Scudo Sports

11.alanya Mtb Cup

@nuriaktürkteknoloji herşeyde olduğu gibi bisiklet sporundada ilerlemekte.:p

Scudo
Arkadaşlar saat şu an 01: 07 ve Alanyada hava yağışlı. Umarım yarın güzel bir gökyüzü ile kalkar ve güzel bir yarış izleriz. Fakat hava durumu yarının yağışlı olacağını söylüyor. :(

@hazer123

videoları forum cafedeki videolar bmlümüne koyalım lütfen.

yarış nasıldı, yağmur var mıydı, hangi yabancı sporcular geldi, kim kazandı bilen yok mu yahu ? :)

evet arkadaşlar yarış ile ilgili bilgilendirecek olan kimse yok mu?

fotoğrafları görmek istiyoruz:)

alanyadan kimse yok sanırım forumda yarısa katılan arkadaslarda yeni yeni evlerine döndükleri için henüz bir haber yok ama ögleden sonra görebiliriz sanırım.

federasyonun sayfasında sonuçlar açıklanmış.

(link)
(link)

Edit: Elit sporcuların sonuçlarında bir problem var sanırım, sayfa açılmıyor.

Sabah master + junior yarışında hava oldukça güzeldi fakat elit yarışındaki yoğun yağmur etkiledi...

Parkur özellikle inişler tam anlamıyla teknik ve düştüğünüz zaman ciddi hasar bırakabilecek cinstendi... çıkış bölümündeki toprak arazi uzun, kale bölümü ise
bisikleti sırtlayıp ve keçi gibi tırmanmanızı gerektiyordu..
Feedzone+marshall yardımları da aksamadı...
turistlerin de seyirci olarak gösterdikleri ilgi sevindiriciydi...

organizasyon gayet iyi çalıştı... dönüş otobüsümüz 17:00de olduğu için kapanış partisine kalamadık .:(

gerçekten kaçırılmaması gereken güzel bir yarıştı

Emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkürler

@HaliliOzturk

Halil elitlerin linki çalışmıyo ...federasyonun sayfasında da sorun var

teşekkürler

alanya yarışı adına layik bir şekilde yapılmıştır organizazyonmda en ufak bir kusur yoktu turistlerin verdiği destek tek kelimeyle güzeldi su veren görevliler ve mahalle aralarında sporculara su veren cocuklarıda unutmamak gerekir kısacası alanya bu işi biliyor sabah 10 00 daki master ve elit b yarışlarında hava cok güzel ve serindi fakat yarış sonu erdikten sonra ben otele döndüm foto makinemi aldım parkura geldikten sonra bir baktım ortalığı sel götürüyor ve yürüyerek parkurun ve sporcuların fotorafını cekene kadar sırılsıklam oldum ama değdi gercek ten cok yakında cektiğim fotoları sizlerle paylaşacam

Alanya YariŞi İle İlgİlİ Fotolari Merakla Beklİyoruz ArkadaŞlar

alanya yarışında bende katıldım 214 numara ile elit b grubundaydım nirvana arkadaşımızın da dediği gibi şansımıza bize yani 10:00 da start alan elit b ve junior grubu yağmura yakalanmadı ama ben son turda iken kalenin en tepesinde çilenmeye başlamıştı aşağıda bişey yoktu parkur oldukça güzeldi ama tabi yaralanan cok sayıda arkadaşlarımız vardı ambulans önünde kuyruk vardı resmen alanya halkı yarış için sanki kendisini hazırlamış gibiydiler yol kenarında bekleyen çocuklar su verdiler yardımcı oldular saolsunlar ben ilk defa bi yarışa katıldım ve harika zevk aldım bu arada 7. geldim ve elitleri seretme fırsatımız olmadı oldukca yoğun bir yağış vardı ertesi gün iş nedeniyle hemen antalyaya dönmek zorunda kaldık biz yola çıktıktan sonra haberlerden duyduğumuz kadarıyla alanyaya sel basmıs yani yarıştan sonra daha kötü yağmur yağmış fotograflar varsa ben çekemedim çekenler foruma koyarsa ordan paylaşırsak sevinirim herkese iyi forumlar

Başarılı olan arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anladığım kadarıyla alanya halkı çok misafirperver, yardımsever olsa gerek. Buradan tüm alanya halkına da saygılar ve sevgilerimi sunarım.

Geri