Scudo Sports

12 gün 3420 km Londra - İstanbul | Juliana Buhring |

@Adem Kaya

O haberdeki 3 km takım takip müsabakası; veledromun zıt taraflarında (yani bir takım bir düzlükte, diğeri öbüründe) başlayıp 12 tur atıyorlar. 3km için 3:14.015 olan dünya rekoru, 55,67km/h ortalama hız anlamına geliyor.

@MehmetAli07

Saçları dökülen hanımın adı Joanna Rowsell, kendisi kanserden değil saçkırandan muzdarip.

Scudo
Konu ile ilgili tüm yazılanları okudum ancak görselleri Rekorlar Sertifikası dışında göremedim çünkü işteyim işte birçok şey kısıtlı. Akşam eve gidince videoları felan hepsini takip edecem. Konuyu geç gördüm yoksa dün gece evdeyken felan görmüş olsam hatuna herşeyi sorabilirdim daa.

Neyse herşey açıklığa kavuşmuş gibi ! Helal !!!!

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Kadin iyi gelmis, helal olsun, biz birsey tatisiyormuyuz yoksa gururlaniyormuyuz bisiklet camiasi olarak?tam takip edemedim

• Beğen
@Adem Kaya

bizim medya kel alaka tabi ta londradan geliyor televizyonların haberi yok ,,gazeteleri boşver zati içi boş kağıt parçaları
bu basın medyası ve tv ler bisikletin bu ülkede kitleselleşmesi için asla çivi çakmadılar
bundan sonrada çakacaklarını zannetmiyorum
bizler gibi adamların öncü olması lazım bu istanbulda,
demirbaş bisiklet sürücücüsü olmak lazım bu mega köyde,
bisiklet ile doğmuş ve bisiklet ile ölecek adamlara madalya takarım ben ,,:in:

Helal olsun,gözü karalık desem olmuyor gözleri yeşil.çıta gibi.. :)

Benzin ve Döviz'in artması,insanları düşündürüyor,ancak Hollanda örneği gibi ülkemizde de,bisiklet yolları yapılsa,çok güzel olacak ve insanlar hurda yığınından bir şekilde kurtulacak..

Benim güzel hayallerim :)

• Beğen
Hatunu boşverip birinciye bakmak lazım bence 7 gün 14 saat belçikalı...bir de istanbul a gelip 7 gün daha herkesin bitirmesini beklemiş, işin eğlencesi burada benim birinci olmam değil demiş. Ropörtajında iyi bisiklete binin, pahalı olması gerekmez, binmeyi sevin, bol bol günlük 200km lik antrenmanlar yapın demiş :) Bu sırada bi bir saat daha erken gelecekmiş İstanbul da sapağı kaçırmış :)

Türkiye Yunanistan sınırında nöbetteki vatani görevini yapan aslan parçası Türk askerleriyle videosu, gül vermişler...

uzun yol bisiklet sürücüsü bayanlar için deneyimlerinden bashettiği bir video (erkekler izlemsin diyor sizin için değil çünkü (ben BBG kuşağının adamıyım merak ederim izlerim diyorsan izle tabiki) )

Ankaraya geliyor paketlemiş bütün eşyalarını

Geri