Scudo Sports

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@Wasabie Kudret abi şöyle sormuş aracı olayım,
Berk bu ali benim mesajları görmüyor galba ilk üçün ortalaması olacakmı bunları görebilecekmiyiz ?

Scudo
@BerkEvren

Strava önemli her kategoride birinci olanın inşallah stravası olur bende aynen o kişiyi face 'den takip ederim,ilk 3 kişinin 60 mastırda dereceleri önemli 6 adam var biri 65 artı kerim bey

Diğer iki yabancı kişiye face 'den ulaşamadım

@BerkEvren

Teşekkürler berk idman yaptınızmı ?

76 km paso idman 3-4 eğimli yerde şimdiye kadar durma yapmadan idman yapanlar kürsüye hak kazanır tabi burada çok çalışan kazanacaktır bedava ekmek yok

Bu etabı baştan aşağı videoda izledim çok sert eğim yok ,
Ilk 38 km önemli burada ortalama 30 yapan ,zaman barajına takılmaz ama sona 32 yapacakmi olay orda tabi ,kontrolsüz güç güç değildir yarışlarda dağılanları gördüm son km 'lerde bir kerre burası açık arazi burada rüzgara karşı savunma yapmayan tek kalır ve aynen yorulur,dua edin ,o gün rüzgar olmasın,
Yarış başlamadan önce 30 dakika herkes ısınma yapar ise iyi olur sabah serin olacak,ayrıca kabak lastikler yanlışa davetiye çıkartır,lastiklerin havası tam olacak,beslenme kuru üzüm,ayrıca benim kullandığım,iso mataraya su ile karıştırılıyor

@BerkEvren

Dostum yarış sonuçlarını senden alacağım yani izlenimlerini !!!!!

Berk 30 dakika düz yolda hızlı makara çevirin ekip ile ısınma yapın,yarış öncesi tabi

33901932_1778709858834248_1132016099185917952_n.jpg

Petkoya bu arkadaş 60 mastır acaba 76 km 'de ne yapacak ortalama kaç yapacak

13891918_10154349057298851_1341991328471815308_n.jpg

Bahattin bey keza

12717869_10154130268868331_1627038968123259975_n.jpg

Ve son olarak

Ilhan balkan

Son rakam 477 kişi çeşme 4 kasım orasıda aynen kalabalık olacak

@Kudret Kurtcebe
Yaptık tabiki Kudret abi. Göçbeyli, Riva, Rumeli Feneri rotalarında hiç boş geçmeden her hafta sürdük, tırmandık bir senedir.
Bu arada yarış için izlenimlerimizi paylaşırız herkesle merak etme :harika:

Böyle bir organizasyonu hiç bir parasal beklenti olmadan tamamen amatör bir ruhla gerçekleştirecek olan EBİS bisiklet kulübüne kocaman bir " helal olsun "...Çalışmalarınızda sonsuz başarılar dilerim.

@Kudret Kurtcebe geçen sene 38 civarında idi. Önceki senede aynı idi aşağı yukarı. 2016’da ise birincinin avg 36 civarında imiş. 2 senedir rüzgar yoktu. Bu sene rüzgar olursa güzel bi yarış olur. Ama rüzgar çıkarsa hele birde kuzeydoğudan direkt vurursa çok kişi kırılıp zaman barajında kalır..

Eski usül -ya nasip- diye spd takacaz en iyisi:)

Yarışı 1 hafta ileri aldıran Yarı Maraton iptal oldu iyi mi! Az önce organizasyondan e-posta geldi, Yunanistan'ın sınır geçişine izin vermemesinden dolayı yarış iptal edilmiştir diye. Hoş tarihin 1 hafta ileri alınması işime gelmişti ve iptal haberi de üzdü.

@ndhakara

Yunanistandan edirne yol yarışınada aynı yasak gelir ise yunanlı yol bisikletçileri gelmeyebilir

@Kudret Kurtcebe
Bisiklette sınır geçilmiyor, koşuda yarı maraton sürecinde Yunanistan'a girip geri dönüş yapılacaktı. Herhalde güvenlik ya da iltica gibi durumlar yüzünden bu seferki koşuya izin vermediler. Yoksa sınır kapısı açık, Yunanistan'dan gelmek isteyenler rahatça gelebilir.

