Scudo Sports

12. tur Kartepe otel; Ekim ayı

Scudo
bu kartepe için durum neyi gösterecek bakalım ,
adem ,sorunumuz büyük ,dönüş yalovadan ,ve sorunun büyüğüde bu ,yenikapı sen ,bostancı ben,ve saatler sürekli değişirse bu iş aleyhimize, bence bu topiği direk şile- darlık yaparak,durumu 1976 rakımla kotarırız ,ekim sonu şile -darlık ve tam zamanı ,,,kartepe 1640 rakım ,daha fazla rakım alırız ,,,,şimdi bu turda ertuğrul gelirse seviniriz ,yol bisikletine göre yolun yüzde 90 ' ı sadece yüzde 10 luk yer ise darlık taraflarında stabilize yol bi yerde çok az toprak yol, ,,evet bu topik oldu şile-darlık ,8 eylül bıçkıdere-kurtdoğmuş topiğini bitirelim ve buraya geliriz,,,

@Kudret Kurtcebe
kudret abi o kadar topik açmışsın ki hangi birini takip edeceğimi şaşırdım malesef arefe günü çalışıyorum yarım gün diğer günler ok bilet işini nasıl yapalım önceden alsak bir sorun olmasın

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Kudret Kurtcebe
bende tek gelirim ama toprağa girmem normal bıçkıdere yaparım

• Beğen
@adem dualı
ekime ne dersin adem kudret abi ok derse havanın sıcak olmadığı zaman

• Beğen
@Erkan Közen

valla önceden bilet alırsak gene saatler ileri atar ise ne olacak ,şimdi kurban bayramı bu iş olmaz açıkça bu iş olmayacak kurban bayramı boyunca güney yolu berbat olacaktır biz bu topiği direk şile-darlık ' a bağlayacağız ,,ve ekimin sonuna doğru ayar çekeriz artık,,

@Erkan Közen

o.k 8 eylül topiğine bağlan erkan bura şile darlık olacak ekim sonu ..evet ilk hedef ayın 8 i haftaya bıçkıdere-kurtdoğmuş offroad olacak sen göçbeyliye devam et, buluşma yeri link olarak 8 eylül topiğinde, topikler fazla olacakki iş yaptığımız görülsün ,biz durmayız ve kışında durmayacağız, anadolu performans budur bisikletin hakkını verir ..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122198

(link)

adem 13 ekim şile-darlık evet 1976 rakım toplamaca ,o.k dersen alırız şile-darlık ve bu topik biter...

@adem dualı

saat 08.30 çıkış bostancı- 13 ekim ,1976 rakım kartepeden fazla,,,,bisiklete başladığım tarih,,,
atom kamil gelirse şık olur,,

şimdi adem ve erkan kurban bayramına bakacağım şeytan diyorki git ,,,şimdi önce hep birlikte buluşacağız bi gün diyelim bi pazar ekim ayı içinde direk bostancıda olacağız saat 10.00 olabilir ve bisikletler ile tabi,
direk yalova için yer ayırtmaca olur ,internetten değilde yerinden alırız, 6 ekim pazara geliyor o gün olabilir ,,,
evet gidiş saat kaç ona bakarız saatler önemli saat sabah 06.20 de var ise alırızda adem sen bende kalacan yok başka izah ,
sabah erkenden çıkarız saat 05.45 de ,erkan 06.00 da bostancıda olur olmaz ise bilet yanar,bu arada kilit almak lazım ,bisikletleri kilitleyeceğiz , kapasite 3 kişi zati ,4 üncü olmuyor o vakit para alıyorlar 3 bisiklet ile kontenjan doldu zati,,
evet 3 kişiyiz,,kartepe için ,06.20 de kalkan deniz otobüsü saat 07.20 de yalovada bu arada yalovadan hemen akşama bilet alırız ,o saat önemli tabi,akşam kaçta var bi de onu soracağız saat 10.30 da var ise alırız ,erkan ile, ama adem yenikapı alacak bunları o gün yalovada kararlaştıracağız ,yani yalovaya varınca dönüş biletlerini almak durumunda olacağız,,
ekim ayına baktım valla yağmur pt başlıyor ve kadar devam ediyor ,,,durum değişecekmi onu bilemem ,

