Scudo Sports

13-15 MART Turkish Riviera MTB Cup - Alanya-Kizilalan

@nuriaktürk

Arkadaşlar Elit B dünkü yarışta yapıldı ve hatta Elit B U23 bile ayrıldı, ben de şaşırdım çünkü genelde Elit B kaldırılmaya doğru bir eğilim vardı ben de kaldırılırsa katılımın azalacağından dolayı kalkmaması gerektiğini söylemeye çalışıyordum, sanırım çabalarım fayda etmiş olmalı.

Bir diğer haber ise bütün kategorilerde %80 uygulanmadı yani herkes tur üzerinden yarışı bitirebildi.
Ayrıca 30+ masterlar ve elite B kategorileri 90 dakika yerine turlu yarış koştular ve yine %80 uygulanmadı +40, +50 ve yıldızlar eskisi gibi 60 dakika yarışı koştular... Bundan sonraki yarışlarda da umarım benzer uygulama devam eder...

Scudo
hakan abi başarılar ben antalya ayrışında yanına merhaba demeye gelen kişiyim acaba fetihye yarışına gidicekmsin gene gelip izlemeyi düşünüyorum sizleri

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@treks

Evet Fethiye yol yarışında ve tırmanma yarışında yarışacağım, orada görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: sprint
tamam abi gelirm gene start yerine hakan abi ben forumdan treks diye seslenirim gene

Bugün yarış Cuma'ya göre çok daha güzel geçti, ama sonuçlardan çok emin değilim :)

@saltuk

Excel dosyasını açtığınızda alt çubukta diğer sayfaları görebilirsiniz.

Bu arada sonuçların gününde açıklanıyor olması çok geç kalınmış, her yarışta olması gereken bir uygulama..

Muhteşem bir yarıştı. Organize eden, katılan, izleyen herkese teşekkürler...

Şu an itibari i,le eve gelmiş bulunmaktayım :)
Harika 2 yarışı geride bıraktık..
Özellikle pazar günki yarışta çok keyif aldım ancak cuma günün yorgunluğu vardı üzerimde istediğim kadar iyi sonuç alamadım :) ama herşeye rağmen mükkemmel bir parkurdu ve hem teknik hem de dayanıklılık açısından insanın kendi sınırlarını görebilmesini sonuna kadar sağladı.. Sanırım herkes de benim gibi çok çok eğlenerek ve ekimdeki yarışı sabırsızlıkla bekleyecek bir şekilde ayrıldı parkurdan :)

@Erkut Yiğit

erkut ilk açtıgımda bende senin gibi sanmıştım ama biraz dikkatli bakınca durumu anladım sayfanın altında katagoriler var bakmak istediğin katagoriye tıklarsan bütün sonuçlara bakabilirsin.

Cuma günkü yarışta tam anlamıyla yüzdük soğuktan üşüyüp çok zor anlar yaşayan arkadaşlarım vardı.Yarışmada 3 Tur atabildik Cuma günü.Fakat Pazar günkü yarışa onca yağıştan sonra kuru bir parkur kalmasına çok şaşırdım.Ve havanında güzel olmasıyla çekişmeli bir yarış çıkardık.Kışın hantallığı bu yarışta belli oldu yabancı arkadaşlarımızın ne kadar formda olduğu ve bizlerin iş güç okul derdinden ne kadar zorda olduğumuzu bir kez daha görmüş olduk.Zevkli bir yarıştı en azından Bisiklet Camiası ile birlikte olduk güzel bir hafta sonu geçirdik.Alanya'dan yola çıktık Toroslarda kar yoktu fakat Eskişehir girişinde öyle bir tipi başladıki yolda zor ilerleyebildik bir günde 4 mevsimi yaşadık diyebiliriz.Gelecek organizasyonlarda görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
2. yarışın videosu bile çıkmış piyasaya..

@memocy

NEREDE ????

@memocy

hani nerde :)

Geri