ekip bilet işi tamam,
saat 06.00 da toplanacağız ya da 06.15 de
üsküdardan ilk motor 06.20,beşiktaş ,oradan direk yeni kapı,07.30 a yetişiriz,
bahtiyar-korcan-furkan-erkan tamam,
dönüşte ayrı gideceğiz, ama 17.00 de ben erkan bahtiyar furkan korcan güzel yalıda olmalıyız 30 dakika önceden orada olalım derim, neme lazım bilette öyle yazıyor hasan söyledi,16.30 kesin güzel yalıda olma durumu,dönüşte ben bahtiyar erkan yenikapı deniz otobüsü korcan furkan kadıköy deniz otobüsü ,belli olmaz gelen olmaz ise bilette rota değişlkliği yapabiliriz kadıköyde oluruz.09.00 da güzel yalıda olur isek 28.7 km sonra eğimlerdeyiz 1 saat 30 dakika desek 10.30 tırmanış moduna girdik demektir 20 inci km de yol çalışma bitmemiş ise orada stop yapacağım,bitmiş ise 22 km sonra iş biter ali ağa otelde 10 dakika mola ve dönüş yemek yemeğe vakit kalmayabilir anca feribot iskele civarlarında bi adet restoran olur ise gireriz,30 km eğim hedef koymuyorum duruma göre 20 de bitecek ya da 22 de
bu tur kesinlikle keşif turu olacak 3 kağıt dolusu not aldım ,tırmanışta yan yollar kafa karıştırabilir saat tutulmayacak,
beşiktaş motor iskeleden yenikapı 13.8 km
(link)
çabuk varırız.
uludağ etap
(link)
not,
özkan kanki ve korsan hasan ile ekipçe hasret gidereceğiz
(link)
Ağu 23
Güneşli 26°En Düş. 15°
30 km rüzgar giderken yandan vuracak ,dönüşte sağ yandan tokat yiyeceğiz yaklaşık 60 km eğim dışı yol var uludağ eğimleri harici ,uludağ 2 'inci sefer için 10 eylülden bilet almaca ,10 ekim ct' sine