Scudo Sports

10.09.06 Suadiye organizasyonu resimleri

@nisan baklası
ender abicigim bizim yüregimizle parmaklarımızın arasında mesafe yok yürekten gecen parmaktan ekrana yansıyandır,sizler bizlerin buyuklerisiniz ve saygı duydugu kisiler onemlidir insanlar icin sizde saygı duydugumuz ve cok sevdıgımız buyugumuzsunuz biz tesekkur ederiz ve inanın bizlerde heyecanla bekliyoruz buraya gelmenizi sohbet etmeyı eger ımkan olursada pedallamayı tabıkıde.saglıcakla kalın sevgiler ve saygılarımızı yolluyorum abicigim size yengeme ve tum antalyadakı pedal dostlarına.

Scudo
@hdeveci
teşekkürler harun.

@acumur
vallahi hepsi uyar bana. yeterki rüzgara karşı gitmeyelim...

T E Ş E K K Ü R L E R ,
Değerli Bisiklet Severler. 10 Eylül 2006 Pazar günü Suadiye'de Mavi Bisiklet Turu çıkışı sırasında geçirdiğim köpek saldırısından sonra , benimle Ambulansla Kartal Hastanesine oradan taksiyle beni diğer hastanaye götüren ve benimle çok ilgilenen arkadaşım ve aile dostum Süleyman Şatır'a, Bisikletlerimizi muhafaza altına alan ve köpeğin aşı karnesini bize fakslıyan Bakırköy'lü Kemal Tecimen ve Bülent Yamaner beylere ve Tura katılmayarak bizi bekleyen Lütfü Çolak,Harun Deveci,Ahmet (Acamur) arkadaşlara Lüleburgaz'dan arayan yeğenim Cahite ve Rahman'a Erzincan'dan Serkan Taşdelen'e Bergamadan ablama ve FORUMdan bana geçmiş olsun dileklerini ileten Tüm Bisiklet Sevenlere sonsuz TEŞEKKÜR EDER Saygılarımı iletirim.
Bugün ikinci aşıyı oldum, iki ısırıktaki şişikten başka birşeyim yok sıhhatim iyi oğlumun İnternet Cefesinde yardıma devam ediyorum.

Gerçekten Çok büyük bir tehlike atlattınız(yaraları görünce).Acil şifalar.Çok geçmiş olsun

T E Ş E K K Ü R L E R ,
Değerli Bisiklet Severler. 10 Eylül 2006 Pazar günü Suadiye'de Mavi Bisiklet Turu çıkışı sırasında geçirdiğim köpek saldırısından sonra , benimle Ambulansla Kartal Hastanesine oradan taksiyle beni diğer hastanaye götüren ve benimle çok ilgilenen arkadaşım ve aile dostum Süleyman Şatır'a, Bisikletlerimizi muhafaza altına alan ve köpeğin aşı karnesini bize fakslıyan Bakırköy'lü Kemal Tecimen ve Bülent Yamaner beylere ve Tura katılmayarak bizi bekleyen Lütfü Çolak,Harun Deveci,Ahmet (Acamur) arkadaşlara Lüleburgaz'dan arayan yeğenim Cahite ve Rahman'a Erzincan'dan Serkan Taşdelen'e Bergamadan ablama ve FORUMdan bana geçmiş olsun dileklerini ileten Tüm Bisiklet Sevenlere sonsuz TEŞEKKÜR EDER Saygılarımı iletirim.
Bugün ikinci aşıyı oldum, iki ısırıktaki şişikten başka birşeyim yok sıhhatim iyi o
ğlumun İnternet Cefesinde yardıma devam ediyorum. Allahtan bizlere başka kaza,bela ve müsibet vermemesini diler.Herşeye rağmen sağlığım devam ettiği müddetçe BİSİKLETE BİNMEYE devammı? İnşallah ELBET.. Sevgiler.

arkadaşlar 17/09/06 günü isterseniz biryeerlerde buluşup rumeli kavağında balık yiyip ordan anadolu kavağına geçip karşı sahilden beylozda açık bahçede çay kahvemizi içip gezimizi karşıdaki arkadaşları kadıköyde bırakıp oradan eminönüne geçeriz sadece teklftir

@k.tecimen

Abicim süper bi teklif aslında ama anadolu kavagı deyince tırsıyorum biraz ordaki 3 km lik yokuşu çıkmak ölüm gibi :eek: :D :rolleyes: ama katılım çok olursa bende gelirim bunu ayrı bi başlık altında duyuralım derim:rolleyes:

@nirvana

Saol İlkercim,iyiyim

Bende sizleri çok özledim,saolsun arkadaş ve dostlarımın çoğunu görebildim:) en yakın zamanda ne war Cuma Akşamı.....Keyfi yada 17 Eylül " CAR FREE DAY " etkinliğimiz,eğer 1 aksilik olmaz ise Boğaz Köprüsündende geçiş yapabileceğiz:p bu konuda ki çalışmalarımız sürüyor,görüşüp eski günleri anar,yenileri için plan yaparız Dostum....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@k.tecimen

benden KABUL oyu çıkar.
lakin a.kavağından beykoza giderken çıkacağımız yokuş gözümde acayip büyüyor.
hani diyorum madem yapacaksak tam tersini yapsak.
yani gidiş anadolu yakasından,
dönüş avrupa yakası.

üstelik sabah saatlerinde trafik yoğunluğunun az olacağını düşünürsek, dar yollada avantaj olabilir..

ne dersiniz?

@Lütfü Çolak

katılıyorum tersden gidelim derim o bizim mesutla cıkdıgımız yokuşu inmeyi düşünmüşdük hız denemesi yapmak icin lakin çıkdıkdan sonra hız denemesi yapmak için inmeyi gözümüz yemedi :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
@k.tecimen

Selam Grup,sewgili Kemal abi

Tabiiki bu konuda arzunuz bilir,ama başka 1 pazar hepbirlikte bunu gerçekleştirelim derim17 Eylül " CAR FREE DAY " etkinliğimiz var inşallah 1 aksilik olmaz ise 10:00 Taksim'deyiz;) Boğazköprüsünden Bisiklet ile Geçiş yapabilmek içinde çalışmalarımız sürmektedir;)

Aynı Duygu ve Heyacanı Paylaşan..................Tüm Spor ve Pedalseverleri
bu önemli misyonumuzu yerine getirmek için bekleriz.

Konu hakkında ki ayrıntılı bilgi yakında açıklanacaktır.....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

Resimler için teşekkürler şu en alttaki 2 resim çok güzel görünüyor..!!! tam wallpeaper'lık :D

• Beğen
Tepkiler: yavuz
@yavuz
abi orjinal resimler daha büyük boyuttaysa isterim tabii :D msn adresim yazıyo orda ordan gönderebilirsin :rolleyes:

Geri