Scudo Sports

10.05.2009 - Uluslararası İstanbul Polenezköy Dağ Bisikleti Yarışı

yarışta fınısh yapanlar var nabızlarını düşürmeden duramazlar

Scudo
Ben de cok yuksek nabızla geldim. 1 dakka kadar alıcıdan uzakda sogudum. Sonra alıcıya yaklaşmadan chipi verdim. Bahana değil bu. Zaten asıl problem chipi vermeden gezmeye devam edenler. Vermeyi unutanlar vs. Anladın sen :)

@BoZCaN

Federasyon çalışanları bu düzeltmeyi yaptıkları ve detaylı tur bilgilerini yayınladıkları için teşekkürler.

Herkesin performanslarını değerlerdirme imkanı oldu.

Bir tavsiye;Kendi zamanınızı kendiniz tutun.Eğer saatiniz yoksa,Tur sürelerinizi tutabileceğiniz bir saat alın.

Böylece zamanınız yazılmasa da kendi zamanızı değerlendirme şansınız olur.:D

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
İşte bu tur bilgilerinden süper yorumlar çıkar

Şu son seçimden sonra federasyonun işleyişinde farkedilir bir değişme görüyorum.

@Bora TİRKİ

Ben de bu detaylı bilgiler için sayın yetkililere çok teşekkür ediyorum, gerçekten de iyi çalışmalara imza atıyorlar ve kaliteyi geliştirmeye devam ediyorlar.

Boracım bu arada güzel demişsin de kendi zamanımızı tutsak bile diğerlerinin zamanını bilmeden çok işe yaramayabilir, bu yüzden federasyon bilgisayarlı çip sisteminden verileri vermesi harika bir olay...

@Hakan Yazman

Benim anlatmaya çalıştığım kendi verilerini değerlendirmek.

Sporcunun kişisel gelişimini kendi kendine takip edebilmesi.vb şeyler.

Çeken seneki verilerime baktığımda bu sene çok daha iyi tur zamanları çıkarttığımı şimdi görebiliyorum.

Tur verileri gayet güzel ama benim arkamdaki (Tarık kardeşim) nasıl halen önümde görünüyor ve ben onu son turda geçmeme rağmen nasıl 41 saniye o turu benden daha iyi geçiyor anlamış değilim.. sorun 1 kişi önümde olması değil, o kadar çip miple bu sonuç beni şaşırtıyor.

(bkz. + 30 master 11 ve 12.sıra.. )

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
cipli sisteme geçildi ama kesin sonuçlar bugünmü çıktı.zu ha ha :)

normal sonuçlar üzerinde yapılan itirazlarla düzeltilmiş tur süreli olan yayınlanmışdı,şimdi komiklikler daha da ortaya çıktığı için link kaldırılmış olabilir.

bence finiş noktasında zamanı ve geçeni gösteren foto-finish türü videolu bir uygulamaya geçilmeli. yoksa 2 şahit bulan istediği sıraya yazılır..

Server hatası yuzunden link bir sure devre dışı kaldı. Şu an çalışır durumda. Fakat dosyada bir problem var sanki açamıyorum.

Linkler hala çalışmıyor.. :(

@bisikletcanavari

Cok sağol kardeş.

Sanırım serverda hala problem var. Su an federasyonun sayfası bile acılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@bisikletcanavari

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Enes malesef 10 kişiden fazla kişi indiremiyormuş dosyayı, tekrar yükleme şansın var mı?

Acaba bir bölümümü atlıyorum? Yoksa rapid artık böylemi ? :(

Neyse sorun değil. Zaten küçük dosya 10 sn de upload oluyor :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@bisikletcanavari

free user ların uploadlarında artık böyle bi sınır var enes..

Geri