Scudo Sports

13 Mayıs 2017 Exuma 5. Geleneksel Bisiklet Turu (Çatalca)

Geçen sene Yeditepe olarak katılmıştık, çok eğlenceliydi. Bisikletlerle oraya kadar gidemeyenler için servis imkanı vardı. Bu sene katılamıyorum malesef. Katılmanızı şiddetle öneririrm. Size göre isim soyisim yazan formanız da hazır olur hem.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Scudo
yaş sınırı ile ilgili bilginiz var mı? çocuklar katılabiliyor mu?

@serhat1299 geçen sene çocuklar vardı ama velileriyle birlikte gelmişlerdi, tek başına gelen 18 yaş altı katılımcılardan da vekaletname istiyor olma olasılıkları büyük.

@bcanata Hocam Metrobüste tip tip bakmasınlar bana bisikletimle gelmek istersem biliyorsun burası Türkiye

Kayıt formu linki açılmıyor,kayıtlar bitti mi acaba ?

@yüksek kadans bitti hocam ama sen yine gidebiliyosun oraya sadece formayı kayıttakilere veriyolar artarsa sende alırsın

forma olayı nasıl olacak kayıt formunda beden belirtmemiştik sonuçta ve sadece kayıt olanlara verecekleri için bir karışıklık çıkacağını düşünüyorum

Tüyap önünden servis kaldırılıyormuş. Bilginize.

17966715_1613593795317381_7359736419797561764_o.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Arkadaşlar ben bu bölgede oturuyorum ama formu doldurmak için geç kaldım. Evden çıksam 15 dk içinde buluşma noktasında olabilirim. Ama kararsız kaldım. Birde bisikletim mtb, yolda sıkıntı yaşar mıyım acaba?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinanaktaş kararsız kalmana gerek yok bu turu kaçırma derim mesafe kısa sıkıntı olmaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piknik organizasyonu exuma tarafından mı yapılıyor yoksa ücreti var mı?

@SinanAktas Piknik değil de çatalca'nın izzettin köyünde çiftlikleri var, orda köfte ekmek+ayran+tatlı verdiler geçen sene. Ücretsiz tamamen.

30 km için İstanbul'a gelemem ama, forma çok güzelmiş. Giymeyecek M beden arkadaş varsa talibim. Şaka maka Rapha ya da Giro'nun formayı hatırlattı bana, hoş bir forma.

Teşekkürler cevaplarınız için yarın orada olmaya çalışacağım :)

Ulaşım tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Taksim'den yola çıkacağım. Metro ile Yenikapı, oradan yine metro ile Atatürk Havalimanı'na gitsem, oradan TÜYAP'a pedallasam nasıl olur? Metrobüs direkt gidiyor da sabah saatleri de olsa sorun olur gibime geliyor, o yüzden pek emin değilim metrobüsten.

Metrobüse ne yap et binmeye çalış çünkü Tüyaptanda baya bir yol var ordan bisikletle gelirsin beylikdüzü yokuşu seni çok yorar bu sefer geziden bir şey anlamassın

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
@serhar1299 aradım şimdi firmayı katılabilirsiniz dediler mail den bahsetmediler siz mail attınız mı?

@fatih.olgun

İETT'nin sitesini kontrol ettim de
  • Metrobüsler 10:00-16:00 ve 22:00-06:00 arasında ek bir ücret ödemeden seyahat edilir.
denilmiş. Taksim'den Mecidiyeköy'e gelip de bir de metrobüse almazlarsa çok fena ortada kalırım. Sabah 7:30 gibi binemiyor muyum şimdi?

Bu taraflardan metrobüs kullanacak olan varsa birlikten kuvvet doğmasını da sağlayabiliriz bu arada :)

Geri