Scudo Sports

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

Peki kudret abi senin feridun tezbaşaran ne iş yapar. Bu adam eski milli değilmiydi. Şu federasyoncuyla bir yarış fotosu vardıya (bir paylaşsan o fotoyu)

Scudo
@mehmetsunu

Bak sana anlatayım olayı çünki sen çok uzaklardasin,can hata yapıyor benden 2 yaş küçük ,56 ayna kol ile eğime dalıyor yanlış ,kıkırdak sorunları var

@Kudret Kurtcebe
Hepisini izmirlilerin biz cekirdeğe çiğdem deriz dedikleri gibi çiter atarım. Benim adım mehmet...

Partneri söyledi burak can sakarcan eğildiği vakit dizlerinden sesler o biçim geliyormuş huhuhu kıkırdaklar alarm veriyor

@mehmetsunu

Komik olmaaaaaa

@Kudret Kurtcebe
O sesler kıkırdaktan degil aynakoldan. Şakarcan aynakol parçalıyor. Parçala şakarcan.

@mehmetsunu

feridun elektrikçi, resim nerede bakayım

@mehmetsunu

34 dişide ben parçaladım önden,
yerine 36 diş geliyor

@Kudret Kurtcebe
Tam bir dönem fotoğrafı. Fargonun şoförü kafayı çevirmiş taktik veriyor. Türkiye turunun atası olan marmara turunda çekilmiş. Tezbaşaranın deri kask o biçim. Senin yunus gibi.

@Kudret Kurtcebe
Otuzaltıyı sen çeviremezsin otuzaltı seni bisikletten tekaüte ayırır bak benden söylemesi.

@Kudret Kurtcebe
Kimi şakarcanımı bak bu bomba haber.

@mehmetsunu

Yok yok deneme yaptım adada,ön 50 arka 30 çok rahat sert eğimlerde yorulmadan ciktim şimdi her pazar aynen çalışmaca

Arkayı 36 ya çek bak rahat edersin ben 34/36 çeviriyorum yokuşlarda marşandiz ekispresi gibi gidiyorum.

@Kudret Kurtcebe
Evet 3 saatin altinda 90 km artı 1000 metreyi yemiş idi.

@Kudret Kurtcebe
Ben yeni değiştirdim 11/36 yaptım

@Kudret Kurtcebe
Var tabi ahanda böyle20180925_201431.jpg

@mehmetsunu

Çüş bu ne yahu,yanlız ön 34 arka 36 olunca çok ağır çıkış olur,34 arka ön 34 olunca benimki traktör resmen

Neyse @Kudret Kurtcebe abi adamların açtığı topiği mahvettik. Bana yaptığın ambargoyu kaldırda senin sayfandan devam edelim

@mehmetsunu

Burda önemli bilgi alışverişi oldu,birde benim konular açık sana ambargo yok ,,,çeşme var,o konuya gir,birde zati pelotonıstanbul kapanacak,,,

Geri