oalmali
Üye
- Tepki
- 161
- İsim
- Osman
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
10 yıldır düzenli kullandığım şehir tur bisikletim performans olarak artık bana yetmemeye başladı. 21. viteste yüksek performans vermeme rağmen geride kalıyorum pedal boşa dönüyor hissi başladı buda beni çok yoruyor tabiri caizse bi tarafımı yırtıp onlara yetişemiyorum. Bisikletimden bir memnuniyetsizliğim yok 10 yıldır beni hiç yarı yolda bırakmadı. Yeni bisiklet almayı düşünmüyorum, imkanımda yok.
Gördüğüm kadarıyla, aynakol çarklarımın küçük olması, lastiklerimin kalın olması ve eski teknolojinin gereksiz ağırlıkları (çamurluk, bagaj), jantlarımın 26" olması başlıca sebepler...
Ağırlıklardan kurtulmak ve lastikleri inceltmek gibi konuları kendim çözebilirim ancak aynakol hakkında bir bilgim yok buradaki bilgili kişilerden yardım bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım, güç olarak bir sıkıntım yok en küçük çarkı kullanmıyorum bu bisikletin performansını yükseltip arkadaşlarıma ayak uydurmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Gördüğüm kadarıyla, aynakol çarklarımın küçük olması, lastiklerimin kalın olması ve eski teknolojinin gereksiz ağırlıkları (çamurluk, bagaj), jantlarımın 26" olması başlıca sebepler...
Ağırlıklardan kurtulmak ve lastikleri inceltmek gibi konuları kendim çözebilirim ancak aynakol hakkında bir bilgim yok buradaki bilgili kişilerden yardım bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım, güç olarak bir sıkıntım yok en küçük çarkı kullanmıyorum bu bisikletin performansını yükseltip arkadaşlarıma ayak uydurmak istiyorum. Ne yapmalıyım?