış oluruz. Hoş olur kanaatindeyim...

@Cengiz Yargıç
Cem Karaca'yı bilmezmiyiz ağabey, ha keza Pink Floyd...:)

• Beğen
@Cengiz Yargıç

Kudret baba gitar çalsın, ben gerisini hallederim. Geçen pazar turlarken söylemiştim kendisine bir ara buluşalım scott'ının üstünde yazan "rock" ın hakkını verelim :)

• Beğen
Geri