Scudo Sports

11 Haziran Cumartesi.. Buyukada

senın bısıkletı bızım gruptan bırı tasır. sende sıvıl gelırsın baba.. adalarda alırsn bısıkletı snra tura devam ;)

Scudo
senın bısıkletı bızım gruptan bırı tasır. sende sıvıl gelırsın baba.. adalarda alırsn bısıkletı snra tura devam ;)

Kudo baba durumun nedir şuan? Anadolu yakasından 3-4 kısı oldu kadıkoyde bulusuyolar? kaynasıcaz dımı :)

Geçen haftasonu her iki gün de büyükadadaydım.. Tam bir kaos durumu hakim oluyor haftyasonları.. Ama Aya Yorgi tırmanışı ve de inişi çok zevkli.. Dayanamadım bugün de gittim.. 2 defa tırmandım aralıksız Kiliseye.. Sonra da diğer tepeye çıktım.. baya bir offroad yaptım.. ufaktan da takla attım bir ara :) Haftaya kartepeye hazırım sanırım.. Büyükada 3 5 kat daha büyük olsaymış tam bir cennetmiş.. Yarın herkese iyi eğlenceler..

@Kudret Kurtcebe

Baba bırak gitsin hanımı :) Sana babalar gününde güzel bir hatun buluruz :) Her gün beraber bisikletle tura çıkarsınız artıkın :) :D :) :D :) :D

Herkese selam,
Bir aksilik çıkmazsa yarın ben de Avrupa(ataköy) den katılmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere.

@Zafer Ünlü

hafta içi çalışıyor bi cumartesisi var bide pazarı, pazar zati tur yapıyoruz kemikleştik.. pazar seçim var gerçi ben sabahtan oy atarım bi yere kaçarım gene ......

hahaha tamam baba sen nasıl dıyosan ole olsun :D Yengemıze selamlar olsun.. 26 hazıranda hasret gıderırırz artık :)

KATILIMCILAR:

1.ONURSAL UYEMIZ : KUDRET KURTCEBE
2.Onur Bozkurt. ( www.facebook.com/onur.bozzkurt )
3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik
12.Özgür Çelikkaya
13.Irfan Ali Dündar
14.Engın Ozen ( oglene dogru bulucak bızı :) )

Irtıbat : www.facebook.com/onur.bozzkurt

opss ozur :)

KATILIMCILAR:

3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik
12.Özgür Çelikkaya
13.Irfan Ali Dündar
14.Engın Ozen ( oglene dogru bulucak bızı )
15. Bilal Kaya

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
Benide ekle kardesim bende geliyorum dudulludan.Atasehir kadıköy otobanından yardıra yardıra sabah inşallah gelicem :)

• Beğen
Tepkiler: Onur251
Bekleriz kardesm sabahkı vapurda toplanıorz..

KATILIMCILAR:

3.Murat Aluclu
4.Ali Karael
5.Batuhan Altay
6.Orhan Atılgan
7.Semih SAYGIN
8.Necmettin KAHRAMAN
9.Bulut ÇELİK
10.Kerem MERCAN
11.Özmen Tetik
12.Özgür Çelikkaya
13.Irfan Ali Dündar
14.Engın Ozen ( oglene dogru bulucak bızı )
15.Bilal Kaya
16.Ömer Doğan

• Beğen
Tepkiler: murat aluçlu
Onur beni görmese hayatta grubu göremezmişim :) Bu kilise tırmanışı acayip sardı beni.. Bugün 4 kere çıktım.. İnişlerde kalabalık olmasa frensiz ineceğim.. Müthiş bir zevk..

ne zevklibir gündü saat 05.30 dan beri ayakta ve yoldayımharika. önce Büyükadada on numara bir gezinti sohbet ve arkadaşlık sonra critical mass.performansımı artırıyorum bugün en az 70 km deyizzz hadi bakalım. HERKESE teşekkür ederim :in: :in:

Geri