(link)

kurban bayramı komple yağmur ,,,,

(link)

6 ekim pazar,,

alternatif -2 ,,,

adem ekim 5 de bende kalıyor ve ertesi gün saat 04.00 de yola çıkıyoruz,tabi saat 20.00 de yatıyoruz 03.00 de kalkıyoruz
evet aynen saat 04.00 de çıkış erkan evden saat 03.00 de çıkıyor ,ve bize yetişiyor yolda cepten haberleşme oluyor biz adem ile direk eskihisara topukluyoruz ve erken saatte varıyoruz ve saat tam 07.20 de topçular da olmak üzere kendimize ayar çekiyoruz bu iş daha mantıklı ve topçulardan suadiye köyü mesafe 60 km dir ,kısa sürede suadiye köyüne varmaca saat 10.00 gibi suadiye köyü ve tırmanış dönüş ise duruma göre gebze olabilir çünki karanlığa kalmayacağız,7 lira yol parası tutar ,,

(link)

120 km sahil toplamı ,80 km bostancı eskihisar toplamı,etti 200 km artı 14 km rampa 14 km iniş ,toplama yazar 228 km ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

evet değişen bi durum yok bizi deniz otobüsleri vurdu son karar ise 1300 rakımı almak için onca yola gerek kalmadı, yeni etap şile -darlık ayrı bi topik açmaya gerek yok bu topikten devam edeceğiz şile darlık burada olur.1976 rakım uygun tarih 27 ekim pazar,,

vallahi resimler çok güzel içimi kıpıdattın kudret abi :)

@özer çankaya

valla özer aynen bize özel olarak deniz otobüsü kaltırtacak ido,
nereden,
sizi alacak saat 05.00 de yanikapıdan, ademi seni atom kamili ve bırakacak 06.00 da yalovaya ,benide bostancıdan alacak özel olarak tek adam geçeceğim trilyarder olsa idim zevkim için deniz otobüsünü o gün kaldırtırdım , benzinin parasını ben vereceğim kaptana ayrıca para :)
şimdi adem sen atom kamil saat 06.00 da nasıl olur ona bakmak lazımda, pazar günleri deniz otobüsü yatıyor yok yalovaya 08.15 de pendik feribotu kalkıyor pendikten yalovaya bu da geç oluyor çıkış için ,,,
bi gün öncesinden adem ben de kalır bir kişi alabilirim, zati bende bir kişi kalıyor tek yatak kaldı o da ademe ,sen yanında yatak getirecen :) durumlar bu, en ince ayrıntıya kadar hesap yapmak lazım bu iş kurtdoğmuş gibi olmayacak ,sana 300 km in üstünde yazacak keza ademe , 250 in üstü atom kamilede ,ama bi gün öncesinden burada tanıdığın var ise kalırsın yalnız deniz otobüsü yok feribotta yok biz adem ile saat 04.00 de evden çıkacağız tabi sen 04.00 de bostancı adalar iskeleye gelecen anadolu yakada kalacan tabi keza atom kamilde o zaman olur a plan bu,
04.00 de karanlıkta yola çıkacağız ve pazar yollar gebze tarafta fazla trafik olmaz ,sabah saat 10.00 gibi maşukiye rampalarına ulaşırsak işte o zaman bu işi başarmış oluruz ,,,
evet 10.15 tırmanış burada rampaların eğimi 9-10 arası ve 17 km in üstünde bi tırmanış halbuki suadiye çıkışı eğim 7 ve 16 km ,,,kuzey yolundan gider isek maşukiye ama erken çıktığımız için maşukiyeyi es geçer isek suadiyeden tırmanırızki bu daha kolay olur ,dönüş ise aynı yerden inmece ve o zaman güney yolundan alarak akşam mecburen 21.30 pendik feribotuna binmece yenikapı olacak o saatte ,,,şimdi bi harita hazırlayayım durumumuz ne olur ona bakalım ,,

kuzeyden 100 km sonra suadiye merkez cami,,

(link)

