Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

mehmet bisiklet yolu 1000 km türkiye plan.Türkiye uzay gemisi aya seyahat.türkiye dünya gücü herkez zengin şıkıdım şıkıdım.Şimdi Mehmet kardeş kafanı pencereden uzat ne görüyorsun işte biz türkiye olarak oyuz ne aşağısı ne yukarısı aynen gördüğn şeyiz.

Scudo
@Salih Dinçer

Yarın olmadı ikimiz gideriz
Sen genede Bostancıdamı olacaksın. Ben o halde sizi Dudulluda meydanda biyerlerde beklerim. Kaç gibi Dudulluda olabilirsiniz acaba?

@derşan sezer

bunlara gereken cevap verilecektir................gerekirse idonun kapısının önü işgal edilir bisikletler ile........el mi yaman yoksa o ido müdürümü yaman göreceğiz...................yumurta savaşı yaparız bütün ido deniz otobüslerini omlete çeviririz de yazık o yumurtalara tabi millet aç kardeşim biz yumurta atarsak ayıp olur .... bu ido müdürünün dediğini cumhurbaşkanı duydumu acaba direk cumhurbaşkanına da mail atmak lazım bu adamı şikayet etmek lazım .....
parti içersinde bu tip adamları barındırmaz benim bildiğim başbakan ...
nitekim bi takım adamlar şutlandı kabine değişti bu kimki bunu anında uçururlar ordan ,,,,,,,,,,,,,,
unutmayalım cumhurbaşkanı bisiklet yarışlarına geldi birincilere ödülleri verdi bunu biliyormu sevgili ido müdürü mustafa akman resmini çekti cumhurbaşkanının bu resmini mail atalım derim ido müdürüne .....
arşivi karıştırıp resmi bulayım ..

@derşan sezer

milletine memleketine küfretmenin modası çoktan geçti be kardeş. bence kendini güncellemen lazım. çok eski versiyon kalmışsın. "aha bu milletin yüzde altmışı aptal, ben burada duramayacam kaçıyorum bidaha da gelmeyecem annee" lafları taa 2007 seçimleri sonrası söylenmiş ve nedense kimse de gitmemişti. sözlerini tutacaklar mı diye uzun süre beklemiştik.

iyi ki böyle forumlar var. kimlerin gidici kimlerin kalıcı olduğu meydana çıkıyor. kardeş sana iyi yolculuklar. gitmen doğru bir karar, çünkü benim memleketimde sen sittin sene mutlu olamayacaksın.

bu karara protesto edelim kudret abi bir organizasyon düzenliyelim

bir aksilik olmazsa yenikapıda olacağım düdükleri getirmeyi unutmayın

@bahtiyar közen

organizasyon ayrı bir topik olarak açıldı, bahtiyar şimdi şu resmi bi bulayım ...

evet sayın cumhurbaşkanı......................47 cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışı...............
ido müdürüne iltifat olunur...................

@Rıdvan UĞUR
Bostancı-Dudullu arası 30 dk. ama kimler gelir bilemiyorum. Eğer 3-5 olursak bir 3-5 kişi içinde 15 dk. beklenir. Kısaca 9:45, bilemedin 10 kala inşaallah. Ama çok kişi gelmeyecekse hiç bir anlamı yok. Birlikten kuvvet doğar bu protesto etkinliği içinde öyle olduğunu düşünmekteyim...

@bahtiyar közen
Bir etkinlik düzenleyeylim ama yarın değil! Biliyorum benim sözümle hareket etmeyeceksiniz. Gerçi bir kişinin teklifiyle protesto kararı hemencecik alınıyor o da ilginç bir durum. Hele ki böyle güzel bir etkinlik iptal pahasına.

Ben diyorum ki etraflıca düşünüp daha uygun vakitte daha çok katılımla bu protestoyu düzenleyelim. Bunun için de gerekirse tüm mahalledeki arkadaşlarımın tek tek kapısını çalar tertiplerim...:)

Durun ya! Henüz karar uygulanmamış, belki siz biliyorsunuz ama İstanbul'un yarısından fazlası henüz bu kararı duymamış bile. Tekrar ediyorum birlikten kuvvet doğar...

polinez tayfası örgütlensin garipçede olmayacak o gün dernek harekete geçecek ........17 temmuzda dernek harekete geçer .........

ben poloneze gelmek istiyorum.
gelmek isteyen diğer arkadşlar belirtseler de ona göre gidilip gidilmeyeceğine karar verilse güzel olur...

müjde

İDOda karar değişikliği

yasak sınırlandırıldı
sadece yaya yolcu taşıyan feribotlara sınırlandırıldı

sms
mail
fax çeken arkadaşlara teşekkürler

(link)

mustafa hocanın bu mesajını bi türlü koyamadık buraya ve herkeze bi sürü özel mesaj attım ama kimse yoktu forumda cumartesi günü forum gümleyince bu tur suya düştü tabi evet ido müdürünün kararına ve forumun azizliğine polinez turu göçmüştür, biz boş durmadık ben alper ogün antreman yaptık başıbüyük aydos pazar duramazdık ..... forum göçer biz göçmeyiz....
forumun kendi sorunu,, bizim elimizden bi şey gelmez server sorunu var ise bunun halledilmesi lazım aksi takdirde her hafta sonu bura gümleyecekse ben buraya topik açsam ne olur açmasam ne olur ben işi ciddiye alıyorum hiç kimsenin umurunda değil bisiklet forum yaşamak istiyorsa vede insan kaybetmek istemiyorsa kendine çeki düzen verir,, burada bulunmamızın tek amacı paylaşım gezi bi şeyler öğrenmek hatalarımızı sorgulamak biz bunları burda konuşamayacaksak ikide birde burası göcecek ise ,, istifayı basar başka yerlerde başka forumda oluruz illakide başka forum buluruz bundan sonra bu forum bi daha göçecekmi bana bunun garantisini verebileceklerimi ....şüpheliyim ..