çok keyif aldığım yarışlardan biri geçen sene kayıtları kaçırıp kaçak girmiştim :) bu sene tekrar orada olacağız inşallah ciddi kaza yaşanmaz benim en çok şikayetçi olduğum konu pelaton sürüşüne hakim olmayan amatörlerin kazaları ama adı üstünde amatör bir yarış ve her startta söylediğim gibi kazasız belasız finish görürüz inşallah yol bisikleti yarış atmosferi keşke mtb dede olsa ama maalesef yok herneyse ön grpta görüşmek üzere..

@sakinseytan Çok özür dileyerek soruyorum madalya aldınız mı ? (Hatıra madalyası)

sevgili @Wasabie yarı maratonun iptal olmasından dolayı Cumhuriyet Kupası Yol Yarışı eski tarihi'ne (21 Ekim) alınma durumu olabilir mi? yoksa 28 Ekim kesin tarih midir?

@sakinseytan Hakan Bey ben burada madalya az geldiğinden dolayı eleştiri değil elbette biraz sitemde bulunmuştum @Wasabie sizden çok özür diliyorum. Hakan bey dini inancınız ne yönde bilemem ama kusura bakmayın sizin yaptığınız yarışa kaçak girip madalya alarak hak yemektir.

Yarışı tam hakkıyla bitiren, dönülmesi gereken kavşağı bile içeriden almayıp dışarıdan dönen ve finiş noktasına geldiğinde madalya kalmadığını öğrenip hayal kırıklığına uğrayan bana yapılan büyük haksızlıktır.

@trainspotting35 dini inancıma kadar inmişsiniz vala bravo sanırım fazla bilgisayar başında durmaktan oluyor bunlar :) madalyaya gelirsek kendimce haklı tarafım var listede adı olan arkadaşım gelemedi yarışa bende onun adına madalyayı aldım bunu nasıl büyütürsünüz diyemicem maalesef insanlarda anlayış sıfır

@sakinseytan Bu gözler emniyet şeridinden gidip dilinden duayı eksiltmeyen insanlar gördü. Dinimizde hak yemek büyük günah onun için uyarmak istedim. Sizin yerine yarışa girdiğiniz arkadaş belki benden sonra gelecek ve ben ondan önce madalya alıp gelecek olan arkadaşınız madalya alamayacaktı.

Siz bana anlayış göstermeyip hakkımı gasp ederken ki sadece ben değil madalya alamayan herhangi bir arkadaşımız da olabilir bu ben neden size anlayış göstereyim ki.

Hepimizin kendimizce haklı sebepleri var o zaman kimsenin hakkını gözetmeden sadece haklı sebeplerimizi gözetelim. Neyse bu kadar ulvi bir görev yapan
@Wasabie arkadaşımızdan bu başlığı kirlettiğim için özür diliyorum. Hepinize iyi yarışlar madalyaların kayıt işlemleri sırasında verilmesinin çok daha iyi bir karar olduğunu görmüş olduk böylece.

@ceycey84 dün birçok otelle konuştuk. Bikaç dolmuştu bile. Rezervasyonlar yapıldı ödemeler yapıldı. Tarih değşşimi için geç bi zaman zaruri bi durum olmadıkça. Eğer değişirse mağdur sayısı artacaktır

Tarih değişmeyecektir. Valilik izinleri alınmıştır. Madalyalar kayıt esnasında katılımcıların kendisine verilecektir. Foto finiş kullandığımız için, zaman çizelgeleri yayinlanmayacaktir.

@lealtad

Sadece bilgi amacıyla sormuştum akıllarda soru işareti kalmasın diye. Bilgilendirme için teşekkürler. Ayrıca gittikçe büyüyen bir organizasyon. Emeği geçenlere ayrıca çok teşekkür etmek isterim.

Geri