Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

Beşiktaşta kaçta buluşacaksınız? Yarın ben de Beşiktaştan katılmayı düşünüyorum. Kimler olacak Beşiktaşta?

Scudo
@Emre Gökyiğit

balmuncudan geçip mecidiyeköy'de bir arkadaşımı alıp taksime geçicez istersen katılabilirsin...

Yarın ben de mecidiyekoyden katılmayı dusunuyorum.Siz kac gibi mec. de olursunuz?

en geç 9:30'da alisamiyenin karşısındalki zıraat banlkasının orda buluşuyoruz geleceksen bekleyelim....

Tamamdır 9:30 ziraat onunde olucam.Aksilik cıkarsa siz devam edersiniz :)
Gorusuruz.

Son mesaj Bende herkes hazırmı mıııııııııııııııııııııııııııııı :D are you ready :D:D:D
gece 5ten beri forumda takılıyorum artık çıkıyoruz ve akıyoruz

günaydın,
süper bir gün olsun inşallah, herkese burdan iyi pedallar dilerim az sonra kadıköy' e doğru harekete geçeceğim ;)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe

Kesinlikle katılıyorum. Güzel bir geziydi.

Köprünün kapatılması ayrı bir güzelikti, rahat rahat fotoğraf çektirilebildi ama ilk etapta konuşulan 2'şerli gruplar halinde km'lik bir kuyruk oluşturulsa daha çok ilgi çekilebilirdi.

Ayrıca bu sefer çuvaldızını kendimize batırıp birkaç hususu belirtmek istiyorum.
Defalarca polis tarafından uyarılmasına rağmen sol şeridi devamlı kullanan ve kaldırıma çıkarak bisikletini insanlar arasında kullanan arkadaşlar haklarını nasıl arayacaklar merak ediyorum. Bizler kurallara uymazsak diğer sürücülerden nasıl kurallara uymasını bekleriz.

Bir uyarımda organizasyondaki arkadaşlara; bundan sonraki senelerde düzenlenecek köprü geçişlerinde(inşallah klasikler arasında yerini alır) Üsküdar'a saptıktan sonra aşağı iniş rampasındaki çatala bir görevli konulması gerek. Çoğu kişi yanlışlıkla ters yöne girerek tehlike yarattılar, hem kendileri hem de araç sürücüleri için. Direk trafikte ters yönde ve sol şeritte kaldılar.

Herkese tekrar teşekkürler...

Geri