Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

Scudo
@ümran çoker

Ümran sana Ümran diyebilirim dimi?:D Sende bana Serap de lütfen.:D

Ben'den esinlenip, Çirkin'den feyz alırsan Allah yardımcın olsun deriz sana.:D Çıkmaz bi sokağa pedallıyosun kendine mukkayit ol.:D

inşallah geçen hafta gibi yağmur son dakika golü atmaz bize ben geçen hafta taksim'e çıktım haberim yoktu ertelendiğinden sonra murat bey geldi açıklama yaptı iptal olduğunu söyleyince bende büyükadaya bisiklet bayramına gittim ama kimseyi bulamayınca ada bir uzun tur yaptıktan sonra eve döndüm

pazar günü görüşürür

@TOYGAR YONTGAN

Bakalım sayfayı 1 hafta beyaz tutabilecek miyiz ? :eek:

endişen olmasın bu hafta sayfa bembeyaz BATİGO

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@ümran çoker

SPOR YAPMAK ÇOK GÜZEL 2 SENE ÖNCEKİ TURA KATILMIŞTIM SPORCU SAYISI 2000 KADARDI BUSENE BU SAYIYI ARTIRALIM 2 KİŞİYDİK 4 OLDUK PAZAR GÜNÜNE KADAR SAYI ARTACAK BU ORGANİZASYONUN HER YIL DÜZENLENMESİNİ BİSİKLET SEVER OLARAK YETKİLİLERDEN İSTİYORUM BATİGOL

@Caner AYDIN

PAZAR GÜNÜ BENDE BİNMİŞTİM BUGÜN BİSİKLETİME BİNDİM SORUN YOK

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Bahadır ATILGAN

ÇOK GÜZEL OLUR BEN SÜSLEDİM BİLE BATİGOL

• Beğen
@çirkin

KANLICALIYA SELAMLAR ÇOCUKLUĞUM ORADA GEÇTİ ŞU AN ANADOLUHİSARINDAYIM KOMŞU ADIM BAHTİYAR

• Beğen
@çirkin

ÇAY İÇMEYİ İSTERİM DÖNÜŞ YOLUMUN ÜSTÜNDE BATİGOL

• Beğen
@bisikletcanavari

BU FİKİRE CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM BÜTÜN İSTANBUL SESİMİZİ DUYAR BATİGOL

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
arkadaşlar çekmeköyden 4 kişi geleceğiz duruma göre +1 olabilir buluşma yeri tam olarak neresi ve saat kaç birde çekmeköyden üsküdara ineriz büyük ihtimalle en kısa yol hangisi olur sizce ? şimdiden teşekkürler.

@Ali Fuat

Nasıl bulamadınız şaşırdım valla. Tüm adada ağaçlara duvarlara heryere çıkartmalar yapıştırılmıştı. Ayrıca forumda adanın yukarısında yangın kulesinin orada kamp kurulacağı yazıyordu. Akşam 5 e kadar adadaydık.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Geri