@özer çankaya
valla özer aynen bize özel olarak deniz otobüsü kaltırtacak ido,
nereden,
sizi alacak saat 05.00 de yanikapıdan, ademi seni atom kamili ve bırakacak 06.00 da yalovaya ,benide bostancıdan alacak özel olarak tek adam geçeceğim trilyarder olsa idim zevkim için deniz otobüsünü o gün kaldırtırdım , benzinin parasını ben vereceğim kaptana ayrıca para

şimdi adem sen atom kamil saat 06.00 da nasıl olur ona bakmak lazımda, pazar günleri deniz otobüsü yatıyor yok yalovaya 08.15 de pendik feribotu kalkıyor pendikten yalovaya bu da geç oluyor çıkış için ,,,
bi gün öncesinden adem ben de kalır bir kişi alabilirim, zati bende bir kişi kalıyor tek yatak kaldı o da ademe ,sen yanında yatak getirecen

durumlar bu, en ince ayrıntıya kadar hesap yapmak lazım bu iş kurtdoğmuş gibi olmayacak ,sana 300 km in üstünde yazacak keza ademe , 250 in üstü atom kamilede ,ama bi gün öncesinden burada tanıdığın var ise kalırsın yalnız deniz otobüsü yok feribotta yok biz adem ile saat 04.00 de evden çıkacağız tabi sen 04.00 de bostancı adalar iskeleye gelecen anadolu yakada kalacan tabi keza atom kamilde o zaman olur a plan bu,
04.00 de karanlıkta yola çıkacağız ve pazar yollar gebze tarafta fazla trafik olmaz ,sabah saat 10.00 gibi maşukiye rampalarına ulaşırsak işte o zaman bu işi başarmış oluruz ,,,
evet 10.15 tırmanış burada rampaların eğimi 9-10 arası ve 17 km in üstünde bi tırmanış halbuki suadiye çıkışı eğim 7 ve 16 km ,,,kuzey yolundan gider isek maşukiye ama erken çıktığımız için maşukiyeyi es geçer isek suadiyeden tırmanırızki bu daha kolay olur ,dönüş ise aynı yerden inmece ve o zaman güney yolundan alarak akşam mecburen 21.30 pendik feribotuna binmece yenikapı olacak o saatte ,,,şimdi bi harita hazırlayayım durumumuz ne olur ona bakalım ,,
kuzeyden 100 km sonra suadiye merkez cami,,
(link)
16 km rampa rampa çıkacağız ve 16 km aynı yerden ineceğiz
(link)
ve dönüş
(link)
200 km artısı var olayın ,,,