Scudo Sports

11 ekim alanyakızılalan yarışı için görüşlerimizi ve son durumları paylaşalım

Herkese Kazasiz Belasiz YariŞ Temennİsİyle BaŞarilar...
;) :cool: :Skull-175

Scudo
Halil ve kelleciden iyi bir sonuç bekliyorum bol şans... güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileyiğle

Arkadaşlar, sporcu ve bisikletçi cenneti Alanyaya hoşgeldiniz, iyi bir yarış geçirmeniz ve iyi eğlenmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Çok zorlu bir yarış olacak heryer ganimet gibi yabancı canla başla yarışacağım.Herkese başarılar.

yarış mükemmeldi elit b de 9. oldum ama önümde çok kötü kazalar gördüm taklalar kaya inişlerinde düşüşler falan yani kimseye bişi olmasa bari dedim içimden dua ettim katılım fazlaydı herkes sezon sonu yarışı olduğundan ayrı bir heyecan ve sevinçle gelmişler bütün arkadaşlar hep beraber çok iyi bir sezon sonu yarışı geçirdik herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@emre arıkan

Emre tebrik ederim.

Bende 24. olmuşum bu benim ilk yarışımdı amacım kazasız belasız bitirmekti. Ama cidden çok kötüü kazalar gördüm. hata arkadaşın biri önümde takla attı bende onun bisikletine hafiften çarptım sonra anda takla atmaktan kurtuldum.

Herkeze geçmiş olsun.

Bu yarışa katılıp bisiklet camiası adına destek veren herkese teşekkür ederim. Ben de 3günlük antreman ile 34.lüğü hakettim. Bence yapılmış olan derecenin bir önemi yok aslında önemli olan fair-play mantıgında bir yarış sergilemekti ve arkadaşlarımız gayet güzel sergilediler, herbirisini tek tek kutlarım.. Dostluk ve barış kazansın!. Seneye tekrar görüşmek üzere arkadaşlar

Bir Alanya Kızılalan dağ bisikleti yarışını daha geride bıraktık. Katılan herkesi tebrik ediyorum, böyle zor ve kırıcı bir parkurda yarışmak bile oldukça yürek istiyen bir davranış, nitekim sağlık ekibi de yarışçılar kadar canla başla çalıştı :) , Kızılalan yine şanına yakışır bir sergiledi, yarış sonrası sayısız orası burası sarılı insan gördüm, sayısız patlak lastik, kırılan zincir, kırılan yamulan kadro ve ekipman görüldü, sporcular ve bisikletler son sınırlarına kadar zorlandı, dağ bisikletine uygun şekilde tekniği iyi ve stratejisini iyi belirleyen yarışçılar iyi sonuç aldı, gücün sadece işe yaramadığını kanıtlayan süper bir parkur oldu.

Organizasyon tek kelime ile süperdi, parkur işaretlemeleri olsun, organizasyon kalitesi ve eğlence ikramlar olsun herşey harika idi, Alanya, yarışı tam anlamıyla sahiplenmişti ve hafta başından beri çalışmaya başlamıştı, yarış akşamı da sporcular güzel bir akşam yemeği ile memleketlerine uğurlandılar.

Seneye yine Alanya açılış yarışında görüşmek dileğiyle ;)
Hakan Yazman

(link)
(link)

Emre kardeşimizin resmi..Arkadaşlar başarılı olmayabilir ama onlar bizim için her zaman birinci..Emeğinize sağlık.Katılımınız yeter...Daha iyi bir performanslarınız olması dileğiyle...İyi Forumlar..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@sadana

vayyy abi harikasın sen bende fotolara bakktım ya bende aynısı var bu fotoların dedim valahi benmişim ya bakiim vala ben:D :D

• Beğen
Tepkiler: sadana
Yarış gerçekten harikaydı...
P.tesi gününden beri Alanya'daydık.. Cuma gününe kadar hergün Kızılalan'a çıkıp yarış parkurunun tadını doya doya çıkarttık.. Ancak kendi adıma konuşayım :) biraz abartmışım haftaiçi; yarış günü baya yorgundum.. 2. ve 3. turlar ortalama nabızım 158 ve 146 :) Yarış temposundan çok uzak resmen gezmişim parkurda.. Ama son tur biraz kendime geldim ve güzel bir tempo ile bir kaç arkdaşı geride bırakıp 12. oldum.. Bu kadar kötü bir performansa rağmen bence çok iyi bir sonuç.. Mutluyum kısaca :) Martta görüşürüz inşallah..

@emre arıkan

Bazen az antreman yapmak çok yapmaktan daha iyi olabiliyor :) Bende Ramazanda bıraktım antremanları sonra bir hafta hergün yapınca böyle oldu işte :)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Organizasyon genel olarak başarılıydı.Alanya'nın dağ bisikleti yarışları merkezi olduğu her yönüyle belli oluyordu.Diğer yarışlardaki aksaklıkların hiçbiri yaşanmadı ama sadece Alanya yarışı yapılmıyor, diğer yarışları da en kötü bu şekilde organize etmek gerekiyor.

Bu yarışla ilgili tek olumsuz görüşüm, Junior'ların hemen Elit-B lerin önünden startının verilmesi ve zaten 53 kişi Start alan Elit-B lere bir de 26 kişilik Junior'ların katılmasıyla daha parkurun başında 79 kişinin daracık ve çoğu yeni arkadaşımız için hayli teknik gelecek single track'te bizlerin önünü tıkamış olmasıydı.
Zaten Elit-B lerin startında en arkada sıralandık, üstüne bir de Elit-B ve Junior kalabalığı parkurun başında önümüzü tıkayınca çoğu binerek geçtiğimiz yeri yürüyerek ve önümüzdekileri dakikalarca bekleyerek geçmek zorunda kaldık.

İkinci turda bu durum düzeldi ama ara çok açılmıştı.Yine de iyi antrenmanlı olduğum için her turda Elit-B lerden 10ar kişiyi geçerek en son ilk 4-5e kadar çıktım ve zaten bu yarıştaki hedefim ilk 3tü ama 3.turun başını geçerken forum üyelerimizden İdris Aca'nın üretimi olan AFC Lite R1 sele borum, üst kelepçesinden kırılınca teknik arıza dolayısıyla yarışı bırakmak zorunda kaldım.

Parkurun yapısı gereği bisiklete oturmadan bütün parkurda ilerlemek mümkün değildi.Özellikle dik çıkışlarda oturmak elzemdi.

Geri