Merhaba. Bülent Abi teşekkürler organizasyon için. Ayrıca tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf vardı. Linke tıklayarak indirebilirsiniz. Tekrardan görüşmek dileğiyle...
Merhaba. Bülent Abi teşekkürler organizasyon için. Ayrıca tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf vardı. Linke tıklayarak indirebilirsiniz. Tekrardan görüşmek dileğiyle...
@Blent, Harika bir turdu; rota her zamanki gibi tam isabet şelaledeki su aklıma geldikçe gülümsememe engel olamıyorum, hala etkisi geçmedi, çocuklar gibiydik, harikaydı )
Tura forumdan katılan arkadaşlara ve bize Yalova'da katılıp Termal'e kadar eşlik eden dostlarada teşekkürler, gayet uyumlu bir ekipti, umarım sonraki turlarda tekrar görüşürüz.
Şelale süperdi, fotoğraflara baktım da şimdi bir serinlik geldi o kadar etkili yani. Daha önce sudüşen şelalesine gitmeyenler için söylüyorum "gidin" Bu arada daha 20 kilo filan vermem lazım onuda tekrar görmüş oldum
su düşene giden dostlar pendikten bisikletlere para alındı ise miktar ne oldu ,tahdit en son 10 bisiklet idi ,10 bisikletten sonra ücret alınmakta idi ,bilgi verirseniz memnun olurum .