Scudo Sports

13 Mayıs 2017 Exuma 5. Geleneksel Bisiklet Turu (Çatalca)

@Cenk Akbulut Taksimden yenibosnaya kadar pedallayın yaklaşık 20 km düz yol (sahilden giderseniz) Yenibosna da Silivri arabaları var (Neden silivri arabaları : Büyük olduklarından bagajları da büyük oluyor) Silivri arabasına binin ve Çatalca-Tepecik yol ayrımında inin. Bu ayrımdan içeriye dümdüz ve geniş bir yoldan içeriye yaklaşık 10-12 km pedallayacaksınız. Kamyonlara dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Scudo
@SinanAktas Biz kayıt olmuştuk zaten. kayıt olmayan 3 arkadaş firmanın yönlendirmesi doğrultusunda mail göndererek kayıt olduğunu düşünüyorum.

Benim ordan 27.8 km gelsemmi acaba :koptum: Yarın cumartesi imiş çalışmıyorum oleyyy :)

75.PNG

Şimdi firmayı arayıp yeni bir bilgi aldım arkadaşlar hemen sizin ile paylaşayım. Aşağıdaki mail adresine Ad, Soyad, Kan Grubu, ve telefon yazanların formları oluşturulacakmış bilginize. Ben gönderdim bile ...:harika:

mail@exuma.com.tr

• Beğen
@trainspotting35

TÜYAP'tan servis kalkacağı için TÜYAP'a gitmeye çalışacaktım ama bu yolla Yenibosna'ya metroyla da gidebilirim metrobüsü saf dışı bırakarak.

Tekrar yazayım göremeyenler için ;

Şimdi firmayı arayıp yeni bir bilgi aldım arkadaşlar hemen sizin ile paylaşayım. Aşağıdaki mail adresine Ad, Soyad, Kan Grubu, ve telefon yazanların formları oluşturulacakmış bilginize. Ben gönderdim bile ...:harika:

mail@exuma.com.tr

@serhat1299 orada bir tanışalım selamlaşalım İnşaAllah. Konuşuyoruz bir türlü beraber pedallayamadık :harika:

@ÇaNakkaLeRuHu
Çok teşekkürler bende gönderdim şimdi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Merhabalar, kayit linkine ulaşamiyorum. Kapatildi mi acaba?

@Hakan Acar

Merhaba kayıt kapatılmış sanırım da, şöyle bir şey yazılmıştı bir saat önce:
@ÇaNakkaLeRuHu

orada bir tanışalım selamlaşalım İnşaAllah. Konuşuyoruz bir türlü beraber pedallayamadık :harika:
@ÇaNakkaLeRuHu

@trainspotting35 Silivri otobüsleri yüksek ihtimalle bisikleti almazlar. Kendin zor binersiniz zaten öyle bir ortam :) Metrobüs de 6:00'dan sonra almıyor, binemezsin. Metro 6:00-7:00 arası alıyor sabah. Taksim'den toplu taşımayla denk gelmiyor o şekilde malesef.

Yenikapı'ya inip ordan Avcılar'a kadar pedallanabilir (Parça parça olmasına rağmen çoğunlukla bisiklet yolu var). Avcılar'dan sonra E5 yan yoldan devam edip, 8:30'da kalkan TÜYAP servisine gidebilirsin (40 km ediyor). Ordan fabrikaya kadar götürüyorlar bisikletle birlikte. 40 km için en az bir iki buçuk saat önce çıksan yine 6'da çıkmak lazım (Avcılar - Haramidere 2 tırmanış var.) Akşam yine 22:00'dan sonra metrobüse binebileceksin vs. yine sıkıntı olacak toplu taşıma.

• Beğen
Uzuuun bir gün olacak ille de geleyim dersem anlaşılan :)

Ben yine metroyla gidebildiğim yere kadar (AHL) gideyim, oradan da konvoya yetişmeye çalışayım en iyisi :/

Akşam dönerken de Allah'a emanet bir şekilde dönerim artık :D

Benim yarın sabah İnşaAllah güzergah aşağıdaki gibi Arnavutköyden gelecek olan var ise beklerim..

11.PNG

@SinanAktas Sıkıntı yok ordan sonra daha bir 30-35 km pedallayacağız zaten :harika::)

Birde sağlam temizlik yaptım yarın için İnşaAllah. Zefalin gücü simsiyah yağlı zinciri bakın neeeettiii :harika: Hemde bisikletten hiçbirşey sökmeden temizledim. Tabi temizlik sonrasında yıkama suyuna kattığım bor mineralini unutmamak lazım :cool:

IMG_20170512_220328.jpg IMG_20170512_220336.jpg IMG_20170512_220347.jpg

56c1de7bf29e6a00f78cc798993ae2a9.jpg

IMG_20170513_092248.jpg

Biraz önce yaptığım sövme işlemini geri aldım etkinlikle ilgili :koptum::komik: Çalışanın halt yemesi imiş geri çevrilmem. Erkan bey var yönetici sağolsun yardım etti kötü başlayan birgün güzel ve değerli birkaç arkadaş tanımam ile mutlu son ile bitti şükür. @serhat1299 ,adil, olgun ve Muhammet"e de ayrıca buradan teşekkür ediyorum. Resimler ve etkinlik kayıtların atıyorum. Birde unutmadan sakın çatalcaya giderken tarla yolunu kullanmayınız köpeklere yem oluyordum. 10 tane köpek etrafımı sardı 4-5 tanesi bisikletim kadar kangal köpeği idi. :) İnanılmaz bir macera atlattım. Soğukkanlı olmasa idim belkide tam değilde yarım olarak gelecektim ALLAH (C.C.) muhafaza etkinliğe :D Etkinliğe geliş strava kaydıma bakın ve asla o yola girmeyin :harika: Tam yerini de söyleyeyim kayıtta dikdörtgen çizdiğim yer. O noktaya kadar hiçbirşey yok. Orayı hepsi mesken edinmiş. Sakın girmeyin herkez benim kadar soğukkanlı olamayabilir. ALLAH (C.C.) yardım etti çıktım içlerinden.

Etkinliğe gidiş relive kaydı :

(link)

Etkinliğe gidiş strava kaydı :

(link)

Etkinlik güzergahı relive kaydı :

(link)

Etkinlik güzergahı strava kaydı :

(link)

Etkinlik dönüşü strava kaydı : ( Yolu biraz uzatmışım sanırsam :koptum: )

(link)

Resimler :

IMG_20170513_092243.jpg IMG_20170513_100810.jpg

Dosyalar

• IMG_20170513_092309.jpg
    IMG_20170513_092309.jpg
    56,6 KB · Okunma: 20
  • IMG_20170513_121142.jpg
    IMG_20170513_121142.jpg
    212,6 KB · Okunma: 22
Geri