Scudo Sports

10.05.2009 - Uluslararası İstanbul Polenezköy Dağ Bisikleti Yarışı

@ahmetdogan

Geçmiş olsun Ahmet. Arabada yer yoktu, yoksa alırdık sizi de.

@Oguz Ozcelik

Abicim, sen parkuru dolanıyorsun, ben kestirmeleri kullanıyordum. O yüzden her yerde karşılaşabiliyorduk. ;) :)

Scudo
@Gürkan ŞENTÜRK

Sanırım bunlar seçmece ;) Daha kapsamlısı yakında eklenicek ;)

@d.berkay

Berkay sayende 2 tur yokuşları gücüm bitmeden çıkabildim :) İşin trajikomik tarafı 2. jeli son turumda (-1 lab) feedzone'a 100 m kala aldım. :) Sonra kenara aldılar heba oldu :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@bisikletcanavari

Bana da olmuştu bir kere aynısı :) Cidden dan sıkıcı oluyor :D ama yarıştan sonra kendini çok bitkin hissetmiyorsun o bakımdan iyi :D
Ya birde benim anlamadığım ben 5 tur attım -2 yazmışlar çok garibime gitti.. Çipli sistem var nasıl doğru düzgün kullanamıyorlar anlayamıyorum... Ayrıca bazı foroğraflardaki kişilerle sonuçlardaki numaraları karşılaştırdığımda en az 4-5 kişinin numarası farklı görünüyor.. Sanırım çipleride karıştırdılar verirken...

çok hoş bir yarış ortamı varmış.keşke bende gelip birkaç fotoğraf çekseymişim :)

Arkadaşlar bendede baya fotograf ve video var en kısa zamanda www.onurerkmen.com da yayınlıycam resımlere bu aksam 23.00 dan sonra bakabılırsınız ...
Diğerler fotograf ekleyen arkadaşlarada çok teşekkürler hakkaten çok zor bir olaydı polenezköyde fotoğraf cekmek ışık olayını tutturmak orman ıcınde cıddı bır problem oldu foto ceken arkadaşlar ne demek ıstedıgımı anlamıstır heralde sonuc olarak emegı gecen herkese teşekkürler...

@zorbeyonur

Evet, ormanın içlerine doğru özellikle güneş görmeyen yerlerde renk ve parlaklık ayarlamak biraz sorun oluyordu. Aslında o bölgelerde flaşlı çekmem gerekiyordu fakat, flaş şarj yediği için hiç kullanmadım. Renk açarak çekmiştim ama yine de bazı fotoğraflar epeği karanlık çıkmış. E normaldir, profosyonel fotoğrafçı değiliz, bu kadar geldi elimizden. :)

haşim foto için teşekkür ederim ve ayrıca bana matarandaki içeceğini verdiğin için ALLAH razı olsun.

Yıldızların fotoğrafları nerde abi?

akadaşlar benim birşey dikkatimi çekti.mtb com.dan resimlere bakarken bazı numaralardaki yarışan arkadaşlar sonuç listesinde numarası,ismi,cismi gözükmüyor. mesela 304 numaralı arkadaşımşız sonuç listesinde yok daha böyle olan varmı bilmiyorum.

2 yıldır yarışlara gelmiyorum bisiklet sporunu bıraktım .demek hala bıraktığım gibiymiş.değişen 1 şey yok.dua edin çipli sisteme geçildi yoksa daha ne karışıklıklar olurdu.çiplisi böyleyse çipsizi nasıl olur acaba...

beni bir sıra geriye yazmışlar.. nasıl chip bu anlamadım.. göz göre göre (aynı zamanda iyi arkadaşım olan) rakibimi önümde yazmışlar..

304 numara bendeydi fakat kayıt sırasında 204 olarak kayıt yapılıp bana 304 numara verilmiş..

@d.berkay

Yanlış hatırlamıyorsam kamp kurduğumuz yerde çalındı,tabe kimsenin hakkına girmek istemem ama (çalındı diyerek) yalnız birileri benim hakkıma girdi...

valla haşim abi üsküdar çok uzak sayılmazdı ama E6 dan ve otobandan geçmek ayrı bir tecrübe oldu...:eek:

bu arada yolda denk gelen volkan kültepenin arkadaşı fatih abiye de çok teşekkür ederim yoldaş olduk birbirimize yine yolda kalan 2 kişi ile birlikte:)

@Mert Bağcılar

Vallahi Mert, parkurda sorduğunda çektim demiştim ama demek ki ben yanlış anlamışım. O saatlerde sanırım başka şeylerle ilgileniyorduk. :)

bende elite B de 4 tur attım ama -3 laps yazmışlar
1. olan arkadaş finish yapmadan 4.turumu yarılamıştım
nasıl iş anlamadım ayrıca İstanbul ferdi olduğum halde İzmir ferdi yazmışlar :)

bende ankara ferdi olduğum halde geçen seneki klübüm olan yenimahalle belediye spor klübü yazmışlar aradım söyledim dilekçe yazın verin demişler

Ya bu olaylar çok enteresan, dikkatli incelerseniz bazı kişilerin yarıştaki numaraları ile sonuçlardaki numaraları eşleşmiyor.. Zaten bu numara olayı çok karıştı, ben sadece 400'lü numaraları rakibim sanarken 66-68 gibi numaralarda rakibimmiş, bilseydim biraz daha asılırdım, yanımdan öylece geçip gitmelerine bu kadar rahat müsade etmezdim.. Çipler ne işe yarıyor çok merak ediyorum, ne (en azından) son tur zamanımızı veriyorlar ne de toplamdaki tur zamanımızı.. Hadi onlarıda geçtim neden sonuçları yanlış yazıyorlar hala?

Geri