@sports-man
Sayın Bisiklet Sevenler Derneği Anadolu Yakası temsilcisi Mert bey bu bahsettiğiniz yaklaşık 3 saate varan bekleme süresi içinde isimleri Lütfü,Harun ve Ahmet olan 3 arkadaş daha vardı orada bu 1 .
Benim hatırladığım siz ve bayan arkadaşınız bu bekleme sürecinin başındaki 15-20 dakikalık süreç içerisinde bizlerle birlikteydiniz ayak üstü sohbet edildi ve tekrar bayan arkadaşınızla ayrıldınız ambulansı bekledik dediğiniz yerden bu 2 .
Daha sonrasında Necati Abinin iyi olduğu ve dönüşe geçtikleri haberini aldığımzıda biz yani Kemal abi,Bülent abi,Lütfü,Harun ve ben Kartal'a doğru yemek yemek için pedal bastık ben şahsen sizin bizle beraber olduğunuzu hatırlamıyorum bu 3 .
Bizler Kartal'da yemek molamızın sonuna geldiğimizde siz telefonla bir bağlantı kurdunuz bende sizlere katılmak istiyorum şeklinde ve dediğim gibi bizler geri dönmek için kalkmaya yakın siz teşrif ettiniz aramıza(başımızın üstünde yeriniz var çok memnun oldum tanıştığımıza) ve devamında geri Yeşil Bisiklet'e doğru hepberaber pedal basmaya başladık buda 4 .
Demek istediğim siz bu yukarıda mesajda bahsettiğiniz bekleme süreci ve yemek turunun sadece kısacık başlangıç ve son bölümünde bizlerleydiniz.Oraya diğer şahısların isimlerini yazmadan sadece sana ait bir dayanışma günü geçirmişsiniz gibi bir yorum yazman şahsen hoşuma gitmedi! bilmeni isterim.