16 km rampa rampa çıkacağız ve 16 km aynı yerden ineceğiz

(link)

ve dönüş

(link)

200 km artısı var olayın ,,,

abi tarihler önemli benim için, ya kurban bayramına gidecez oda havalar müsait olursa yada ben yıllık iznimi nett bir tarih kararlaştırır isek ona göre alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

adem dostum, ,sıkı bir plan yapmalıyız..artı özer ve kamille,

evet faceden ertuğrul ile muhabbet ettik uzun uzun ,valla iş geldi dayandı saat 04.00 de çıkış bu olacak ve 6 ekime ayar çekmece adem izin al ,6 ekim için, ama bence bekle çünki hava önemli son anda değişir ,,
6 ekim güneşli diyorda yalnız ısı 66 derece yazıyor kafa buluyor accu, :),en sağlam site wunder ama o sadece haftalık veriyor aylık vermiyor, aylık tahmin zati her zaman çıkmıyor,,

(link)

evet sapanca derece kafayı yemişte ,,:) durum belli değil ama açık olacak o anlaşılmakta ,planımız ne idi..
adem sen ile ben yüzde 90 neticeye yakınız nasılmı ,şöyle
bi kere sen izin aldığın vakit havada iyi olursa 6 ekimde bu iş olur 5 ekim günü senle kadıköy eminönü iskelesinde saat 16.00 da buluşuruz tabi bisiklet ile gelirim ,ve kısa sahilden tur yapar eve geliriz ,erken saat 21.00 de yatış ve saat 03.00 de kalkacağız ve saat 04.00 de bizden çıkacağız bende fosforlu yelek var bu işime gelecek, hem gece sürerken yarıyacak hemde zirvede yarıyacak,
şimdi erkan anca saat 03.00 gibi evden çıkması lazımki saat tam 04.00 de bostancıda olsun bostancı bize 3 km ,,,biz çabuk geliriz 20 dakikada orada oluruz erkanı alır gideriz (erkanı alır gideriz diyorumda valla erkan epey gerilerde performans olarak kurtdoğmuşta yoktu en azından göçbeyliden alırdı turuda kendi bilir zati performansını toplayamaz ise bence 6 ekim onun için yalan olur ) ,,evet 2009 da 04.30 çıkış olmuş idi bostancıdan ,,
özere gelince kesin olarak anadolu yakada 5 ekim ct günü kalacak bi tanıdığında o da 04.30 da bostancıda olacak aynı zamanda atom kamilde .
evet bu çıkış saati çok iyi olacak çok vaktimiz var, kartepe çıkış saati kesin olarak bundan sonra 04.30 bostancı iskele olur başka türlü kartepe olmaz,,ne kadar erken o kadar zirveye erken varılır,,kuzey yolundan 100 km sonra rampalara varıyoruz 16 km tırmanacağız eğim 7 suadiye tırmanışı artık orada asfalt oldu iniş aynı zirvede en çok 15-20 dakika resim çekme sende artık adem bende cep yağmuru yedi ve gümledi..bir iki resim buraya atılır,,zati aynı yerleri koyma durumu sıkıcı olur,,
aynı yerden iniş ve güney yolu güney yoluna 15.00 gibi ulaştığımızda süper olur ve bu işi ucuza mal etmek için topçular geçişi olursa 7 lira yol parası olur hava kararmadan gebze -tuzla arası yolu alırız ve karşı yönden gideceğiz kaldırıma çıkacağız ,ertuğrul kesin olarak daha şanşlı o bizi gebze tarafında eskihisar kavşağında d-100 de bekler e 5 de yani ,feribota inen yolun başlangıcı buluşma yeri olur, cepten alo demece,,dönüşte duruma göre bakarız, genede aydınlığa kalınma durumunda kesin topçular baktık karanlığa kalacağız o zaman gebze yolu tehlikeli olur ve direk yalova ,,

kartepe içi umutlar alevlendi :) hadi hayrlısı kudret abi.

Geri