Scudo Sports

11 ekim alanyakızılalan yarışı için görüşlerimizi ve son durumları paylaşalım

@emre arıkan

Emre (ve Mert) numaralara bir çare bulunur, topladılarsa tabii yeniden verirler, kaybolduysa ve kırıldıysa yine bir çare bulunur elbet, çok sorun olmaz.

Scudo
@bulent_atlas

Evet aşağıda linkte bu konu üzerine yoğunlaşmıştım.

İlgili konu

Yukarıda Bülent Atlas'ın belirttiği gibi.

Toplanıp isteklerimizi ve şikayetleri anlatma zamanı.

Bana gelen yazılar ve e-maillerde bahsettiğiniz konular üzerine Alanya Teknik toplantısında kulüp,takım, ve ferdi sporcuları temsil edecek kişiler ile beraber bir toplantı yapalım.

Ve sayın başkanımıza bu konuları anlatalım.

Olumlu,olumsuz fikirleriniz için bana e-mail atın.

borapitbull@hotmail.com

2010 sezonunun daha verimli geçmesi için bu işi sonuçlandıralım.

Saygılarımla.

@Bora TİRKİ

Bisiklet camiasında olaylara ve sorunlara aslında çok yeniyim. Çok fazla zıplalamamak lazım diye düşünsem de birçok sivil toplum kuruluşu ve örgütde aktif rol almış biri olarak hissettiğim birşey hakkında ricada bulunayım. Lütfen meseleyi üzüm yeme boyutunda tutalım toplantıda. Bağcı ile sorunu olan lütfen Alanyadaki toplantıda fırsat bu diyip dalmasın. Anlatmamız ve çözülmesini beklediğimiz sorunları meseni insanlar gibi bağırıp çağırmadan anlatıp çözülmesi için hem fikir üretip hem zaman tanıyalım.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@Bora TİRKİ

Tırtaya katacaklarını sanmıyorum telefonla defalarca harcırah konularını görüştük biz netice aldık fakat diğer sporcu arkadaşlarımıza eşit davranmadılar ödeyemiyoruz isteyen yarışa gelmesin gibi bir cevap bile aldık.İnşallah yanılırımda düzelme gösterirler.Alanya'da herşey çözümlenir umarım.

yarışta u 23 te 2. geldim gönderilen para 120 tl bu yarışta benim bu kadar çabalarımın sonucu da bu oluyo şimdi federasyonu aradım daha hiç bir plan yok start saatleri bile belli deil

@Turgut Kılıçaslan

büyük ihtimal pazarda güzelolcak gibi hava ama yinede dikkatli olun antalya havası bu belli olmaz bi güneş açar yarım saat içinde yağmur yağar sel seli götürür sonra bi bakarsın güneşten terlemeye başlarsın

Kayıtlar bu limanın olduğu yerdeki belediye binasındamı olucak ??

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@E.GURCAN

Evet.
(link)
Kayıtlar 15.00de açılıyor 16.30da kapanıyor.

• Beğen
Tepkiler: E.GURCAN
Emrenin dediği çok doğru dün gece fırtına koptu sabahda hava yaz gibiydi. Gelecek arkadaşlar ona göre dikkaet etsinler.

Alanya'da havalar güzel gidiyor hafta başından beri..
Parkurla görevli insanlar parkura baya emek vererek güzelce işaretlemelerini yaptılar, sanıyorum cuma günü parkurdaki tüm işlemler biter şuan %70 i işaretlenmiş durumda..
Bu arada Mart ayında yapılan Yarışlardan uzun parkur geçerli yani 2.gün yapılan yarışın parkuru geçerli bunuda belirtelim..:)

@HER

eniscim temennimiz o inşallah bisikletler tanınmaz hade çamur olur ama o zaman baya bi zarar olmuştu benim bisiklette hatta maşa daki gıcırtı hala devam ediyo

@Bulunmaz

ozan bilgi için teşekkürler alanyada görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@HER

Çamurlu bir parkur olması için hergün dua ediyorum!, o derece istiyorum yani..

Kazasız belasız, temiz bir yarış koşulması temennisiyle arkadaşlar!

Kleopatra Euro Hotel Şehİr Merkezİnde 3 ***. Alaİye Otelİn Hemen Yaninda
Yarim Pansİyon Hİzmet Vermektedİr. Bİsİklet Grublari İÇİn Özel İndİrİmİmİz Mevcuttur.
Tlf: 0242 512 69 69 Cep:0555 308 37 41

Baronessa Apart Otel 'de 5 kişi rahatlıkla kalabileceği mutfağı sıcak suyu kliması wireless televizyon ocak çay makinası ve buzdolabı vede havuzu olan apart isteyen olursa benle bağlantıya geçsinler. 0506 423 11 70

bilgiler için teşekkürler yarın akşam ordayız bizde antalya ekibi olarak

Halil Korkmaz arkadaşımızı bugun aradım ve konaklama yerini belirledik.(Herkes Kahya otelde madem bizde ailecek orda kalalım dedik.) ilgilendiği için teşekkür ederiz. Yarın Kayıtlar için olan toplantıdan önce görüşmek üzere arkdaşlar

Geri