Scudo Sports

11.08.2016 Corratec Dolomiti - Fatih/İstanbul'da Çalınmıştır.

Tepki
25
Bisiklet
Corratec
Güncelleme:
@Ahmet Utku OFLUOĞLU

Arkadaşlar kızıl karıncam 11.08.2016 tarihinde saat 01.30 - 18.00 arası bir zamanda apartmanın 4. katındaki kapımın önünde korkuluklara bağlı haldeyken çalınmıştır.

Polise bilgi verilmiştir. Olay yeri inceleme çalındığı yeri inceledikten sonra da bisikletin karakteristik özelliklerini detaylı verecek şekilde ifademi verdim. Çalındığı günden itibaren mahalle esnaf kameraları incelenmeye başlamıştır. Polisin bana önerisi "bulursan çök, tut ve bize hemen haber ver" şeklindedir.

Çalıntı ilanını gören arkadaşlardan isteğim diğer ilanlar gibi yayabildiğiniz kadar yaymanız, bir şekilde rastlamanız durumunda aşağıda verdiğim numaralara ve polise haber vermenizdir. Tehlikeli bir münakaşaya lütfen girmeyin.

İlana eklemem ve çıkarmam gereken bir şey varsa, bakmam gereken bit pazarı vesaire varsa bu konuda da lütfen öneride bulunun.

0 532 739 16 63 Ahmet Utku Ofluoğlu(ben)
0 535 864 74 69 Emre Sefa Sefer(bisikleti benden sonra en iyi tanıyacak kişi)
0 212 267 08 42 İşyeri numaram
0 212 533 13 70 Ev numaramız(Teyzem veya kardeşim açacaktır - konu ile ilgili bilgileri var)

Çalındığı yer: Cibali, Zeyrek civarı - Fatih/İstanbul

Bisiklet ve ayırıcı özellikleri;

Kadro: Corratec Dolomiti 2013 (Siyah üzerine kırmızı-beyaz yazı-desenli)
Kadro boyu: 52 pro size corratec
Vites ve frenler: Full Shiamno 105 - 5800 donanım.
Jant: Campagnalo Khamsin Asymmetric
Sele borusu: Ameobe
Sele: Selle royal.

Fotoğraflarda görünenin dışında gidon sargısı siyahtır.
Sargı kapakları alu rengindedir.
Sağ fren-vites kolu üzerindeki kauçukta 1cm' ye yakın bir yırtık vardır.
Kadronun marka yazısının yakın bir yerinde boya kalkması sonucu 0,5 cm civarı beyaz bir nokta ve yanında bir çizik vardır.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/dsc_0026-jpg.81526/

Dosyalar

• DSC_0026.JPG
    DSC_0026.JPG
    116,3 KB · Okunma: 1.170
  • 123.jpg
    123.jpg
    137,9 KB · Okunma: 118
  • DSC_0038.JPG
    DSC_0038.JPG
    98,8 KB · Okunma: 112
Scudo
Şu güzelim bisiklete yazık olmuş. Sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda bulur ve kavuşursunuz bisikletinize.

Umarım en kısa zamanda bulunur fotoyu kafama yazdım yarın balatta pedallayacağım daha dikkatli olurum. Üzüldüm

Geçmiş olsun, çok kızıyorum bu hırsızlık haberlerine. Umarım en kısa zamanda tek parça halinde bulursunuz.

Karagümrük'te ikamet ediyorum. Bu civarlarda görürsem çökerim ensesine. Lokalden bi kaç arkadaş çağırıp dövmemizi de ister misin? (ciddi soruyorum)
bisiklette 3.katta zincirle bağlı, çalmaya kalkan olursa diye alarm bile taktım.

3.,4. kat falan farketmiyor artık bu hırsızlara, o kadar katı çıkardıktan sonra bir şekilde yer açıp eve almak daha mantıklı. Forumda artık bu tür haberlere çok sık rastlıyoruz, kilit, alarm vs. gibi önlemler artık çözüm olmuyor maalesef, ben de 5 kat çıkarıyorum 2 bisikleti ama eve alıyorum. Bisikletlerimizi gözümüzün önünden ayırmamamız tek çözüm gibi sanırm, çok geçmiş olsun, güzelim makine çok yazık.

Gecmis olsun. O yüzden ben hergün asansör ile daireme çıkartıyorum aşağıda depo olmasına ragmen. Umarım bulunur. Aslında pahalı tip bisikletlere gizli gps takmak lazım.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok geçmiş olsun.. Üzüldük İstanbul'da olmasak da paylaşalım eş dost akraba birileri görsün en azından..

Hocam fatih kucukmustafapasa da oturuyorum. Ulan 2 gunde onlarca bisiklet gordum keske daha once gorseydim basligi ama daha dikkatli bakarim artik. Gecmis olsun dilerim en kisa zamanda bulunur.

Geçmiş olsun. Dilerim uzun süre ayrı kalmaz yakın zamanda bulursun. Denk gelirse tetikteyim aklımda.

Geri