Scudo Sports

11 mart beşiktaş-rumeli kavağı- beşiktaş geizisinin II.bölümü yorumsuz..

Scudo
süperrrrr. süper çıkmış ojelerim:):):)

yav niko yavv.... çok hoş oldu bu eklentiler....:):)

eline sağlık....

dostum sağol fotolar için.. ekşın ekşın ekşın!!!

dostum müt hişsiiin yawwwwwww,iide ekşın nedemek yaw:):)harıkasın ve banu sen de ve tabıkı o güzelim ojelerın yokmu yakaıyoooo,baba,banu nun havada bisikletle takla atarken olan resminide koyarsan seviniriz beee:)ama saçaları bıle bozulmadığını görüyorsun diimi eee dabıl porsıyon balık ve sonrakılerını sayma zamanım olmadığı balık ve midyeleri bende yersem galıba pamela anderson gibi olurdum:)::) tüm gurup arkadaşlarımıza burdan selm ve bol sürüşler dilerim.nikooooo benım ekşın pozum nerdeeee

Eyvallah Niko ellerine sağlık.
İstanbul Ailesi de güzel gezilere imza atmaya başladı.
Aynen devam arkadaşlar...

Ellerine sağlık Nikolay. Yakında tekrar görüşmek üzere.

@cobike

ojelerin sayesinde reytingleri alt üst ettik beyaw:D süper tabii..

Eline sağlık güzel fotolar,

Nikolay yakışıklı adamsın ne yalan söylesem dostum:)

güzel gezinin devamı.teşekkürler paylaşım için.son fotograflardaki mont yeni galiba:eek: .güle güle giyin.darısı bize...

yavvv niko amma da kıskançsın yahu...

iyi ki okanı kıskanıp mont aldın yani... yoksa beni kıskanıp oje allık olayına girmeni hiç istemezdim:):):):):):) :):):):):):):): :):):):):

Nikocum ellerine sağlııık dostum;) süperrr süperrrrr süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:D

Bu montlaaada yakacaksııın:) ortalığııııııııııııı beaaa:p

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Selim Çam

ahaaaa bir de geziye katılmadan mont hayranları çıktı:):):) ya ben nerde hata yaptım ya... yazıyı mı bartmışım okan :(:(:(:(

neyse hepinize hayırlı osun arkadaşlar.. tırnak uzatacak değilsiniz ya:):):)

niko'cugum hayirli olsun montun. okan olivium'daki mudo'dan baska mudolarda olmadigini soluyordu. sende mi ordan aldiin? bostanci'dan olivium'a da deli gibi yol var yahuuu. ben de deniicem ustumee bi bakarsiin ben de yakariim ortaligi :p gule gule giy, gorusmek dilegiyle...:)

Geri