Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

Tüm bilinen satıcı ve büyük servislere afişler asılmıştır.
500 civarında afiş geçen hafta asıldı bir kısmı yeni tarihle tekrar yeniden asıldı.
Basında Ntv' de bizzat duyurdum, yarın TRT FM radyo' da 13:15 den sonra programda duyuracağım.
100 kadar basın kuruluşuna hem dernek olarak hemde İstanbul 2010 komitesince duyuruldu.

Kudret beyin gelmesine memnun oldum, kendisine desteği için teşekkür ederim.

Gezi süresince ikişerli sıra olabilir isek tren gibi kilometrelerce uzunluğunda nesif bir görüntü oluştururuz, yani BİSİKLET TRENİ gibi olabilirsek basındaki görüntüde mükemmel olur. Disiplinli, örgütlü, bilinçli bir kitle olduğumuzu gösteririz.
Tabii en önemlisi yaratacağımız kalabalığın gücü, etkisi ve basının aracılığı ile yetkililerden isteklerimiz, taleplerimiz ve halkımıza çağrılarımız yansıyabilecektir.
BİSİKLETİ ARTIK SADECE ÇOCUK OYUNCAĞI OLMADIĞINI GÖSTERMELİ VE ULAŞIM İÇİN BİSİKLET YOLLARI İSTEMELİYİZ.

Scudo
İkili sıra, en güvenli grup sürüş sistemidir.
Kaza anında sağa sola kaçmak çok daha kolaydır.
Kaza olma oranı ise SÜRÜ sürüşüne göre çok çok düşüktür.

@Kudret Kurtcebe

anaaaaa,abi sen tur iptal etmezdin hayırdır inşallah :D bu erman arkadaşı merak ettim.etkisi kuvvetli üstünde demek.vay beeeee sahilden tam köprünün altından olacağım :D

@BSD-Murat

Çok güzel haberler bunlar.:in:

erman dostum düşüncelerimi değiştirmiştir bu tip organizasyonlarda hangi stk olursa olsun ister bd ister tema vakfı ,bisikletin var olduğunu göstermek gerekmekte
evet dostlar turumu iptal ettim pazar taksimdeyim bir sorun olacağını zannetmiyorum görüşmek üzere

Ha şöle be Kudret abi. Sensiz olmaz gel sende.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@BSD-Murat

Madem amacımız bir farkındalık yaratabilmek o zaman tren olacağız demektir. Tura katılan herkes bu sorumluluğun farkında olur sanıyorum.:in:

Bu Mesajları herkes kartona yazıp bisikletinin önüne plaka gibi asmalı ki basında yansısın
Ben kendi adıma bisikletimin önüne ve arkasına bu sloganların olduğu dövizler hazırlayacağım. A4 kağıda yazın istediğinizi bir kartona takıp bisikletinize takın bence de.:in:

Köprüden geçerken herkes hatıra fotoğrafı almak isteyecek arkadaşlarıyla. Bunun için nasıl bir şey yapabiliriz acaba. Dursak herhalde çok sıkıntı olur. Ben köprünün özellikle en düşük hızla geçilmesi taraftarıyım. Hem bisikletten inmeden fotoğraf çekebiliriz hem de iyice keyfini çıkarırız. Sizler ne dersiniz?

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Yüksek sicaklik 30°C
RealFeel® 33°C
Rüzgarlar NE 16

Yanınızda güneş kremi getirmeyi ihmal etmeyin. Farkında olmadan pişersiniz.

@çirkin

çirkin dostum

300 den fazla bisikletli olabilir pazar günü ikili sıra halinde gidilirse köprüye gelindiğinde tempoyu yavaşlatmak gerekir elden çekeceğim ben hem gideceğim hem çekeceğim sağımı solumu
yanımızda motorlu trafik polisleri olacak ve onların solundan tek şerit halinde araçlar geçecek durmamıza izin verilmez zannetmiyorum

Merhabalar,

Umarım bu güzel tur amacına ulaşır, ulaşırda bostancı bisiklet yoluna 2 adet kaldırım taşı ( ufak parke taşlardan değil ) koyan 4 bacaklı yaratıklara bir cevap olur.

Taşlara çarpmamak için kendimi cimlere doğru attım fakat bu sırada pedalları unuttum, zaten olay saniyeler içinde gelişti pedalları ayağımdan kurtaramadım :( ve bisiklette benimle geldi.

Sağ omuzum un üzerine düştüm ve yarım saat kendime gelemedim. Bu olay 10.06.2010 saat 01:00 de oldu tam Suadiye Oteli hizasında.

Bundan sonra geç saatlere kalmayacağım, bu olaydaki niyete bakar mısınız tamamen cana zarar vermek amaçlı, lütfen bisiklet yolunda dikkatli olunuz.

Saygılarımla,
Erkan

@çirkin

Evet, iyi bir tespit.
Bir çoğumuzda km. göstergesi var olduğunu varsayarsak.

Şöyle diyelim.

" Köprü girişine gelmeden hızımızı 10 KM/S olarak sabitleleyelim. "

Sağlıcakla kal.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Uygun ise, bu konuyu da sen başlattığına göre.
Böyle bir yazıyı, imza olarak da yapabilirsin.

Sağlıcakla kal.

@Nicotine34

Ben kaya görmüştüm Kartal'da. Bildiğin normal bir insanın dizlerine gelen büyüklükte bir kaya. Bir de Dragos tararfında Ağaç vardı. Sökülüp oraya konulmuş. Kadıköy de Beyaz masaya şikayet ettim ama uyuyan memuru uynadırmak tehlikeli oluyor. Beyefendi facebookta gezinmesini engellediğim için çok bozuldu. Önce orası belediyenin dedi sonra bizim dedi. Sonra bana sordu o bölgeye kim bakıyor diye. Size çok büyük geçmiş olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Kudret Kurtcebe

Ben de onun için yavaş geçelim de herkes bolca resim çeksin diyorum ya.

Bu kadar bisikletli toplanmışken turun üsküdar da bitmesi yazık olacak. 18 km deniyor ama çoğu yokuş aşağı ve düşük tempoda gidilecek gibi. Yani üsküdar dan harem kadıköy ve sahil yolundan bostancıya kadar devam edilse daha iyi bir antreman ve ilgi çeken bir tur olur bence. Devam etmek isteyenler şimdiden düşünebilir

@çirkin

Ben Büyükada'da bisiklet üzerinde epey bir denemiştim fotoğraf çekmeyi. Düşük hızlarda gerçekten çok güzel fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. Ancak
yüksek hızda çekebildiğiniz sadece bir adet gökyüzü oluyor, sırt üstü düşerken :D

(hayır başıma gelmedi, bi arkadaş :D )

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Geri