Scudo Sports

10.05.2009 Polonezkoy-Adampol MTB Cup

Su an itibari ile hava tahmini kötü görünmüyor. Camur olmayacak gibi.

(link)

Bizde cadırda kalmayı dusunuyoruz.

Scudo
4 kişilik bir pansiyon derken?
peki tüm yerler dolumu acaba?:)

Ya kaydı cumartesi olmamız şart, değil mi?
Peki lisansımızı giden birine versek o kayıt yaptırsa? :)

Yarışın programını bilen var mı?

Cumartesi kayıtlar nerede ve saat kaçta yapılacak ?

Pazar günü yarış saatleri ne olacak ? Elit,Jr.,Master vb. ...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@temu90

Aynı soruları bende çok merak ediyorum açıkcası..
Hala bir bilgi yok..

Bu sene için Uci lisansı çıkarmayanlar sanırım yine Elit ve U23 kategorisinde yarışacaklar için Uci lisansı şart sanırım. Ve Uci lisansı çıkarmak için gerekli belgeler federasyona gitmesi gerekiyor ?

teknik toplantı geçen seneki yerde olur saati farketmez orayada öğreniriz yarış saatleri her zmanki gibi olur 9da yıldızlar 40 50 + falan

• Beğen
Tepkiler: temucin90
arkadaşlar yarış kayıtları adampol meydanında arı müzesinin önünde cumartesi saat 5 e kadardır ve ucı lisansını baskasının aracılıgı ile gönderip kayıt yaptırabilirler ben daha önce hep öle yapıyodum.

Uci lisansı için 10 gün önce gerekli belgeleri yolladım Ankara'ya ama henüz elime ulaşmadı,acaba yarış günü getirilmiş olur mu?Uci lisansı olmadan da yarışa girmem mümkün mü?

Polenezköy'deki Oteller saatlik çalişiyor günlük kalcaksanız fiyatları uçuk.en iyisi çadırda kalmak wc,elektirik .suyu var en azından dagda kalmıyorsunuz.Elektirikli ufak ocagınız varsa makarna bile yapabilirsiniz.

arkadaşlar şuan cadır kurmuş bulunan yada kuracak olan varmı? ben yarın akşam saatlerinde orda olmayı planlıyorum ayda cuma öğlenden önce....

kalacak olanlarla görüşelima rkadaşlar ocak ayarlamaya calışıyorume elektreikli:D:D

@mustea7

var mustafacım biz gecen sene baya takılmıştık:D

@mithra

ben de aynı şekilde yaklaşık 10 gün önce göndermiştim, federasyona sordum lisans çıkmış, polonezköy yarışında teslim edileceği söylendi. muhtemelen seninki de hazırdır. en iyisi yarın bir telefon edip sor ;)

bu arada biz ludwik pansiyonda kalacağız..

selamlar

• Beğen
Tepkiler: mithra
@cumhur

benim sorduklarımda oda fiyatı 80 - 150 tl arası değişiyor...ve genelde odalrda 1 tane çift kişilik yatak var :D

@cumhur

hatırladım şimdi duvardaydı
perkur geçen senekinin aynısı mı olacak bilgisi olan gören var mı

Geri