- Tepki
- 25
- Bisiklet
- Corratec
Güncelleme:
@Ahmet Utku OFLUOĞLU
Arkadaşlar kızıl karıncam 11.08.2016 tarihinde saat 01.30 - 18.00 arası bir zamanda apartmanın 4. katındaki kapımın önünde korkuluklara bağlı haldeyken çalınmıştır.
Polise bilgi verilmiştir. Olay yeri inceleme çalındığı yeri inceledikten sonra da bisikletin karakteristik özelliklerini detaylı verecek şekilde ifademi verdim. Çalındığı günden itibaren mahalle esnaf kameraları incelenmeye başlamıştır. Polisin bana önerisi "bulursan çök, tut ve bize hemen haber ver" şeklindedir.
Çalıntı ilanını gören arkadaşlardan isteğim diğer ilanlar gibi yayabildiğiniz kadar yaymanız, bir şekilde rastlamanız durumunda aşağıda verdiğim numaralara ve polise haber vermenizdir. Tehlikeli bir münakaşaya lütfen girmeyin.
İlana eklemem ve çıkarmam gereken bir şey varsa, bakmam gereken bit pazarı vesaire varsa bu konuda da lütfen öneride bulunun.
0 532 739 16 63 Ahmet Utku Ofluoğlu(ben)
0 535 864 74 69 Emre Sefa Sefer(bisikleti benden sonra en iyi tanıyacak kişi)
0 212 267 08 42 İşyeri numaram
0 212 533 13 70 Ev numaramız(Teyzem veya kardeşim açacaktır - konu ile ilgili bilgileri var)
Çalındığı yer: Cibali, Zeyrek civarı - Fatih/İstanbul
Bisiklet ve ayırıcı özellikleri;
Kadro: Corratec Dolomiti 2013 (Siyah üzerine kırmızı-beyaz yazı-desenli)
Kadro boyu: 52 pro size corratec
Vites ve frenler: Full Shiamno 105 - 5800 donanım.
Jant: Campagnalo Khamsin Asymmetric
Sele borusu: Ameobe
Sele: Selle royal.
Fotoğraflarda görünenin dışında gidon sargısı siyahtır.
Sargı kapakları alu rengindedir.
Sağ fren-vites kolu üzerindeki kauçukta 1cm' ye yakın bir yırtık vardır.
Kadronun marka yazısının yakın bir yerinde boya kalkması sonucu 0,5 cm civarı beyaz bir nokta ve yanında bir çizik vardır.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/dsc_0026-jpg.81526/
@Ahmet Utku OFLUOĞLU
Arkadaşlar kızıl karıncam 11.08.2016 tarihinde saat 01.30 - 18.00 arası bir zamanda apartmanın 4. katındaki kapımın önünde korkuluklara bağlı haldeyken çalınmıştır.
Polise bilgi verilmiştir. Olay yeri inceleme çalındığı yeri inceledikten sonra da bisikletin karakteristik özelliklerini detaylı verecek şekilde ifademi verdim. Çalındığı günden itibaren mahalle esnaf kameraları incelenmeye başlamıştır. Polisin bana önerisi "bulursan çök, tut ve bize hemen haber ver" şeklindedir.
Çalıntı ilanını gören arkadaşlardan isteğim diğer ilanlar gibi yayabildiğiniz kadar yaymanız, bir şekilde rastlamanız durumunda aşağıda verdiğim numaralara ve polise haber vermenizdir. Tehlikeli bir münakaşaya lütfen girmeyin.
İlana eklemem ve çıkarmam gereken bir şey varsa, bakmam gereken bit pazarı vesaire varsa bu konuda da lütfen öneride bulunun.
0 532 739 16 63 Ahmet Utku Ofluoğlu(ben)
0 535 864 74 69 Emre Sefa Sefer(bisikleti benden sonra en iyi tanıyacak kişi)
0 212 267 08 42 İşyeri numaram
0 212 533 13 70 Ev numaramız(Teyzem veya kardeşim açacaktır - konu ile ilgili bilgileri var)
Çalındığı yer: Cibali, Zeyrek civarı - Fatih/İstanbul
Bisiklet ve ayırıcı özellikleri;
Kadro: Corratec Dolomiti 2013 (Siyah üzerine kırmızı-beyaz yazı-desenli)
Kadro boyu: 52 pro size corratec
Vites ve frenler: Full Shiamno 105 - 5800 donanım.
Jant: Campagnalo Khamsin Asymmetric
Sele borusu: Ameobe
Sele: Selle royal.
Fotoğraflarda görünenin dışında gidon sargısı siyahtır.
Sargı kapakları alu rengindedir.
Sağ fren-vites kolu üzerindeki kauçukta 1cm' ye yakın bir yırtık vardır.
Kadronun marka yazısının yakın bir yerinde boya kalkması sonucu 0,5 cm civarı beyaz bir nokta ve yanında bir çizik vardır.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/dsc_0026-jpg.81526/