Scudo Sports

13-15 MART Turkish Riviera MTB Cup - Alanya-Kizilalan

Kamp için alan bolca mevcut duş konusunda sıkıntı var biz araçla aşağıda duş alıyoruz.Tuvalet ve güvenlik önlemleri mevcut.Yiyecek konusunda ise gözleme yapanlar var ve kendiniz yemek yapabilirsiniz.Biz Kızılalanda kampta olacağız.Her türlü imkan mevcut kısacası. Tel : 0506-4231170

Scudo
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sanırım yemekle duş tuvalet benim için sıkıntı olacak. En iyisi bu sene otelde kalmak, yeri tanımak önümüzdeki sene tam tekmil kamplı- keyifli katılmak yarışa :)

@esbike

gökay mesaj kutun dolu boşaltırmısın mesajım gitmemiş

hakan abi yarış parkuru komplmei yani startan finişe kadarmı kayalık hiçmi torprak yaada çim bölümü yok sırf kayalık bölüm ise işiniz zor arkadaşlar kolay gelsin ama avrupadaki mtb yarışlaırna dikat ediyorum genelde geneli çim ve orman alan ve toprak bölgelerde yapılıyor hiç böyle sivri kayalıklı yerler değil acaba neden bizim burda hep böyle merak etim

1) D.Berkay Yavrucuk 3 gece
2) Ömer Cumhur BOYRAZ 5 gece
3) Fatih Güven 5 gece
4) Ali AKYILDIZ 3 gece
5) Kaşif Temuçin Garzan (çarşamba-pazar) -4 gece-
6) Turgut Kılıçaslan 5 gece
7) Eralp SOYSAL (perşembe-p.tesi) 4 gece
8) Caner Murathan (perşembe-p.tesi) 4 gece
9) Mert Kabtan (perşembe-pazar) 3 gece
10) Aybars Öge Sürücü ?
11) Sue Thomas (9-15?) -6 gece
12) Burcu Asuman Balcı 3 gece
13) Mustafa Kabasakal 3 gece
14) Fatih Buzğan 3 gece
15) Erica 3 gece
16) Darryl 3 gece
17) Fırat AYANYAN 5 gece
18) Merve Bayram 3 gece
19) Oğuz Özçelik 3 gece
20) Ozan Bulunmaz 3 gece
21) Ogün Çavuş 3 gece
22) ....
23) Mustafa Kemal Mut 3 gece
24) Kerim Kılıçoğlu 4 gece
25) Zeki Alper Özgökcen 3 gece
26) Mehmet Emin Özgökcen 3 gece
27) Yamaç Kolatan 5 gece
28) Faruk DİNÇ 5 gece
29) + Antalya ekibi(5-6 kişi) ?
30) Yılmaz Kanat 6-7 gece
31) Adana ekibi(5-6 kişi) ?
32) Aşkın Altan 1 gece
33) Müfit ALPER 3 gece
34) Tunca Gürkan 5 gece
35) Tunca Gürkan 5 gece

Arkadaşlar listeyi bu şekilde gönderdim otele. Otele gittiğinizde adınıza rezervasyon olacak, bunun haricinde odalarda nasıl kalmak istediğinizi (hangi üç kişi bir arada kalacak-unutmayın odalar 3'er kişilik-) önceden belirleyip giderseniz sevinirim..

Hava Durumu Bu Haftanın Alanya

Yağmur Tiribi var yine Anlaşılan biz bu sene kuru yerde yarışamıcaz...:7:

Şimdilik :

bu yağmur peşimizi bırakmıyacak istanbuldan alanyaya kadar herhalde

Berkay arkadaşım kusura bakmayın bayağı geç kaldık ama listeye ekleme yapmanız mümkünmü?
Acaba otelde hala yer varmı ? :eek:

Yarışı televizyondan vericekler mi??

Ben mailimi attım, baklım sonuç ne gösterecek.:D

Bu arada, bir kişi daha yazmış; hava hep sağanak gözüküyor Alanya'da, parkur ıslanınca pek hoş olacak gibi gözükmüyor.Çamur lastiği falan gerekmez heralde?

Trt'ye ben de yayın talebi e-postası gönderdim fakat 3-5 kişinin isteğini hiçbir kanal adam yerine koymaz, haberiniz olsun.
Eğer gerçekten girişiminizin işe yaramasını istiyorsanız, msn kişisel iletilerinize yazın, büyük forumlara yazın, listenizdeki insanlara e-posta gönderin ki şöyle 100lerce kişi e-posta gönderdikten sonra belki bundan sonraki yarışlar için birşey düşünürler.

Bu arada hala İzmir'den yarışa izlemeye yarışmaya katılmak için Alanya'ya gitmeyi düşünen varsa, otobüs ücreti olarak 40+40=80TL + muavinlerle kavga + konforsuzluk yerine, bizim eğlenceli minibüsle gidiş + dönüş 40TL (2 kişi olursa kişi başı) veya 1 kişi olursa 50TL dir.

@shark_musti

Mustafa kardeşim listeyi otele gönderdim ancak hangi günlerde gideceğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım..

pazar günü alanya da hava güneşli 17derece sıcaklık. fakat cuma yağmurluhttp://www.weatheronline.co.uk/Turkey/Alanya/Day5to8.htm

hava büyük ihtimal yağışlı olcak gibi ama arkadaşlar ben bi antalyalı olarak size şunu söyliyeyim antalyanın havasına belli olmaz yamur yağar bi anda güneş açar terlemeye başlarsınız :D:D:D

evet yarışa saatler kaldı son antreman saati geldi alanyada görüşmek üzere arkadaşlar:)

Geri