Scudo Sports

10 Eylül 2017 Tur İstanbul Kıtalararası Bisiklet Yarışması

uzun parkura kayıt yaparken kategori soruyor fakat tek seçenek olarak genç bayan var diğerlerinde kayıtlar doldu mu?

Scudo
@alperr125 yukarıyı okursanız zaten 1-3 Eylül arasiydi, talep edenler olduğu için ileri tarihe atıldı.

Etkinlik sahiplerine mail attım ve dönüşün nasıl olacağını, aynı güzergahın yine trafiği kapalı olup olmayacağını sordum. Onlar ise otobüs ile dönebileceğimizi ilettiler fakat yanıt biraz sınırlı olduğu için bisikletle otobüse binebilecek miyiz sorusunu yönelttim tekrar ve yanıtını bekliyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yol trafiğe açılacaksa geri dönüşümüz pek mümkün görünmüyor, oradan bisikletlerle nasıl geri döneceğiz?

@ÇaNakkaLeRuHu Teşekkür ederim,
Önce bu kısmını pek düşünmemiştim ama şimdi merak ediyorum. Gidiş sorun değil, start noktasına araçlarla gelip bisikleti getirebilirim ama dönüş için aynı şey pek mümkün değil. Bu güzergah trafiğe açılacaksa aynı yönden dönüşte mümkün olmayacak. Haliyle ulaşım dönüş için kişi sayısını düşündüğümde ciddi sorun olabilir.

Ayrıca o kadar kişi ve bisikletini taşıyacak kadar aracı nasıl temin edecekler ayrıca merak ediyorum.

Arkadaşlar bu 20km 'lik tura Kartal-Maltepe taraflarından katılacak olanlar varmı ? Beraber hareket edelim.

Ben bir arkadaş ile katılacaktım ama malesef kayıt yaptıktan sonra bir o tarihte başka bir yerde olması gerektiğini fark etii :(

@soulless

Bakalım İnşaAllah taksilerle dönmek zorunda kalmayız. Bir bisiklet parası alırlar heralde benden :komik:

Arkadaşlar 70 k artık kayıt almıyor

@MezaKayışdağı tarafından bostanciya gelecegim. Binis yeri oralarak Bostanci ido sectim. Gidis ve dönüşte otobusler olacak. Ilerleyen gunlerde oyobuslerin kalkis saati vs bilgiler kesinlesecektir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kronxc150
Yarışın ödülleri duyurulmuş. Her yaş kategorisinde, ilk 10'a girenlere para ödülü verilecekmiş. Ayrıca ilk 3'e girenlere çeşitli sponsor ödüller varmış.

Capture.PNG

@Ahmet.KOÇ Genç erkeklere katılmak isterdim ama yol bisikletim yok seneye artık o zaman da büyükler kategorisinde şansım pek olmaz ama.

Konu Temmuz başı. Benim ne kadar geç haberim oldu ya. İnternet kaydı dolmuş. Meydanlarda bari yakalasam kaydı.:(

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
20k da da ödül var mı acaba?
Göğüs numarası falan vermişler ?

istanbul anadolu yakada olanlar lisansı nereden çıkarttınız acaba 70k da nasıl yer kalmaz yahu çoğu katılmayacak zaten geçen sene ki gibi olur yine 1000 kişi kayıt yaptırmış 200 kişimi ne gelmişti çoğuda bitiremedi zaten

yedek falan açmaları lazım...

valla protesto ederim yer açsınlar nasıl olsa çoğu katılmayacak

zBZVdO.jpg
zBZVdO.jpg

@Yalniz

benim kadar sosyal medyayı aktif kullanan yoktur ben bile daha yeni gördüm...

ne face de ne orda ne burda hiç bir yerde kimse paylaşmıyor granfando olucağını kimsede söylemiyor sonra neden bisiklet sporu gelişmiyor gelişmez tabi

daha 34 gün var Birinci etap kayıtları sona ermiştir.

oldu o zaman biz kalkalım gif

0BXL2D.jpg

Burada konusu aylar önce açıldı, demek ki takip eden 1000 kişi sizden önce görüp kayıt olmuş. Kaçırdıktan sonra bahane bulmaya gerek yok :)

Geri