Scudo Sports

10 Eylül 2017 Tur İstanbul Kıtalararası Bisiklet Yarışması

Scudo
Sıkıntı bir derece yapar iseniz muhakkak çıkacaktır...yok derece yapamam 25,30 km ortalama ancak tuttururum.

@Pamuk

Son kayıt tarihi : 18.08.2017. Bireysel lisans çıkartma işi il müdürlüklerinde bir sağlık raporu 3 fotoğraf ile halloluyor diye biliyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar var yazarlar.

@Mehmet Alay

O zaman sıkıntı yok :koptum: Tecrübeli yarış koşan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi de o ortalama ile sanırım peloton u görmeniz bile zor yarışta...

20 km halk etabına kayıt oldum. Kayıt numaram 1398, kısa sürede kayıtlar dolacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Eve ben de uzuna kayıt yaptırmak için girdim ama lisans no istedi.

O yolun Cumhuriyet-polenezkoy-beykoz kısmını sık sık giderim. Cumhuriyetten Poleneze giderken ciddi eğim yok ancak Poleneze giriş, çıkış, beykoza yaklaşırken 3 defa ciddi yokuş çıkacaksınız. Çok çok zor değil benim gibi kilo fazlası olanlar da çıkar ama belli bir uzun mesafe tecrübesi ve sürekli surenlere uygun bir parkur.

@Pamuk

Ücretsiz kayıt oldum, belli bir sayıya ulaşıldıktan sonra paralıya döndü sanırım.

@soulless

Kayıtlar hala ücretsizde keşke para verdiğimiz tek şey kayıt ücreti olsa 70k ya gitsem bir yığın masrafı çıkacak

Zaten büyük erkeklerde peletona zor tutunurum :D

Bende 20 k kayıt oldum kayıt numaram 1435. Sorum var ben kanlıca da oturuyorum ben tshirt ve diğer şeyleri nereden alacağım ?Birde ilk defa böyle bir şeye katılacağım her hangi bir şey gerekiyor mu belge gibi ? Ve son olarak ben ya kron tx 100 ile yada tx 300 ile katılacağım (çünkü daha almadım) herhangi bir sorun çıkarır mı?

@gokhan99f

Anadolu yakası seçip bildirilen yerden alacaksınız. Belge 20k da gerekmiyor. Bisiklet farketmez. İki teker olsun yeter. :harika:

20k ya kayit oldum ucretsiz. katlanirla hemde 16" ile orda olacagiz :D o degilde, ulasim yeri pendik ido, ve kartal metro yaziyodu. onlari secince ne ola ki?

Herkese merhaba! Benim iki sorum olacak:
1- Kulüp lisansım var benim lisans numaramı ve kulüp adını yazdım, bunun dışında başka bir şey yapmam gerekir mi?
2- Parkurun strava verisinin yanında Garmin için de rota bilgisi var mıdır? Varsa paylaşır mısınız? :)

@Pamuk
ben az önce 75k'ya kayıt yaptım herhangi bir ücret talep edilmedi?

• Beğen
Tepkiler: venom09
70km.de bir +1'de benden. :)

Talimatlarda,70 km. yarışı için;
KAYITLARDA ÖNCELİK MÜSABIK MİLLİ SPORCULAR, MÜSABIK BİSİKLET SPOR KULÜBÜ VE MÜSABIK FERDİ SPORCULARDA OLACAKTIR, BU NEDENLE GEREKLİ GÖRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE MÜSABIK OLMAYAN AMATÖR LİSANS SAHİBİ VE BİSİKLET KULÜPLERİ SPORCULARI KAYIT OLSALAR DAHİ HABER VERİLEREK LİSTEDEN ÇIKARILABİLİR VE KAYITLARI 20 K BİSİKLET TURUNA AKTARILABİLİR)
diye not düşülmüş.Dolayısıyle benim gibi bir granfondo koşmak isteyenler,önümüzdeki günler içerisinde kendilerini dış kapıda bulabilirler...

Ben de 20k ya kayıt oldum.

Asıl tehlike 20k etabında. Kendini yarışta zannedip hesapsızca sağdan soldan geçenler, sağdan soldan geçenlerden korkup aniden duranlar, birbiriyle çarpışanlar, fotoğraf çekmek için yolun ortasında aniden duranlar vs. olacak. Bu gibi durumlarda dikkatli olmak lazım. Benim başıma daha önce bir kaza gelmedi fakat, bu nedenlerden meydana gelen kazalara tanık oldum.

Lütfen dikkatli olalım.

Geri