Kudret abi

çok aceleci davranıyosun karar vermede. keşke son ana kadar bekleyip öyle iptal etseydin o zaman tur da güme gitmezdi. bana da özel mesaj atmışsın ama mesajları açamadım. boş boş evde oturdum sonra akşam sıkıldım bostancı sahile gittim. senle de selamlaştık zaten...

benim önerim, herhangi bir olumsuzluk ihtimalinde son ana kadar bekleyelim ve kararı öyle verelim.

@Mehmet Ergene

mehmet acele değil olay ciddi idi biliyorsun bu gibi durumlarlarda beni bilen bilir anında turu iptal ederim olay yerine intikal ederim önemli olan ne olursa olsun bisiklete karşı alınan kararlara kayıtsız kalmamaktır forumun göçeceğini nerden bilecektim bir ikincisi şu, en son ana kadar bisiklet forumda olmak lazım memet biliyorsun ,evet sahile baktım ve insanların haberi yok yenikapıya gidiyorlar durumu bizzat bisiklet forumdan takip etmek lazım son saniyeye kadar .....mustafa dostun mesajını aldım tam topiğe yazıyordum attığım mesaj error demeye başladı bu olaylar bisiklet forumda daha önce olmamıştır olmuşsada bu kadar üst üste gelmedi daha iki buçuk hafta öncede oldu 3 gün foruma giremedik, bu forumun kendi sorunu onlarda biliyor böyle giderse hiç kimse buraya gelmez ve sonunda bura biter ....

Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Kuzu olmadığımızı, eline sopa alan herkesi çoban sanmadığımızı, dişlerimizi herkese gösterdik ve artık birileri daha bizim varolduğumuzu biliyo.

Tur gitti ama deniz otobüsleri kısmende olsa geri geldi:)

Bu polinez işini tekrar konuşmaya başlasak mı ne dersiniz?

Ne zaman yapalım?

Aydos mu yapalım?

@Kudret Kurtcebe

tüm kusur ben de arkadaşlar
saat tam 11 50de ido kararı geri aldı
hemen foruma yazdım
facebooktan ilan ettim
bende kayıtlı tüm arkadaşlara sms attım
http://img197.imageshack.us/img197/6219/idox.jpg

kendi cep numaramı yazmıştım
aramanız
bana sadece onur verirdi
yine de
sizlerden özür diliyorum

mesaj atılamıyordu
ama
yazılmış olanlar okunabiliyordu

@mustafa akman

mustafa iş bitmedi daha bi kere deniz otobüslerinin arkasına bisiklet koymak için askılıklar yapılması lazım bunun için dernek istek götürecek tabi dernek niye var senin benim hakkımı korumak için ,dernek gezi düzenlemek mecburiyetinde değil ama bizim isteklerimizi göz ardı edemez biz ne istiyoruz ve hemen şimdi istiyoruz, tcdd ekspreslerde bisiklet ücreti 1.5 ytl olacak deniz otobüsleri 1.5 ytl olacak, lüks feribot hattı bir buçuk olacak olmaz ise ben zati tavrımı koymaktayım kartepe bile artık banliyö treni ile olacak çünki 1.5 ytl bisiklete almaktalar ......ve topçular hattı bisiklete para almamakta ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi dün Kartepeye giderken Adapazarı trenine bindik Yük vagonuda vardı. 11 bisiklet için 15 TL Ödedik sağolsun görevli bizi idare etti. Anlayışla karşıladı. Dönüştede yük vagonu vardı. 11 Bisiklete 55 TL Ödedik görevliye ne kadar dil döktüysekte adam kalın kafalının teki yönetmelik diyor başka bişey demiyordu :mad: Dönüşte Her bisiklet için 5 TL ödedik :mad:

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi, İDO'nun geri adım atması güzel. Ama burada kalmamalı, deniz otobüslerinde bu kısıtlamaları en azından makul bir düzeye çekilmesine çalışmak gerekir. Ayrıca 9 ve 10 Temmuz'da forumun çökmesi hiç hoş değildi. Buna ben de katılıyorum. Ona göre yönetimin çökmeyi önleyici çareleri düşünmesi şart.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Hasan Bahri Toros

hasan benim canım sıkılıyor o adapazarı trenlerine üstelik eski bundan sonra kartepe gebze üzerinden banliyö,,, dönüşte aynı ve topçular hizası 12 ytl yol parası aradaki farka bak .................

@Cem Şentin

cafe foruma konu açtım güncelleme yaparken hatalar çıkmakta imiş ben teknik konulardan anlamam ben bisiklete binerim benim işim bu ...bilgisayardan anlamam kalın kafalıyımdır ...

:) :) :) :) :D :D :D :D :D

Geri