Geçen haftasonu her iki gün de büyükadadaydım.. Tam bir kaos durumu hakim oluyor haftyasonları.. Ama Aya Yorgi tırmanışı ve de inişi çok zevkli.. Dayanamadım bugün de gittim.. 2 defa tırmandım aralıksız Kiliseye.. Sonra da diğer tepeye çıktım.. baya bir offroad yaptım.. ufaktan da takla attım bir ara Haftaya kartepeye hazırım sanırım.. Büyükada 3 5 kat daha büyük olsaymış tam bir cennetmiş.. Yarın herkese iyi eğlenceler..
hafta içi çalışıyor bi cumartesisi var bide pazarı, pazar zati tur yapıyoruz kemikleştik.. pazar seçim var gerçi ben sabahtan oy atarım bi yere kaçarım gene ......
Onur beni görmese hayatta grubu göremezmişim Bu kilise tırmanışı acayip sardı beni.. Bugün 4 kere çıktım.. İnişlerde kalabalık olmasa frensiz ineceğim.. Müthiş bir zevk..
ne zevklibir gündü saat 05.30 dan beri ayakta ve yoldayımharika. önce Büyükadada on numara bir gezinti sohbet ve arkadaşlık sonra critical mass.performansımı artırıyorum bugün en az 70 km deyizzz hadi bakalım. HERKESE teşekkür ederim :in: :in: