Benimde AFC ST - TUBE Sele borum yarıştan önce antrenmanda kırıldı .. Bunun dışında sizin , Berkay abinin ve Hakan abinin dediklerinden başka bişey bulamıyorum .. Alanya Belediyesine teşekkürler .. Martta görüşmek üzere
Oradakiler haricinde bende görmedim pek bir yerde..
Geçen sene bir kaç tane profesyonel fotoğrafçı abimiz gelmişti ancak bu sene pek ilgi yoktu bu bakımdan..
ben para ile foto aldım parayı peşin verdim 10 tl mail adresime attı saolsun ama fotoların 5 tanesi uzaktan gelişine 5 poz aynı 4 tanesi de biri startta aylak aylak gezerken biri de bi başkasıyla yani hiç kaya inişi falan gibi teknik kalitede bi fotop yok
vay bee bende bi aralar para teklifi ettirip foto çekmelerini isterdim ama bi türlü cesaret edemiyordum çünkü aramızda var bazı çok iyi arkadaşlarımız var ve onlara teklif ettirip sonra bana olumsuz(yani ayıp ediyorsun fotonunda parasımı olur,bi daha böle bişe söleme,ayıp felan işte.. v.s )şekilde karşılık vereceklerinden çekingenliğimi hissettirio ama şunuda belirtmek istiyorum burda 2 konu açıldı sanırım cvp verecek ark.adına burda şunu belirtmek istiyorum ''ne yani adam parayla foto çekti yanlışmı oldu yada yanlışmı yaptık felan filan hani...'' işte aslında onların hakkı ama bişe felan dediğimde yoq eğer teklifimi kabul edecek kişiler varsa en yakın zamanki yarışta benm fotolarımı çekmelerini rica ediyorum borcumuz felan neyse öderizz