Scudo Sports

14.06.2014 Cumartesi; Sudüşen Şelalesi Turu - 40 Km

Biz yola çıktık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Günaydın.

Çıkıyoum birazdan. Bakayım dedim son bir kez konuya. Hadi bakalım rastgele.

Arkadaşlar ben feribottayım.

Kulak anlayamaz, gözün gördüğünü...

Merhaba. Bülent Abi teşekkürler organizasyon için. Ayrıca tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf vardı. Linke tıklayarak indirebilirsiniz. Tekrardan görüşmek dileğiyle...

(link)

Teşekkür ederim.
Görüşmek üzere

@nihat yildir

Merhaba. Bülent Abi teşekkürler organizasyon için. Ayrıca tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf vardı. Linke tıklayarak indirebilirsiniz. Tekrardan görüşmek dileğiyle...

(link)

Teşekkür ler murat güzel fotoğraflar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler arkadaşlar. Harika bir turdu.

• Beğen
Tepkiler: Blent
@Blent, Harika bir turdu; rota her zamanki gibi tam isabet :) şelaledeki su aklıma geldikçe gülümsememe engel olamıyorum, hala etkisi geçmedi, çocuklar gibiydik, harikaydı :))
Tura forumdan katılan arkadaşlara ve bize Yalova'da katılıp Termal'e kadar eşlik eden dostlarada teşekkürler, gayet uyumlu bir ekipti, umarım sonraki turlarda tekrar görüşürüz.

Not: @aertan, sandviç harikaydı dostum, teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Başta Bülent Bey olmak üzere herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Blent
Sudüşen şelale turun'da pedal basan herkese teşekkür ediyorum, (@erkan kazasız vardığını whatsapp' tan iletmesi benim için iyi bir haber oldu :) )

Sıcaktan dolayı Rampalarda zorlansakta selaledeki suyun şokuyla rampaların unutulduğunu düşünüyorum. :)

Not: Oktay abi' den tur yazısı rica ediyorum. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şelale süperdi, fotoğraflara baktım da şimdi bir serinlik geldi :) o kadar etkili yani. Daha önce sudüşen şelalesine gitmeyenler için söylüyorum "gidin" :) Bu arada daha 20 kilo filan vermem lazım onuda tekrar görmüş oldum :) :) :)

@ERTĞRL

Ayaklari suya sokarak yemek yemek guzeldi :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

su düşene giden dostlar pendikten bisikletlere para alındı ise miktar ne oldu ,tahdit en son 10 bisiklet idi ,10 bisikletten sonra ücret alınmakta idi ,bilgi verirseniz memnun olurum .

kudret abi,

14-15 bisiklet idik.
herhangi bir ücret talebi almadık.
normal yolcu gibi (zaten normal yolcuyuz da, artık neyse) bindik, gittik ve geldik.

saygılar,

ERTĞRL,

avatar resmine bayıldım, mükemmel olmuş.

herkese çok teşekkürler.

mükemmel bir gündü, yokuşlar gerçekten benim ligimin üzerinde imiş.
herkes neşeli ve anlayışlı ve de komik idi.
çok eğlendim.

@caglayan afiyet olsun, helali hoş olsun, çok teşekkür ederim kartala kadar bana eşlik ettin ve şirkete bıraktın beni.

@Blent harika bir rota yapmışsın, biraz daha uzun olsa tadını kaçırır, daha kısa olsa zevk vermezdi.
tam kıvamındaydı, tebrikler.

su hakikaten müthişti. hayatımda ikinci kez tatlı suya girdim.
ilk an nefesim kesildi ama :)

kendime not: yağsız zincirle yola çıkılmaz :)

Geri