Scudo Sports

10 km mesafe; 1 TT bisikletli VS 2 yol bisikletlisi!?

Scudo
Bende foruma katıldığım zaman zarfı içerisinde öğrendiklerim kadarıyla bu olayın tamam fiziksel etkenlere dayalı olduğu kanısına vardım, karşıdan vuran rüzgarın direncini ne kadar çok kırabilir iseniz buda bir artı, tabiki bisiklette olay motorda(insan) bitiyor. kondisyon vs bunlarda etken, koşullar ve sporcuların tamamen eşit şartlarda olduğunu varsayalım bu tabloda TT bisiklet sürücüsü bana göre affetmez basar geçer ağa 🤣🤣

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Amatör işi 52 36 standart bile değil. Pro lar bu oranda kullanmazlar.
Videoda kullanılan Orbea Ordu; esasen TT bisikleti değil, UCI kurallarına uymayan bir triatlon bisikleti. Bu tip bisikletleri satın alanların tamamına yakını triatloncu olduğu için, alt borunun altındaki "bagaj" da, vites oranları da triatletlere göre.

Uzun mesafe triatlon yarışları, zamana karşı bisiklet yarışlarından çok daha uzun olduğu için, prolar bile aşırı büyük aynakol kullanmıyorlar. Geçen sene ayrınmen dünya şampiyonasını kazanan Frodeno'nun bisikletinde tek yaprak 50T aynakol varmış...

Bende foruma katıldığım zaman zarfı içerisinde öğrendiklerim kadarıyla bu olayın tamam fiziksel etkenlere dayalı olduğu kanısına vardım, karşıdan vuran rüzgarın direncini ne kadar çok kırabilir iseniz buda bir artı, tabiki bisiklette olay motorda(insan) bitiyor. kondisyon vs bunlarda etken, koşullar ve sporcuların tamamen eşit şartlarda olduğunu varsayalım bu tabloda TT bisiklet sürücüsü bana göre affetmez basar geçer ağa 🤣🤣
Ama yokuş olmayacak😁 yokuş çıkarken gereksinimler biraz daha değişiyor.
Videoda kullanılan Orbea Ordu; esasen TT bisikleti değil, UCI kurallarına uymayan bir triatlon bisikleti. Bu tip bisikletleri satın alanların tamamına yakını triatloncu olduğu için, alt borunun altındaki "bagaj" da, vites oranları da triatletlere göre.

Uzun mesafe triatlon yarışları, zamana karşı bisiklet yarışlarından çok daha uzun olduğu için, prolar bile aşırı büyük aynakol kullanmıyorlar. Geçen sene ayrınmen dünya şampiyonasını kazanan Frodeno'nun bisikletinde tek yaprak 50T aynakol varmış...
Evet bende inceledim. Triatlon bisikleti. Uci yarışlarında kullanılan tt bisikletlerinde çok büyük aynakollar kullanılıyor. Bende golü bu yüzden yedim😁

@selim82 Düz yol için söylemiştim 🤣

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
çok bilmiş tavırlar her zaman antipatik gelmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Mad Buddha Geçen gün Sora tekstil ile ilgili tutumunuzu gördükten sonra sizi ciddiye alamıyorum.
360 mesajın var ama forumda senin varlığının farkına ilk kez varıyorum. Mümkünse beni ciddiye alma ve hatta engelle ki yazdıklarımı göremeyesin. Hadi amcam, sen beni engelle, bende seni engelliyorum çünkü.
çok bilmiş tavırlar her zaman antipatik gelmiştir.
@selim82 yi kasıt ediyorsanız öyle işkembeden sallayacak bir adam değildir. Ayn şehirde yaşıyoruz ve yüz yüze tanışıp birlikte baya bisiklet sürmüşlüğümüz var. Ha kasıt edilen bensem doğru tespit. @Murat B. ve @Serkan Mıstınoğlu na zaten toz kondurtmam, o ayrı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: qtay ve yavuzkosar
@hamlet2006 52-36 yapmışım aynakolu 1603086916243.png kralı geçemez bizi rahat ol. Muhammet hocam o göbekle aero pozisyonu yakalayana kadar biz atı alıp Üsküdar'ı geçeriz. Bir söylentiye göre Muhammet hocam levyeyi-iç lastiği aero pozisyona geçtikten sonra göbek arasına koyuyormuş.:):):):)

@İsmetCanpolat o da ayrı bir sorun Allah kolaylık versin

Geri