Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

herşey çok güzeldi hiç moral bozacak bi olaya rast gelmedim.Herkes bisikletiyle gelmiş çoluk,çocuk,yaşlı,genç herkes tüm dostlar oradaydı,herkesin pedallayan ayaklarına yüreğine sağlık. bu geziyi düzenleyen emeği geçen herkese teşekkürler sağlığınız iyi olduğu müddetçe pedalınız dönmeye devam etsin..

Scudo
ogsden geçmek için o düzlükte 50ye kadar çıktım polis izin vermedi siz nasıl geçtiniz ya :D

Başta bisikletliler derneği olmak üzre
arka gurubu toplayanlara
arabaları durduranlara
yol kenarında bizi alkışlayanlara
kara yollarına polislere
bu cennet vatanı kaybetmemek için Ömrünü harcayan Mustafa Kemal ATATÜRK ve Askerlerine son olarakta
Bu Cennet vatanı yaratan Yüce Yaratıcıya sonsuz teşekkürler

yaşadığım en güzel bisiklet anılarından birisiydi emeği geçen ve katılarak organizasyonu güzelleştiren herkesin emeğine sağlık nice köprü geçişlerine......

hayatımın en güzel bisiklet turuydu.. Şahane geçti.. Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler.. :)

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, gerçekten muhteşem bir gündü. Arada bazı kontrolsüz ve gereksiz yere sürat yapan arkadaşlar vardı fakat... Ve gerçekten bir çok kez kaza tehlikesi geçirdik bu arkadaşları gerçekten hiç anlayamadım keyif yapmak, manzaranın tadını çıkamak amaçtı ama onlar kontrolsüz bir şekilde hız yaparak kendilerini ve amatör binen birçok arkadaşı tehlikeye attılar kendilerini daha bilinçli kullanıma davet ediyorum bir dahaki turlar için. Köprüye doğru inerken bir arkadaş arkamda çok fena takla attı oda forumdansa umarım ciddi birşeyi yoktur, kendisine çok geçmiş olsun, çok aklım kaldı fakat duramadık o kadar kalabalıkta.
Çok fazla fotoğraf çektim fakat bir tanesini burda paylaşmadan edemiyeceğim geri kalanları yarın bir konu açıp paylaşacağım. Tekrar katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Buyrun günün başlancı ve aslında özeti :)
http://img339.imageshack.us/img339/267/gezipark1edited2.jpg

@Emir Cihan SEÇKİN

Yoo yorucu olmadı, bilakis dinlendirici oldu:)
kamyonlarla , otobüslerle, caretta carettalarla boğuşarak geldik göztepeye :p

80 yaşındaki abimizin, ismini şu an hatırlayamıyorum :( söylediği laf tüylerimi diken diken etti, kendisini gerçekten tebrik ediyorum. Helal olsun 36 senedir bisiklet sürmek, 150.000 ve fazlası km. yol yapmak gerçekten saygı duyalacak birşey.

'' bir ayağım çukurda, bir ayağım pedal da''

Bu repliği hayatımın sonuna kadar unutabileceğimi pek sanmıyorum.
!!!

Öncelikle bu mükemmel tur ve deneyim için katılan tüm arkadaşlara organizatörlere ve bisikletliler derneğine teşekkürler. Haremden sonra da bostancıya devam etmekte ayrı bi güzel oldu.

Bisikletimi geçen hafta almama rağmen benim için mükemmel bir deneyim oldu. 5. kez bisikletle çıkışım boğaz köprüsünde olacakmış demek ki kısmet işte. Güvenlik açısından birçok arkadaşa katılıyorum. Özellikle Ali Samiyen Stadındaki dar geçişte çarpmalar sıkıştırmalar ve sıkıntılar oldu. Üstüne üstlük bazı meraklı amcaların yol üstünde olması da cabasıydı. Güvenli sürüşe sahip olmayan bazı arkadaşlar yıldız yokuşuna girişteki yokuşta ciddi sıkıntılar yarattı ve yanımda 2 kazaya şahit oldum. Bunlardan bir tanesi ise resmen serserilikti detayına inmek istemiyorum. Sebebi iste kontrolsüz atağa kalkmak ve sıkıştırmak. Sonuçta bu bir gezi. Yarış veya kendini ispatlama yeri değil. Ayrıca insan kendisini düşünmese bile birçok küçük yaşta ve bebekli sürücüler de vardı. Allahtan onların başına bişi gelmedi kimse vebalini ödeyemezdi. Bisikletin güvenli ve sağlıklı bir araç olduğunu savunmamız konusunda bizi haksız düşürecekti. Bir dahaki turlarda tüm arkadaşların daha dikkatli kazasız belasız ve sağ duyulu kullanmasını ümit ediyorum.

Kaza geçiren veya atlatan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Geri