Scudo Sports

10-11 mayis İznİk turu

tolga akan

Daimi Üye
Tepki
76
İsim
Tolga AKAN
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selam arkadaşlar,
10 Mayıs cumartesi sabahı ilk feribotla pendikten hareketle Yalova'ya,buradan Orhangazi - Gemlik üzerinden İznik gölüne girip gölün etrafını gezerek akşam İznik merkez de çadır konaklaması yapmayı planlamaktayım.Ertesi gün de sabah kahvaltının ardından Orhangazi istikametinden gölün etrafını geçerek Yalova ya dönüş düşünüyorum.
Tur performanstan ziyade gezi amaçlı olup tabii ki güvenlik ön plandadır.
Hava koşullarının uygun olacağını zamanın da bahsettiğim güzergaha fazlası ile yeteceğini tahmin ederek katılmak isteyebilecek arkadaşlarımı da beklerim.Katılacak arkadaşların da fikrine göre güzergah ta değişiklik yapılabilir.

Scudo
Uygun olursa hava koşulları, 2 kişi katılabiliriz

merhabalar.iznik turunu bende yapmayı çok isterim mayıs sonu düşünüyordum ama hava uygun olursa 10nun da neden olmasın.ben fatihten yenikapı feribotla katılabilirim.fakat çadır ekipmanm olmadığı için konaklama öğretmen evi düşünüyorum o da yer bulabilirsem.bu arada cumartesi tahmni ve pazar tahmini kaç km yol gitmemiz gerekir.kışın hiç sürmedim çünkü.keyif turu olcaksa sorunsuz tamamlayabilirm diye düşünüyorum.

Günlük tahmını olarak 60 70 km cıvarı yol yaparız,10 mayıs cumartesı pendıkten 07.00 ferıbotunu düşünüyorum.Bıletı bırkacgun ıcınde alacağım.Mayıs ayını pek kıs ayı olarak degerlendırme Umut,havanın bu gezı ıcın cok güzel olacağı(aslında tum bısıklet gezılerı ıcın maysı güzle bence:))dusuncesındeyım.
Mehmet kardesım ımkanın olursa beklerım Bursa dan da dostlarımız olsun tabıkı...

Tolga bey, bir İznik Turu'na da benim niyetim var.

Kendileriyle iki hafta önce İzmit Turu yaptığımız İstanbul ekibi, sizin planladığınızdan bir hafta sonra İznik Turu yapıyor. Eğer programınıza uyarsa onlarla tanışıp pedallayabilirsiniz. Eminim çok keyifli olacaktır. Kendileri hep güzel ve kıymetli insanlar. :)

Konu: 17-18-19 Mayıs 2014, Rotamız Antik Şehir İznik..

70 k beni zorlamaz sanıyorum daha önce çok yaptım.bileti internetten alabiliyormuyuz acaba ve bisiklet sorun olur mu ki?dediğim gibi hava uygun olursa büyük ihtimal geleceğim
buradan haberleşiriz yine .bende haftasonu falan alırı bileti hava durumuna bakarak

19 mayıs turuna ben de Bursadan katılabilirim

iznik orhangazi arası keramet kaplıcaları var mutlaka uğrayın girişi 5 tl. çok sıcak değil ama açık havada ve geniş bir havuzda kendinize gelip yorgunluğunu alır.

• Beğen
Tepkiler: umut tanrıverdi
Aslında isterdim ama o hafta Mustafakemalpaşa-gölyazı turunda olacağım.başka bir tura inşallah diyelim.

Alper pek heybelik bir durum yok aslında.benim siparişim yetiştirme şuan kullandığımı sana verebilirim o tur için.

Bileti internetten almak biraz daha ucuz,ben de netten almayı dusunuyorum.Dönüş için de 20:15 olabilir.

Şimdiden Hoşgeldiniz,
İznik'te size bir merhaba demek, bir kaç
yeri göstermek isterim, umarım denk gelir.

• Beğen
Tepkiler: umut tanrıverdi
@Soner Sarihan

Soner hocam cok memnun olurum,sızınle tanışmayı ben de cok ısterım.Kısmet olursa cumartesı aksam uzerı koftecı Yusuf ta olacağız,beklerız hocam.

@Haydar Durmus
haydar bey siz nerden katılacaksınız tam olarak?
bu arada soner beye ince düşüncesi için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Tolga Bey'e özel mesaj ile telefonumu yazdım.
Umarım görüşebiliriz arkadaşlar.

Pek değinen olmamış şu ana kadar ama yakın tarihlerde şöyle güzel bir aktivite var İznik çevresinde, düzgün bir organizasyona benziyor, biz bir grup arkadaş kayıt olduk

(link)

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
Selamlar Tolga hocam. İznik'te çadırı nereye kuruyorsunuz ?

bir aksilik olmazsa dediğim gibi bursadan 2 kişi sayımız 3'e çıktı. Eğer isterseniz daha gelmek isteyenler var. Orhangazi-İznik sapağında saat tam kaçta olacağınızı söylerseniz.

Geri