Scudo Sports

11 Aralık KAR VE BİSİKLET..Isparta..

Scudo
Herkese çok teşekkür ediyoruz.. Destekleriniz bizleri daha mutlu etti, inşaallah yeni karlar yağdıkça yeni fotoğraflarla karşınıza tekrar geleceğiz.. :)

Merhaba.:)
Harika bir gezi olmuş Çekilen fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
Ayaklarınıza sağlık.:in:

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
@RAHMİ

Rahmi kardeşim, kar bahane, istediğiniz zaman yeni fotoğraflarla gelebilirsiniz ve çok da memnun oluruz... Yolunuz açık olsun. :in:

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Çok teşekkür ederim, kesinlikle haklısınız.. Bi çok gezilerimiz oluyor fakat foruma koyamıyoruz.. Facebook da Isparta Bisiklet Grubumuz a koyuyoruz genelde.. inşaallah bundan sonra buraya da koymaya çalışacağız, teşekkürler..

vayy askerlik yaptığım şehir Isparta'ya ve sizlere selam olsun 460 gün ordaydımda böyle kar görmedim yanarımda ona yanarım :)

• Beğen
@kaptan vural 74

Davraz'a felan çıktınız mı acaba hiç.. Askerler genelde çıkıyor da.. Geçen perşembe bisikletlerle Davraz'a çıktık.. Face de fotoğraflarımız var.. İsterseniz bakabilirsiniz.. Isparta Bisiklet Grubu :)

Bende Perşembe gününden bugüne Isparta'daydım. Çok güzel kar yağdı gerçekten.. Bisiklet süremedim ancak bol bol yürüyüş yaptık kız arkadaşımla :)

• Beğen
kar üzerinde keyifli bir gezi olmuş.tehlikeli olmasına rağmen birhayli heyecanlı olması gerek.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
çok keyifli olmalı...paylaşım içın teşekkürler.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler :) Ama herhangi bir tehlike yoktu.. Bisikletleri ilerletebilmek için baya bi çaba sarfediyoduk zaten :) Asıl tehlike pazar günü oldu buzda felan :)

@d.berkay

Sizde çok güzel değerlendirmişsiniz ;) :)

Harika görüntüler, karın tadını çok güzel çıkarmışsınız.
Ayaklarınıza sağlık, paylaşım için de teşekkürler.

Isparta'ya selamlar.

Doyasıya yaşanmışlık, muhteşem bir deneyimleme ve bizlere aktarım.
teşekkür ediyorum.

• Beğen
Geri