Özhan Akgöğ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.033
- Bisiklet
- Diğer
Yaklaşık 15-20 gün önce Unkapanı-Fatih yönünde durağa yaklaşırken, arkadan gelen bir Özel Halk otobüsü tarafından sıkıştırılmam sonucu bisikletle ön tarafa doğru şoföre "napıyorsun, görmüyomusun vs." demeye geldiğimde telefonla konuştuğunu gördüm. Ardından da biraz sözlü münakaşa sonrasında kapıyı açmalar, döverim seniler vs. şeklinde taşkınca davranışları oldu. Kavga etmiycem dedim (ayakta kilitli pedal olması bunu büyük ölçüde etkiliyor
) plakasını, kapı numarasını ve olayın yaşandığı tarihi not aldım ertesi gün beyazmasaya şikayet ettim. Şoförün olay çıkarmaya yönelik tavrı, telefonla konuşuyor olması, trafikte sıkıştırması olaylarını anlattım ve görüntülerin incelenmesini talep ettim(bunu tam olarak şu saat şu dakikada diye belirttim). Sonuç olarak çok tatmin edici değil ama bir kulak çekme şeklinde beyaz masadan gelen mesaj.
"Sayın ÖZHAN AKGÖĞ ;
İlgi : 09.05.2016 14:55:33 Tarih ve 1-1489697968 Nolu Başvurunuz
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuz ile ilgili İstanbul Elektrik, Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:
"Kurumumuza yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. İlgili personele Özel Halk Otobüs Yönergesine göre 1.maddeden 100 bilet ceza uygulanmıştır. Yaşamış olduğunuz üzücü olaydan ötürü özür dileriz."
Yani iyi şeyler de oluyor ne uğraşıcam demeyin.
"Sayın ÖZHAN AKGÖĞ ;
İlgi : 09.05.2016 14:55:33 Tarih ve 1-1489697968 Nolu Başvurunuz
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuz ile ilgili İstanbul Elektrik, Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:
"Kurumumuza yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. İlgili personele Özel Halk Otobüs Yönergesine göre 1.maddeden 100 bilet ceza uygulanmıştır. Yaşamış olduğunuz üzücü olaydan ötürü özür dileriz."
Yani iyi şeyler de oluyor ne uğraşıcam demeyin.