Scudo Sports

10.05.2009 Polonezkoy-Adampol MTB Cup

arkadaşlar bende araştırdım 100 lira.. dan aşagı olan pek fiat göremedim...
bi kaç otel bile değil pansiyonla irtibata geçtim saolsun eğer kiralanmayan oda olursa(kuytu köşe) 60 a vereceğini söyledi....

çadırda kalacak ve yeri olan arkadaşım varsa ben ona vereyim 25 30 lira daha iyi....
irtibata geçsek?

Scudo
@mithra

benimde uci lisansım gelmedi fedarosyonu aradım yarış günü polonezköye getiriceklermiş ordan alabilicekmişiz haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: mithra
varmı taşınabilir,
25 30 liralık...
varsa bana bilgi verebilirmsn?

@ahmetdogan

Bu konuyu incele Ahmet, özellikle tam senlik var bir tane son sayfada. ;)

haşim abi takibiniz ve ilginiz için teşekkür ederim...
değerlendirmeye çalışacağım...

@Haşim Okyay

haşim abi siz en son sayfada yazsanız bile ben konuyu ve yazılan mesajları tam olarak kavramak adına en baştan okumaya başladığım ve sırayla takip ettiğim için bahsettiğiniz carrefour SA dan alınan kamp çadırını yeni görmüş bulunmaktayım..,,
gerçekten de benlik umarım hala daha mevcuttur...:rolleyes:

size bu mesajı yazdıktan sonra hemen carrefour un sitesinden bunu araştırmaya başlıcam;)

teşekkürler

Yarış hakkında netleşen bilgiler yok mu ?

Benim federasyon lisansım kaybolmuş, UCİ lisansımla kayıt olabilirmiyim herhangi bir kategoriye?..:eek:

ferdi sporcu olduğun için bi güzellik yapabilirler sana

Polonzeköy'e varınca Parkuru nasıl bulabiliriz bilgisi olan var mı?
Kayıt saati ve yeri, toplantı olacak mı?

Yasin aradım federasyonu karşıma çıkan kişi, "hmm, güzel soru, sorun olmaz heralde ya? neden olsun ki" :D gibi böyle yuvarlayarak konuştu kesin bişey söylemedi..Neyse ben gene gereken belgelerle gittim yeniliyorum lisansı bugüne yetiştirmeye çalışcaklar filaan falan..

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Yarış alanını harita üzerinde gösterebilirmisiniz ?

@Murat İLK

Polonezköy ün sitesinde gayet ayrıntılı harita var.

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
Mert link verebilir misin?

Lisans işim halloldu..

Geri